• BIST 8716.44
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 14 °C
  • İzmir : 17 °C

ANNELERİ UNUTMADILAR

07.05.2011 18:01
ANNELERİ UNUTMADILAR
CHP Gölbaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, anneler günü kapsamında bir program düzenledi. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 'Anneler Günü' etkinliği düzenleyen CHP'li Kadınlar Tüm Annelerin Anneler Gününü kutladı.

CHP Gölbaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, anneler günü kapsamında bir program düzenledi. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 'Anneler Günü' etkinliği düzenleyen CHP'li Kadınlar Tüm Annelerin Anneler Gününü kutladı.
8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle düzenlenen ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe, CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili adaylarından Aylin Nazlıaka, Ayşin Tektaş ve Gamze Şengen katılırken, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek, Kadın Kolları Başkanı Aynur Mutlu, İl yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal, İlçe Teşkilat Üyeleri ve CHP'li vatandaşlar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ercan Şimşek, “Sevgili annelerimiz sizin için ne söylense az ama bugün toplumları ileri götüren yiğit ve kendine güvenen insanların ortak özellikleri hepsinin sınırsız ve karşılıksız bir anne sevgisine sahip olmalarıdır. Yani cennetin annelerin ayakları altında olduğu gibi, dünyamız ve medeniyetimizde annelerin omuzları üzerine yüklenmiştir. Bu nedenle nerede olursak olalım bize düşen ister siyasi ister demokrat ister herhangi bir vatandaş annelerimizin çocuklarına o sevgilerini, ilgilerini sağlıklı bir şekilde aktarabilecekleri sosyal ve ekonomik koşulları sağlamaktır. Bugün burada bulunan anneler başta olmak üzere ülkedeki ve dünyadaki tüm annelerin anneler gününü kutluyor, sevinçlerini paylaşıyorum. Ama yine ülkemizde çocukları nerede olursa olsun ister sokaktan, ister evlerinden veya okullarından alınıp daha sonra çocuklarına kavuşturulmayan cumartesi annelerinin de acılarını paylaşıyorum.
Onların başlattıkları ve 16 yıldır sürdürdükleri onurlu mücadelelerini ve anneler gününü kutluyor, bu insanlık dışı bir şeyi hala aramızda insan sıfatı ile dolaşan yaratıklarla, tüm bunlar yetmezmiş gibi o anneleri joplatanları, yerlerde sürükletenleri de lanetle kınıyorum. Daha medeni, annelerin çocuklarına huzurla ve sevgiyle sarılabilecekleri bir dünya hayaliyle hepinizi selamlıyorum” diye konuştu.
Şimşek'in ardından söz alan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Mutlu'da, anne olan ya da olmayan tüm kadınların anneler gününü kutladığını belirtti.
Program Çankaya ses sanatçılarının müzik gösterileri ile sona erdi.











UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim