• BIST 9479.97
  • Altın 2495.131
  • Dolar 32.5981
  • Euro 34.7923
  • Ankara : 18 °C
  • İstanbul : 14 °C
  • İzmir : 22 °C

BAŞKAN GÖKÇEK’TEN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞLARI

03.02.2014 11:05
BAŞKAN GÖKÇEK’TEN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞLARI
BAŞKAN GÖKÇEK MAMAK, ETİMESGUT VE SİNCAN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZLERİNİN AÇILIŞINI YAPTI- BAŞKAN GÖKÇEK:“ALLAHIN İZNİYLE MİLLET OYLARIYLA, AK PARTİ’YE YÜZDE 50’NİN ÜZERİNDE OY VEREREK ULUSLAR ARASI BU OYUNLARIN TAMAMINI KÖKÜNDEN ÇÖZECEK İNŞALLAH”“MAMAKTA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde yeniden AK Parti Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan adayı Melih Gökçek, Mamak, Etimesgut ve Sincan seçim koordinasyon merkezlerinin (SKM) açılışını yaptı.

Açılışlara Başkan Gökçek ile birlikte, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu ve Fatih Şahin de katıldı.

Coşkulu kalabalıklar tarafından karşılanan Başkan Gökçek, miting havasında geçen açılış törenlerinde ülke gündemini değerlendiren konuşmalar yaptı, müjdeler verdi.

Başkan Gökçek, Mamak’taki konuşmasının başında “Dün Kılıçdaroğlu bir miting yaptı, buradakilerin yarısı yoktu herhalde. Ankara’da yüzde 51 alacaklarmış! ‘Biz yüzde 51 alırsak, siz gider misiniz’ dedim. Yüzde 51’in altında almak yok. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan için, AK Parti için ve kendimiz için buna mecburuz” diye konuştu.

Ülke gündemine dair yaptığı konuşmalar büyük bir dikkatle dinlenen ve sık sık “Ankara seninle gurur duyuyor” sloganıyla kesilen Başkan Gökçek, Türkiye’nin nereden nereye geldiğini rakamlarla açıkladı. Türkiye’nin 70 sente muhtaç haldeyken 107 katrilyon fakir fukaraya yardım dağıtan bir ülke haline geldiğini ifade eden Başkan Gökçek, AK Parti iktidarının son 10 yılda 17 bin km bölünmüş yol, her ile bir havalimanı, 500’ün üzerinde hastane, 232 baraj, yeni derslikler yaptığını, 60 kişilik dersliklerin30- 20 kişiliğe düştüğünü, öğrencilere bedava kitap ve tablet bilgisayar dağıtıldığını, en önemlisi de ülkenin kendi silahını, füzesini, helikopterini, heronlarını üretmeye başladığını anlattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dış politikada Türkiye’nin sesini yükselttiğine dikkat çeken Başkan Gökçek, İstanbul Boğazı’na 3. Köprü, İstanbul’a 3. Havalimanı, Kanal İstanbul ve iki adet nükleer santralin Almanya ve Amerika’daki neoconlar tarafından engellenmeye çalışıldığını vurguladı. Bunun için Gezi olaylarının başlatıldığın kaydeden Başkan Gökçek, “Başka ülkelerde de benzer olaylar başlattılar. Ancak, dünyada başarılı olamadıkları tek yer Türkiye oldu. Niye? Çünkü başbakan buna izin vermedi” diye konuştu.

Arkasından Eylül ve Ekimde başlatılan öğrenci olaylarının ise ODTÜ’de engellendiğini dile getiren Başkan Gökçek, 5 davanın aynı anda açıldığı 17 Aralık operasyonu ile de neoconlar ve uzantıları baronların bir algı yönetimi yaptıklarını vurguladı.

“Kutuya bak” diyerek, devletin kasasından, halkın soyulduğunu söyleyen Başkan Gökçek, bu süreçte borsada 46.5 milyar dolar yani 100 katrilyon lira kayıp yaşandığını, 5 puan faiz artışı ile de 25 milyar dolar yani 50 katrilyon paranın devletin kasasından uçtuğunu söyledi. Vatandaşa bu durumun doğalgaz, elektrik, mazot ücretlerindeki, kredi faizlerindeki artış olarak yansıyacağını vurgulayan Başkan Gökçek, yerel seçimi ile partilere de yeni bir dizayn getirilmeye çalışıldığını vurgulayarak, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidardan düşürülmeye, CHP’yi sağa kaydırıp merkeze çekmeye, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ise değiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bu oyunların bu seçimlerde bozulacağını vurgulayan Başkan Gökçek, “Ama Allahın izniyle millet oylarıyla, AK Parti’ye Türkiye genelinde yüzde 50’nin üzerinde oy vererek bu oyunların tamamını kökünden çözecek inşallah” diye konuştu.

 

MAMAK SKM AÇILIŞI…

Başkan Gökçek ilk olarak Mamak Saimekadın’da yer alan Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını AK Parti Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu ve Fatih Şahin ile Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti İl Başkanı Murat Alpaslan’la birlikte yaptı.

Mamak’a ilişkin projeleri daha sonraki mitinglerde açıklayacağını söyleyen Başkan Gökçek,  “Geçen seçimlerde, ‘bizi Mesut Akgül ile beraber seçerseniz, üçlü oluruz güçlü oluruz’ dedik. Gördünüz başarıları, projeleri. Allahın izniyle yine üçlü yine güçlü olmak istiyoruz. Bizlere destek verip, dualarınızı eksiz etmezseniz 5 yıl daha Mamakımıza, Ankaramıza en iyi hizmeti edip elimizden gelen gayreti sarf söz veriyorum” diye konuştu.

Son anket sonuçlarına göre Mamak’ta AK Parti’nin yüzde 55 civarında bir oy oranı çıktığını açıklayan Başkan Gökçek, “Yüzde 55 çok yeterli değil. Allah’ın izniyle daha çok çalışacağız bu oyu yüzde 60’ın üzerine çıkacağız” dedi.

Daha sonra Başkan Gökçek, milletvekilleri ve beraberindeki heyetle Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

 

-ETİMESGUT SKM AÇILIŞI…-

  Daha sonra Etimesgut’a geçen Başkan Gökçek, seçim otobüsünden halkı selamladı. Yoğun sevgi gösterileri eşliğinde AK Parti İlçe Adayı Rıza Gezer ile birlikte Etimesgut’a giriş yapan Başkan Gökçek, İstasyon Caddesi üzerindeki Etimesgut AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı öncesinde bir konuşma yaptı.

Etimesgut’a çok büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkan Gökçek, “Yeni yaptığımız Ankara bulvarı sanırım Etimesgut’un can damarı oldu. Herhalde beğendiniz. Arada dar bir yerimiz var. Zırhlı Tümen’den alamadığımız için açamadık. Rıza Gezer ile birlikte inşallah seçimden sonra orayı da alıp, genişletip, yolu rahatlatacağız” diye konuştu.

İstasyon Caddesi’nin Etimesgut için çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Gökçek, demiryolunun diğer tarafına 4 şeritli yeni bir yol inşa ederek bu caddede bir rahatlama sağlanacağını müjdeledi.

Otoban bağlantısının seçimden önce açılacağını açıklayan Başkan Gökçek, Bağlıca Bulvarı ile de trafikte bir rahatlama yaşandığını kaydetti.

Başkan Gökçek, projelerini açıklamaya şöyle devam etti:

“Şeker köprüsü de yolu rahatlattı. Buradan da hızlı trenin yanından eski banliyö hattı yeni bir metro gibi seçimlerden iki sene sonra bitecek. İhalesi iptal edilmişti yeniden yapacak. Ulaşım kalitesini bir kat daha arttıracak inşallah. Yılan hikayesine dönen Etipark İş Merkezi bir türlü yapılmadı. Seçimi alalım sonra birlikte orayı bir aile yaşam merkezi haline getireceğiz. Bir de sağlık ünitesi düşünüyoruz. Göksu’yu büyütüyoruz. Arka kısmı ileriye doğru büyüyecek. Apartmanların arasına doğru.

Hastanenin temeli atılacak. Onu da devlet yapacak. Projesi bitti. İhalesi yapılacak.

Elvanda yaptığımız bir park var. Bölge parkı. Seçimden önce inşallah birlikte açacağız.

Zırhlı tümen içinden AŞTİ bulvarını devam ettirip Etimesgut’a çıkarmak istiyoruz.

Şeker fabrikasını Polatlılara söz verdik. Buradan alıp oraya göndereceğiz. Gözünüz aydın”

Rıza Gezer’in adaylığı için ciddi çaba sarfettiğini de belirten Başkan Gökçek, şunları söyledi: “Allah’ın izniyle size pırıl pırıl bir aday getirdik. Tuttuğunu koparır, yerinde durmayan hırslı bir kardeşimizdir. Rızayı getirdik. Etimesgut’u elbirliği ile tekrar AK Parti alacak. Elbirliği ile çalışacağız. Bu seçimlerde inşallah yine Etimesgut’umuz üçlü olacak güçlü olacak.”

 

-SİNCAN SKM AÇILIŞI…-

Etimesgut’taki açılışın ardından seçim otobüsü ile Sincan’a geçen Başkan Gökçek, Vatan Caddesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, “Sincan’a soldan aday çıkmıyor. AK Partiden başka aday bulamıyorlar. MHP’nin adayı eski AK Partili, CHP’nin adayı eski AK Partili. Solda aday yok. Kalmadı” diye konuştu.

Solu en iyi kavrayan ilçenin Ankara’da Sincan olduğuna dikkat çeken Başkan Gökçek, “CHP’ye çıksa çıksa yüzde 10 oy çıkıyor. Allahın izniyle Sincan bu seçimde yine destan yazacak. Yüzde yetmişleri seksenleri bulacak” dedi.

Sincanlılara 11 Şubat’ta metronun açılışı müjdesini veren Başkan Gökçek, şöyle konuştu:

“İnşallah 11 Şubattan sonra metromuza binecek onun keyfini de yaşayacağız. Nasip olursa seçim öncesi de küçük bir İstasyon Cad parkımızda değişik bir uygulama yapacağız. Enterasan şehir mobilyaları getirdim. Bunların mürvetini yazın göreceksiniz. Seçimden önce bitireceğiz. Bundan sonraki büyük işleri de televizyonlarda sık sık anlatacağız. Bütün arzumuz amacımız bize destek ve duanızı eksik etmeyin.

5 sene boyunca Sincan Belediye Başkanımız Mustafa beyle her türlü hizmeti yapmaya çalıştık. Bundan sonra da bir beş sene daha ‘evet’ derseniz AK Parti iktidarı ve Başbakanımızın desteğiyle daha büyük hizmetleri yapmaya söz veriyoruz.”

Başkan Gökçek daha sonra Seçim Koordinasyon merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim