• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 14 °C
  • İzmir : 17 °C

Akdoğan Gündemi Gölbaşı'nda Değerlendirdi

24.10.2014 11:09
Akdoğan Gündemi Gölbaşı'nda Değerlendirdi
Akdoğan, Gölbaşı İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatının genel seçimlerde, ardından yerel seçimlerde coşkuyla çalıştığını ve belediyeyi AK Parti'ye tekrar kazandırdığını belirtti.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Gölbaşı İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatının genel seçimlerde, ardından yerel seçimlerde coşkuyla çalıştığını ve belediyeyi AK Parti'ye tekrar kazandırdığını belirtti.

ÖZVERİ İLE ÇALIŞTILAR

Bununla işin bitmediğini, başarı grafiği yükseltilerek yola devam edilmesi gerektiğini kaydeden Akdoğan, bunun için de teşkilat ve belediye uyumunun çok önemli olduğunu anlattı. Genelde, kaybettikleri belediyeleri tekrar almanın kolay olmadığını ifade eden Akdoğan, ancak partisinin Gölbaşı teşkilatının çok özverili çalıştığını, inandığını ve sonuçta partisinin belediyeyi kazandığını söyledi.

ÇITA %56

Akdoğan yaptığı konuşmasında Gölbaşı teşkilatından övgüyle bahsederek, “ Gölbaşı teşkilatı eskiden beri çok coşkulu çalışıyor. Üyelik konusunda da durumumuz çok kötü değil. %53’lerde. Bunun da önemli olduğuna inanıyorum bu bir aidiyet bilinci demek. Üye olan kişi ikide bir parti değiştirmez. Rüzgâra göre hareket etmez. Bu yüzden üyelik konusuna da önem vermemiz gerekiyor. Belediyemiz yerel seçimlerde %44 ile kazandı. Cumhurbaşkanlığı’nda %51 aldık. Bizim için çıta ne 44 ne de 51. Bizim için çıta %56’dır. 56’nın üzerine çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden hiç tempoyu düşürmeden, mahalle mahalle, sokak sokak gezmeye devam edeceğiz. Sizler milletin hizmetindesiniz, bizler de hem milletin hem de sizlerin hizmetinizdeyiz. Bundan sonra da hep yanınızda olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

AKDOĞAN'DAN GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ

Akdoğan, partisinin Gölbaşı İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatının genel seçimlerde, ardından yerel seçimlerde coşkuyla çalıştığını ve belediyeyi AK Parti'ye tekrar kazandırdığını belirtti.

ÖZVERİ İLE ÇALIŞTILAR

Bununla işin bitmediğini, başarı grafiği yükseltilerek yola devam edilmesi gerektiğini kaydeden Akdoğan, bunun için de teşkilat ve belediye uyumunun çok önemli olduğunu anlattı. Genelde, kaybettikleri belediyeleri tekrar almanın kolay olmadığını ifade eden Akdoğan, ancak partisinin Gölbaşı teşkilatının çok özverili çalıştığını, inandığını ve sonuçta partisinin belediyeyi kazandığını söyledi.

OMUZ OMUZA MÜCADELE VERİYORUZ

Siyasetin mücadele ve fedakârlık işi olduğunu vurgulayan Akdoğan, siyaset için millete hizmet davasına gönül vermek, inanmak, dertlenmek gerektiğini dile getirdi. Akdoğan, şöyle devam etti:

"İşte bu yolun yolcuları olarak bizler, her birimiz, AK Parti davasının, bu büyük siyasi hareketin neferleri, omuz omuza, bu mücadeleyi veriyoruz. 13 yıldır çok büyük zorluklar karşımıza çıktı. Sadece millete hizmet etmenin zorluğu değil, yatırım yapmanın, hizmet götürmenin zorluğu değil, büyük sıkıntılar önümüze çıktı. Birçok hükümetlerin onlarca yıldır başına gelemeyen, gelmeyecek olan zorluklar bir dönemde AK Parti'nin, hepsi birden toptan AK Parti'nin karşısına çıktı. Çetelerle, mafyayla, karanlık odaklarla, vesayetçi odaklarla mücadele ettik. Hem millete hizmet götürmenin çabası içindeydik, hem de karanlık odaklarla mücadele etmenin. Hem yerli, hem yabancı; hem lokal, hem küresel, bütün bu oyunları boza boza AK Parti bir yere kadar geldi. Bundan sonra da AK Parti camiasının neferi olarak, bu hizmete gönül vermiş insanlar olarak, yeni Türkiye'yi hep beraber inşa etmek durumundayız."

HEDEF 2023

Akdoğan, önlerinde çok büyük hedefler bulunduğunu ifade ederek, "Siyasi hareketimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koymuş olduğu 2023 hedeflerine ulaşmak durumundayız. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun hem kongrede, hem daha sonrasında yaptığı konuşmalar, bu vizyona hükümetimizin tam anlamıyla sahip çıktığını ortaya koyuyor" diye konuştu.

TÜRKİYE NE ZAMAN AYAĞA KALKSA…

 Partisinin son dönemde çok büyük işler başardığını vurgulayan Akdoğan, geçen yıl dev projelerin hayata geçirildiğini söyledi. Cumhuriyet tarihinde yapılmayan, milyarlarca dolarlık dev yatırımları yaptıklarını, arkasından Gezi olaylarının patlak verdiğini anlatan Akdoğan, Eylül 2013'te dev bir reform paketi açıkladıklarını, hemen arkasından 17 Aralık operasyonlarının geldiğini ifade etti.

Akdoğan, "Türkiye ne zaman ayağa kalksa, doğrulsa, koşmaya başlasa, uçak 'take off' pozisyonuna geçse, birileri paçasından tutup, aşağı çekmeye çalışıyor" dedi.

Yalçın Akdoğan, siyasetin mücadele olduğunu ve bu mücadeleyi birlikte fedakarlık ve azimle verdiklerini belirterek, "bunun menfaat için, rant için yapılabilecek, çekilebilecek bir kahır olmadığını" söyledi.

PYD’YE SİLAH VERİLMESİNE KARIŞIYIZ

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan  Akdoğan, PYD’ye silah verilmesine dün karşı oldukları gibi bugün de karşı olduklarının altını çizerek, “Bu yüzden herhangi bir zikzağı söz konusu değildir. Bunları çok iyi bilmek zorundayız. Hükümet iyi niyetli olarak Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için, akan kanın durması için, akan gözyaşının dinmesi için bu süreci başlatmıştır. Ama kesinlikle kamu düzeninden ve güvenliğinden taviz vermez. Bunun için ne gerekiyorsa, hangi adım gerekiyorsa bunları da atar.

AMAÇ HÜKÜMETE ZARAR VERMEK

Hükümetin süreç konusunda kararlı olduğunu görenlerin ortalığı karıştırma derdinde olduğuna vurgu yapan Akdoğan, “Kısa sürede bir sonuca ulaşma iradesinde olduğumuzu görmeleridir. Bu yüzden örgüt su kaynatmıştır, panik atak geçirmiştir. Süreci sabote etmek için Kobani’yi bir fırsata dönüştürmeye çalıştırmıştır. Diğer bir sebep ise seçim öncesi hükümete zarar vermektir. Hükümeti hırpalamaktır. Bunların hepsine aziz milletimiz basireti ve dirayetiyle dur dedi. Oynanan oyun bozuldu.

ONLAR YOK VAR OLAN BİZİZ

Yaşanan zulme müsemma göstermeyeceklerini ifade eden Akdoğan, “Güvenlik için ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.

‘Okul yanıyor, HDP’li Belediye itfaiye aracını göndermiyor, bu nasıl zihniyettir” diyen Akdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

İşte bunlara karşı, bizim bölgede daha fazla var olmamız, daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bütün zulmüne karşı, biz oralarda var olmaya devam edeceğiz. Çünkü orada sadece biz varız. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü biz servis ediyoruz. Diğer partiler ‘Türkiye bölündü diye konuşuyor. Siz zaten zihninizde bölmüşsünüz. Oralara gidemiyorsunuz, siyaset yapamıyorsunuz. MHP Şırnak’ta miting yapabiliyor mu? CHP Hakkari’ye gitti, bayrak götüremedi. Oralarda var olan biziz. Bizim orada siyaset yapmamız Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü açısından çok büyük önem taşıyor.

 

Akdoğan’ın konuşmasından satır başları ise şöyle;

 

“Çözüm süreci kolay başlamadı, hükümet büyük riskler aldı”

“Çözüm sürecinde öncelikli gündem maddemiz kamu güvenliği ve düzeninin sağlanmasıdır”

“Kobani bahanesiyle yüzlerce okul ateşe verildi, süreç bozulmak istendi”

“Alınan tedbirlerin hiç birisi AB standartlarının altında olmayacaktır”

“Bu süreç PKK’yı meşrulaştırma süreci değildir, PKK bir terör örgütüdür, sürecin amacı silahı bıraktırmaktır”

“Bu süreci Cumhurbaşkanı başlatmıştır, Başbakan devam ettirmektedir, kimse ileri geri konuşamaz”

“Kim bizi eleştirirse herkese anladığı dilden gereken cevabı veririz”

“PKK bir terör örgütüdür ona koridor açmayız ama peşmerge legal bir unsurdur farklı bir statüye sahiptir”

“Hükümet akan kanın durması için bu süreci başlatmıştır kesinlikle kamu güvenliğinden ödün vermez”

 

Kaynak: www.habertemmuz10.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim