• BIST 10336.5
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • Ankara : 6 °C
  • İstanbul : 14 °C
  • İzmir : 13 °C

Çetinkaya "Gölbaşını da borçlu aldık

10.12.2012 18:06
Çetinkaya Gölbaşını da borçlu aldık
Ankara ve ilçelerinde hizmet edebilecek Milliyetçi Hareket Partisi ideolojisini ve kültürünü taşıyan adaylar ile tabanın sesini dinleyerek yerel seçimde adaylarımızı belirleneceğiz.

MHP Ankara İl teşkilatı olarak yaklaşan yerel seçimle Ankaralıların sesi olmak istediklerini ifade eden  Fatih Çetinkaya  tabandan tavana ciddi bir çalışma içinde olduklarını belirterek; “ Ankara ve ilçelerinde hizmet edebilecek Milliyetçi Hareket Partisi ideolojisini ve kültürünü taşıyan adaylar ile tabanın sesini dinleyerek yerel seçimde adaylarımızı belirleneceğiz. Ankara’da en erken adaylarımızı Milliyetçi Hareket Partisi olarak açıklayacağız.”  dedi.

Fatih Çetinkaya  18 yıldır Ankara’nın bir iradeye hapsedildiğini ifade ederek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara çalışmalarını eleştirdi. 

Başarılı belediyelerimizi gururla ve örnek göstererek yerel hizmet anlayışına değinen Çetinkaya MHP’den çıkacak adaylarımız ile Ankara’yı kazanma inancımızı her gün daha da referanslarımız ile arttırıyoruz. Ankaralı MHP’nin farkını çok iyi biliyor”dedi.

Ankara eksiklikleri neler ?Ankara’da neler değişmeli?

Ankara’da çok şey değiştive  18 yıllık iradeye hapsedilmiş durumda diyen Çetinkaya; “ Başkent olma özelliği olmasına rağmen Ankara herzaman ihmal edilmiş durumda.Ankarada okadar çok yanlışlıklar varki. Son 3 ayda bir çok basın toplantımız da, trafik, altyapı çalışmaları, Atatürk Orman Çiftliğinin talan edilmesi ve benzeri bir çok konuda ses getiren çalışmalar ile halkımızın yanında yer aldık.

“Trafik akılsız yönetimlerin  aynasıdır”

Ankara’da bir yere gitmek için 1, 5- 2 saatlik zaman kaybı yaşıyorsunuz. Metro ulaşım sorunu çözülmemiş  vatandaş zamanını yollarda harcar hale gelmiş durumda. Ankara’da 3 ay önce Ankaralının dikkatini çekmek için “Trafik akılsız yönetimlerin  aynasıdır”           Sadece bizdeğil bütün hemşerilerimiz sıkıntılı. Muhalefet partisi olarak bunu gündeme getirdiği zaman ciddi destek aldık. Ankara’lıların bu sıkıntısının temeli yerine getirilmemiş metro vaadi. Yıllar olmuş 1 km ray döşenmemiş. Bu ulaşım bakanlığına devredilerek çözüm beklenmiş” dedi.

“İçi Boşaltılan Bir Kent”

 Geçtiğimiz seçimden buyana Ankara’nın mali kaynakları illere taşınıyor Ankaralı mağdur edilmemesi adına bu konuyu gündeme taşısak ta Ankara için reklam yapılmasına karşın hizmet noktasında hiçbir çalışma yapılmamakta.

“Başbakanlık Güvenlik çemberini içinde mi piknik yapılacak”

Ankara’nın ucubeleri olarak nitelendirilen demir kafes’in MHP’nin önderliğinde kaldırıldığının altını çizen Çetinkaya ; “ AOÇ’de yapılan haksızlıklar var. Bu iktidar yerel ve genel iktidar Atatürk Orman Çiftliğini yok etmeyi hedef biçmişler. Bir bakıyorsunuz Başbakanlık binası gündeme geliyor. Merak etmeyin AOÇ de mesire alanı olacağı söyleniyor. Başbakanlık güvenlik çemberi çevresinde kim yaklaşabilecek yada geçebilecek.AOÇ Ankara’nın akciğeriydi.

1937 yılında Atatürk tarafından Türk Milletine miras bırakılan A.O.Ç. o günkü haliyle 102 bin dekarlık alanı kapsıyordu. O günden bu güne kadar her idari dönemde hoyratça katledilen Atatürk Orman Çiftliği bu gün geldiğimiz noktada 33 bin dekara kadar düşmüş olması acı bir gerçektir.   Sadece son 3 yılda yok edilen arazi miktarı 4000 dekar civarındadır. Şu an için yok edilen sadece 11 bin civarındaki ağaç değildir, ağaçlarla açılan yollar yüzünden aynı zamanda doğa ve bitki örtüsü de aynı akıbete uğramıştır.

Ankara B.Ş.B.Meclis 09.01.2012 tarih 2 No’lu kararıyla elden çıkarılarak değerlendirilmesi düşünülen ve merkez ilçelere dağılmış muhtelif büyüklükte toplam 20 milyon belediye arazisinin akıbetinin ne olduğu hususudur.?  Huzurunuzda belediye yetkililerine soruyoruz. 10 ayda ne gibi uygulamalar yapılmıştır. Bu gayrimenkuller kimlere satılmaktadır?


“Hayvanat Bahçesi değil, Rant Bahçesi”

Bunlara dikkate çekmek isterken Büyükşehir tarafından daha büyük hayvanat bahçesinin gündeme geldiğini söyleyen Fatih Çetinkaya ; “Ankara Hayvanat Bahçesi Yandaşa Büfe Cenneti mi Olacak?

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 31 Ekim tarihli olağanüstü toplantısında hayvanat bahçesiyle ilgili 1/10000 ölçekli tadilat nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planının, oy çokluğuyla onayladı. Onaylandığını belirten Çetinkaya, "Onaylanan planla mevcut Hayvanat Bahçesi 300 dönümden 2.130 dönüme çıkarılmaktadır. Plan notunun 2. maddesi ile burada yaklaşık 213.000 metrekare inşaat alanının yapılması sözkonusudur. Plan notlarının 3. maddesinde yeme-içme tesislerinin olması yani ticari amaçlı kullanımların olabileceği ve ranta dönük kullanılabileceği kanaati ile Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Meclis Grubumuz olumsuz oy vermiştir" dedi.İyi bir hayvanat bahçesine Ankara'nın ihtiyacı olduğuna kendilerinin de inandıklarını ancak bunun asla ranta yol açılmadan gerçekleştirilmesi gerektiğini belirten Çetinkaya, "Buradan çağrı yapıyorum; ranta yol açabilecek inşaatlar kaldırıldığı takdirde yapılacak hayvanat bahçesine MHP olarak bizler de destek olabiliriz" dedi.

Turgut Altınok mu Mansur yavaş mı ?

Ankara’da Belediye Başkan adayı olarak Turgut Altınok ve Mansur Yavaş’ın MHP’den aday olacakları mı sorusunun vatandaşlar tarafından en çok sorulan sorular arasında olduğunu belirten Çetinkaya bunun netlik kazanması için Ankaralıların biraz daha beklemesi gerektiğini ifade etti.

Elbette ikisi siyasetçimizde Ankara’da başarılı belediye başkanlığı yapmış öne çıkan MHP ile ilişkilendirilen isimler. Bu konuda Ankaralıların birazdaha sabır ve il başkanlığı olarak Ankara geneli yapacağımız analiz ile teşkilat bünyemizde değerlendireceğiz. Genel merkezimiz tarafından verilen kararla yerel seçime gideceğiz.

“Belediyelerimiz  Belediyecilik Örneğidir”

Özellikle Gölbaşı ve Etimesgut  belediyelerinin30 mart 2009 da borçlu devir aldıkları ifade eden Çetinkaya ; “belediyelerin bir önceki dönemdeki süreçte çok daha fazla hizmet eden imzalar atan bunu halkla bütünleşenlerin ifadesi ile başarılı bir yerel hizmet sunuyorlar. MHP Ankara’da ilkleri farkları ortaya koydu. Şuan borçla alınana belediyelerimizin borcu olmadığı gibi projeleri ve yatırımları gündemde yer almakta.

“MHP’den korkuyorlar”

Kongreden sonra yerel seçim çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Çetinkaya;  MHP’nin Ankara genelinde yerel adaylara tabanın isteği doğrultusunda yer vereceklerini ifade ederek ; “   Yerel seçime en erken çıkan ve en etkin çıkan Ankara’ya Ankaralılara verdiğimiz sözle Ankara’mızın hakkını hukukunu koruyacağız diye 1 yıl öncesinde söz verdik. Amacımız MHP’de yerelde ne kadar iddialı olduğunu gösterebilmekti. Kendi tabanımızda motivasyonu arttırabilmek. MHP Ankara bu yerel seçimde farkını gösterecek” dedi.

Kongrede sürecine ilişkinde kısa bir açıklama yapan Çetinkaya demokratik bir seçimdi ve Devlet Bahçeli’nin tekrar göreve gelmesi ile bu süreçti tamamladık. Bizim parti içimizde kavgalara yer yok. amacımız hizmet halkımızın ferahını düşünerek oluşturduğumuz projeler. Tabi ki bu bir siyaset farklı görüşler olacak. Ayrı adayları destekleyen arkadaşlarımız vardı. Ama aynı birlik ve bütünlükle Devlet Bahçeli ile bu yolu yürüme kararı alan Milliyetçi Hareket Partisi iradesi aynı ideoloji ile önümüzdeki seçimlerde birlik ve bütünlük ile yoluna devam edecektir. Seçim yaşandı bitti. Önemli olan siyasetimize nifak sokmak isteyenlerin bu oyununa gelmeden partimizi yerelde ve genelde iktidara taşımak”dedi.

“MHP AKP’nin Destekçisi olmadı olmayacak”

Bazı çevreler tarafından Akp yandaşı gibi gösterilmeye çalışan partimiz bugüne kadar ne yerelde ne genelde Akp’nin destekçisi olmadı. Ama sırf muhalefet olsun diye de muhalefet etmedik halkımızın vatanımızın milletimizin yararına ise destekledik. Birilerinin çıkarları varsa karşı çıktık ”dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ramazan
16 Aralık 2012 Pazar 09:01
gölbaşılı
sayın nur hanım ben zaten köyde oturuyorum çoğu köyleride bilirim yapılan bir hizmet yok.. yakup başkanı ama şu son 5 aydır iyi çalıştığını gördüm hani seçimler yaklaştıya ondan heralde onuda belediyeyi borca sokmuş yani hiç yapmasa daha iyi kaş yapıyım derken göz çıkartıyor saygılar..
95.9.178.175
nur gölbaşı
13 Aralık 2012 Perşembe 17:05
sana cvp
sen öncelikle o yorumu yaparken gölbaşında yaşadığını ispat et ondan sonra konuş hadi seni boşver senin başkanın gölbaşındamı oturuyorki gölbaşının sorununu bilesiniz sana diyorum ki gölbaşının en büyük sorunu mezarlığa parke taşı değil yama değil bunun cevabını bilmen için önce ankaradaki evini gölbasına taşımalısın okey
88.224.203.177
Kamil abikoglu
12 Aralık 2012 Çarşamba 23:40
borc odeye odeye yol gide gide biter
Bi zahmet odeyin be su borcu bak volvo makam araci 2013 MODELI cikti yakup baskan sikintiya dusmesin rahat etsin
78.233.96.203
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim