• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 16 °C

-BAŞKAN GÖKÇEK HABER TÜRK’TE ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI…

05.03.2014 11:19
-BAŞKAN GÖKÇEK HABER TÜRK’TE ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI…
-HABERTÜRK’TE FATİH ALTAYLI’NIN TEKE TEK PROGRAMINA KATILAN BAŞKAN GÖKÇEK:“MARJİNAL GRUPLAR SOKAĞA DÖKÜLECEK, BU İŞİN İÇERİSİNE ÜLKÜCÜ GRUBUN GİRMESİNİN TEMİNİ İÇİN SAYIN BAŞBAKANIMIZA YİNE BİR MONTAJ KASETLE BAZI OLAYLAR İZAFİ EDİLECEK”“SEÇİMLERDE İNANI

 

Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, uluslararası güçlerin, seçim öncesinde ülkeyi karıştırmak amacıyla yeni planlar ortaya koyacaklarını söyledi.

 Başkan Gökçek, bu güçlerin montaj kasetlerle rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu kullanarak, ülkücülerin sokağa dökülmesini hedeflediklerini açıkladı. Marjinal grupların seçim dönemine yönelik planlarını deşifre eden Başkan Gökçek, oy kullanan herkesi seçim günü saat 17.00’da oylarına sahip çıkmak için sandık başına çağırdı.

            Başkan Gökçek, Habertürk’te yayınlanan Teke Tek programına katılarak, Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtladı.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yapan ve projelerini anlatan Başkan Gökçek, şu açıklamaları yaptı:

- PROJELERİMİN YARIM KALMASI BENİ ÜZER

Başkan Gökçek, 5 yıl Keçiören, 20 yıl Büyükşehir Belediye başkanlığının ardından neden yeniden aday olmak istediğine ilişkin soruyu şöyle yanıtladı:

“Başkanlığı yapmayı seviyorum. Bir de çevremde beni seven insanların benim yapmam için teşvikleri var. Dolayısıyla bırakmak istemiyorum. Yaptığım pek çok büyük proje var, yarım kalması beni üzer.  CHP'nin adayı gelince ‘ben bunları yıkacağım, yakacağım’ diyor. Mesela bizim bir Ankapark’ımız var. Ankapark’ı Ankara'nın istikbali olarak görüyoruz. Dünyanın en büyük tema parkı olacak. İçinde 1217 tane oyuncak var. Rakibimiz önce dedi ki, ‘Bunu halka oylatacağım, istemezlerse kaldıracağım, bu kadar büyük yapmaya ne gerek var’. Sonra bir tepki aldı, birkaç gün önce de dedi ki: ‘Ben yıkmayacağım da çevre illerden kim istiyorsa oyuncakları sağa sola göndereceğim’. Yani bu düşmanlık niyedir bunu anlamak mümkün değil. Bu,kente düşmanlık.”

- ADAY GÖSTERİLMESİYDİM SADECE ÜZÜLÜRDÜM

“Aday gösterilmemeniz halinde başka bir partiden aday olur muydunuz” sorusuna ise Başkan Gökçek şu yanıtı verdi:

“Artık biz soyunduğumuz yerde giyiniriz. Beni aday yapmasalardı üzülürdüm, ‘keşke olsaydım’ derdim ama herhangi bir şekilde karşı tavrım kesinlikle olmazdı. Bu parti senelerce bana bu imkanı vermiş, beni belediye başkanlığına aday göstermiş, bundan sonra bir sefer aday olmadıktan sonra tepki vermek yanlış olur. Bunlar yanlış şeyler. Üzülür müydüm? Üzülürdüm o kadar.”

- BU SON DÖNEMİM

Başkan Gökçek, bu dönemden sonra Ak Parti'nin 3 dönem kuralına takıldığının hatırlatılması ve “Bu son adaylığınız mı?” sorusu üzerine şunları söyledi;

“Mecburen uyuyoruz ve bitiyor. Zaten istesem de aday olamıyorum istemesem de. Başka bir partiden kesinlikle aday olmam. Bu durumda Melih Gökçek'i seçerlerse son kez seçmiş oluyorlar. Üç dönem kuralı değişir mi bilemiyorum ama değişirse de ‘ben kafi diyorum’ artık ‘bizden sonrakilere bırakalım’ diye düşünüyorum. Sonra herhalde sizle beraber size rakip olacak bir televizyon istasyonuna çıkıp herhalde böyle bir program yaparım.”

- “BEYAZ TV BENİM YA DA OĞLUMUN DEĞİL”

Başkan Gökçek’e programda “Beyaz TV’nin başında oğlunuz var. Beyaz TV sizin mi değil mi?” sorusuna da yanıt verdi. “Beyaz TV benim değil” diyen Başkan Gökçek, şöyle konuştu:

“1994'te ben ilk aday olduğum dönemde Flash TV'ye çok çıktım. Ve o dönem ‘Flash TV, Melih Gökçek'in’ dendi. Onun arkasında ertesi seçimde Kanal A'da bol miktarda çıktım. ‘Kanal A Melih Gökçek'in’ dediler. Bir sonraki seçimde TGRT ile çok haşırneşir olduk. O kanalın da bana ait olduğunu söylediler. O da bitti…Bu sefer Ses TV'nin sahibi olduğumu söylediler. Ses TV gitti, şimdi Beyaz TV geldi. İsteyen inanır isteyen inanmaz, hem vallahi hem billahi Beyaz TV Melih Gökçek'in veya oğlu Osman Gökçek'in değildir. Sahipleri zaten ortada. 5 arkadaş. Beyaz TV’ye nazım geçer çünkü oradaki sahibi olan arkadaşların hepsini tanırım,  sevdiğim, dostlarım olan insanlardır. Ben televizyona çıkmak istediğim zaman bugüne kadar bana ‘hiç hayır çıkma’ demediler. Oğlumu da uygun gördüler oraya getirdiler. Ve zannediyorum oğlum da bu işi hak etti. Beyaz TV'nin nereden nereye geldiğini siz de görüyorsunuz.”

- CHP’NİN REKLAMI SİYASİ İÇERİKLİYDİ

Başkan Gökçek’e programda İnternet ortamında yayınlanan CHP’nin bilboardları kullanmasının engellenmesi iddialarına ilişkin ses kayıtları da soruldu. Yayınlanan sesin kendisine ait olduğunu ancak bazı bölümlerinin kesildiğini açıklayan Başkan Gökçek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“O bölümde özellikle İstanbul’daki firma bu siyasi bir reklam olduğu için, başlarına bir iş açıp açmama noktasında tereddüde düştükleri için, bana sordular. Firmanın sahibi sordu. O reklam panolarını biz işletmiyoruz. ‘Biz hukukçulara sorduk sıkıntı var ne yapacağımızı şaşırdık’ dediler. Sıkıntı da; onlar özellikle siyasi içerikli konulara panolarını vermiyorlar. O reklamda muhalefet bir ciddi tepki koyuyor ortaya. İlgili kurum, ‘acaba hukuki bir sorun var mı?’ diye bana sordu. Ben de onu orada telefonla tartıştığımı, konuştuğumu arkadaşa aktardım, o bölümü çıkarmışlar. Ondan sonrası da böyle. Sonunda da konulmaması uygun görüldü koyulmadı. O kadar basit. O da onların takdiri ben bir şey diyemem.”

 

 

  • BAŞBAKANIMIZIN İMANINI İNANCINI BİLEN BİR İNSANIM

Başkan Gökçek, programda Gezi olayları ile başlayan ve 17 Aralık operasyonu ile devam eden süreci de değerlendirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik haksız hücumlar yapıldığına dikkat çeken Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Amaçları ‘hırsız’ olarak göstermek. Sayın Başbakanın önünde şu masanın hepsinin para dolduğunu göreyim. Rüşvet olduğuna inanmam. Çünkü Sayın Başbakanımız ahireti ile dünyasını birbirinden ayıran bir insan. Kalkıp da paraya tamah eden bir insan olsa İsrail ile niye didişsin. Baronlarla niye didişsin? Parayı da pulu da her şeyi de alır en büyüğü de olur. 10 milyon da alır 100 milyon da alır. Mazlumların yanında olmak için dünyayı karşısına alan insan. Sayın Başbakanın elinde para olsa acaba Afrika’daki fakir fukaraya mı Asya’daki mazlum ülkelere mi, hayıra mı harcayacak diye düşünürüm. Gözümle görsem inanmam. Sayın Başbakanın imanını, inancını bilen bir insanım.”

- ÜLKÜCÜLERİ SOKAĞA DÖKECEKLER

Başkan Gökçek, seçim sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. 17 Aralık operasyonu ve sonrasında montaj kasetler ile başarılı olamayan uluslar arası güçlerin marjinal grupları sokağa dökeceğini açıklayan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Bu işin içerisinde ülkücü grubun girmesinin temini için sayın Başbakanımıza yine bir montaj kasetle bazı olaylar izafi edilecek. Bunun altyapısını yapıyorlar, ayrı ayrı yerlerden haberi geliyor bize, duyuyoruz bunu. Rahmetli Muhsin (Yazıcıoğlu) ile ilgili bir iddiada bulunup, insanları sokağa dökecekler, iki marjinal grubu bir araya getirecekler, ortalığı karıştıracaklar. Böyle bir karışıklıkla gideceğiz seçime, esas niyet bu. Bana bu haberi en az 4-5 yerden getirdiler, söylediler. Dikkat ederseniz Türkiye’de çıkacak olan kasetler önceden böyle dillendiriliyor. Arka arkaya söyleniyor, ondan sonra da küt diye konuluyor.

Burada amaç ne? Bakın MHP Genel Başkanı Bahçeli gençlerini sokağa hiç dökmedi. Bu gerçekten alkışlanacak bir olay. Burada amaç ülkücüler bu olayların içerisine nasıl dökülür, bunun çabasında. Burada direkt Bahçeli değil, özellikle BBP adında rahmetli Muhsin'e gönül vermiş olan gençleri sokağa dökmeyi hedefliyorlar, böyle bir hazırlık içerisindeler. Bunları duyuyoruz. Ama inşallah bu olaylar başlatılsa da halkın sağ duyusuyla aşılır.”

-SEÇİM SANDIĞI OYUNLARI OLACAK

Seçimlere geldiğimiz anda inanılmaz seçim sandığı oyunları olacak. Özelikle marjinal grupların kendi aralarında yaptığı toplantılarda almış olduğu kararları bulduk, onların bir kısmını okuyayım.

Birinci olarak yabancı basına ve sosyal medyaya servis edilmek üzere favori muhalefete, mühür basılmış sahte pusulalar ortaya çıkaracaklar.

İkincisi AK Parti'nin yüksek oranda kazanacağı tahmin edilen sandıklarda ceplerde getirilmiş AK Parti için mühürlenmiş sahte oy pusulaları atacaklar. Kullanılan oy sayısı ile çıkan zarf sayısı birbirini tutmadığı için sayma karışıklığı ve arbede çıkmasını hedefliyorlar. Muhalefet bu sandıklarda kendi cep telefonlarıyla görüntü kaydı yapacak. Kapıda hazır bekleyen kameralara hile yapıldığına dair demeçler verilecek, amaç şaibe çıkartmak, kamuoyuna hile söylentilerini yaymak.

- OY KULLANAN SANDIĞINA SAHİP ÇIKSIN

Sandıkları kaçırmaya çalışacaklar, özellikle Ankara’da AK Parti’nin güçlü olduğu yerlerde bunu yapacaklar. Benim ricam şu, hile istemiyorlarsa herkes oy kullandığı sandığa saat 5’te (17.00) gitsin, ‘ne çıktı’ diye baksın ve sonuna kadar oyunu takip etsin. Öncelikle AK Partilileri, oy kullanan herkesi oyuna sahip çıkmaya davet ediyorum. Yeni çıkan kanuna göre vatandaş görecek şekilde saymaya mecburlar. Vatandaş baskı yapsın. Demokrasiye gölge düşmesin. Bana verilen oy  bana yazılsın, karşıya veren karşıya yazılsın. Bütün vatandaşlarımız hangi sandıkta oy kullandıysa gelsin baksın.

- TURGUT ALTINOK 150 TRİLYON BORÇ BIRAKTI

“Seçim sürecinde en çok ziyaret ettiğiniz ilçeKeçiören’miş, Turgut Altınok’un adaylığından mı rahatsızsınız” sorusuna ise Başkan Gökçek, şu yanıtı verdi:

“Ben kesinlikle kimsenin adaylığından rahatsız değilim. Kendi partimin adayları ve kendime hizmet için bütün ilçeleri gezmek isterim. Bir takım gerçekleri anlatırım ve adayıma yardımcı olmak isterim. Keçiören Belediye Başkan adayımız Mustafa Ak, çok kibar bir arkadaş, şunu söylemiyor; ‘Turgut Altınok 150 trilyon borçla bıraktı’ demiyor. Aynı Karayalçın’ın bana yaptığını Altınok Keçiören’de yaptı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2.5 katrilyona yakın borcu var. Karayalçın’ın borçları bitmiyor. 8.5 katrilyon borç bıraktı. 20 yıldır ödüyoruz, bitmiyor. Her sene belediye bütçesinin yüzde 25’i kırpılır ve Hazine’ye alınır. Borç bitmedi bitmez. Aynı Karayalçın’ın yaptığını Altınok, Mustafa Ak’a yaptı. Ak da borç içinde ezildi ve yeterince hizmet yapamadı.

Bir de Altınok, 3 yıl 7 gün mahkumiyet kararı aldı, davası da Yargıtay’da. Cezası Yargıtay’da tasdik olduğu anda Belediye Başkanlığı düşer. Seçimden önce onaylanırsa adaylığı düşer. Bu konuların hiçbirini Mustafa bey anlatmıyor. Ben gidip anlatıyorum.”

- ANKARA’DA TERS GÖÇ BAŞLAYACAK

Başkan Gökçek, geçen seçimlerde vaat ettiği projeleri nasıl bir bir hayata geçirdiğini anlatırken, gelecek dönem projelerinden bazılarını da anlattı:

“Yeni kanunla Özel İdare iptal oldu. Biz de Ankara’da hatta Türkiye’de ilk defa bir uygulama yapacağız. Tarım ve hayvancılık konusunda Ankara’yı bir numara haline getireceğiz. Belediye şirketlerini devreye sokacağız. Tarım ve hayvancılığı teşvik edeceğiz. İmalat, ambalajlama tesisleri açacağız. Şirketler sonra bu tesisleri köylülerin kuracağı kooperatiflere devredecek. Mesela Aspir denen bitki var. Çevre ilçelerde nadasta aspir ekilecek. Yağ ve küspe elde ediliyor. OSTİM’deki esnaf ile anlaşmaya vardık. OSTİM bunu değerlendirecek. Ankara’da tarım ve hayvancılık o kadar ilerleyecek ki ters göç başlayacak. Ters göçü Kazan, Akyurt, Hasanoğlan’da yaptık. Sanayi bölgelerini destekledik. Kazan’da 6 bin istihdam sözü verdiler, 20 bin oldu.”

- HİZMETİ İLK ÖNCE EN ÇOK OYU VEREN ALACAK

“Bu projelerin tümünü 5 yıl içinde gerçekleştireceğim. Ama bir yerden başlamam lazım. Partime en çok oyu kim verirse bu projelere oradan başlayacağım. Bana en çok oy verenden başlayacağım. Hepsini yapacağım ama bir sıra olacak. Bir yarış yapıyoruz. Çayyolu yüzde 9 oy veriyor. Ama her türlü hizmeti veriyorum.”

- BEYNELMİLEL GÜÇLERİN SUİKAST GİRİŞİMLERİ OLACAK

Başkan Gökçek, “Başbakana suikast iddialarınız vardı, hala bu iddiaların arkasında mısınız?” sorusuna ise “Başbakanımıza sayısız suikast girişimi oldu. İddiamın hala arkasındayım. Ortalığı karıştırmak istiyorlar. Sadece Başbakana yönelik değil, muhalefetten de birine yapabilirler sırf ortalık karışsın diye. Muhalefetin sevilen bir tipi hayatını kaybetse yer yerinden oynar. Beynelmilel güçler belli dönemlerde istediklerini yapamazlarsa taşeronlara bunu yaptırıyorlar” yanıtını verdi.                                        

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim