• BIST 8742.68
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • Ankara : 15 °C
  • İstanbul : 20 °C
  • İzmir : 23 °C

8. Gölbaşı Şenliği sona erdi

26.09.2011 13:58
8. Gölbaşı Şenliği sona erdi
Bu yıl 8. yapılan Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nin 3 gün süren etkinlik sona erdi.


Bu yıl 8. yapılan Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nin 3 gün süren etkinlik sona erdi.
Gölbaşı şenliği tüm güzelliği ile devam ederken, Siirt'ten gelen şehit haberleri şenlik alanını hüzün'e boğdu. Sahne alan sanatçılar, belediye başkanı Yakup Odabaşı ve 15 bin seyirci hep birlikte terörü lanetledi.

MOGAN Gölü kıyısında sahne alan Funda Arar 15 bin kişiye bir saat muhteşem bir konser verdi.
Gölbaşı Belediyesi'nin 8. Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği şenliğin 2. gününde sahne alan Arar, şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ortasında sahneye çıkan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Siirt'ten şehit haberi geldiğini duyurdu. Başkan Yakup Odabaşı yaptığı konuşma da birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirterek, "Çok sevinçliydik ama bu acı haber hepimizi üzdü. Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hepimiz biriz. Bir oldukça daha güçlüyüz, "dedi. Funda Arar, "Böylesine acı haber hepimizi tabi çok üzüyor. Zaman zaman acı haberlerimiz oluyor. Başsağlığı diliyorum" dedi ve konser sona erdi. Konser sonunda havai fişek gösterisi de iptal edilirken, vatandaşlar terörü kınadılar. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı konser sonunda Funda Arar'a Gölbaşı hatırası olarak Sevgi Çiçeği Plaketi hediye etti.

8. Gölbaşı şenliği Orhan Hakalmaz'ın konseri ile sona erdi
Gölbaşı Belediyesi'nin 8. Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivali'nin son gününde, yerel türkücü Ekrem Kara, Yenimahalle Belediyesi Kırım Halk Oyunları Ekibi yer aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Türk Halk Müziği'nin güçlü yorumcusu Orhan Hakalmaz 1,5 saat konser verdi. Beğeniyle izlenen konser, şehit haberleri nedeniyle kısa sürdü. Hakalmaz seslendirdiği türkülerle izleyicilere duygulu anlar yaşatırken, konuşmalarında sık sık terör olaylarına vurgu yaparak, şehitleri andı.

Gölbaşı belediye başkanı Yakup Odabaşı şenliğin son gününde yaptığı açıklamasında “Bu yıl 8. Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği şenliği etkinliklerimiz döneminde Siirt'te meydana gelen üzücü olay hepimizi derinden yine yaralamıştır. Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Şenliğimizi, eğlence ortamı olmaktan uzak tutarak bu acıyı paylaştık. 3 gün süren şenliğimizde konser veren sanatçılarımıza, şenlik alanında stantlarda kültürümüzü sergileyen esnaf kardeşlerimize, etkinliklere katılan ve katkı veren herkese, değerli misafirlerimize ve bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Gelecek yıl daha güzel bir şenlik havasında buluşmak üzere hepiniz Allah'a emanet olun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
gölbaşılı
29 Eylül 2011 Perşembe 11:42
banu banu
kardeşim bu banı hanımda neymiş kraldan çok kralcı olmuş.hiçbir derneği hiçbir sivil toplum örgütünü tanımaz olmuş ve hepsini küstürmüş.nerde bu mhp teşkilatı nerde mmeclis üyeleri nerde belediye başkanı bu bayanın gücünü nerden alıyorda hiç kimseyi tanımaz olmuş.seçim zamanı bu insanların yanına nasıl gidip oy istiyeceksiniz.
46.2.106.137
yusuf kortulu
27 Eylül 2011 Salı 09:14
gölbaşı festivali
gerçekten güzel işler yapılmaya çalışılmış, kutlarım. sadece güvenliğin daha gizli, halka hissettirilmeden sağlanması esas olmalıdır diye düşünüyorum
212.175.99.34
tulumtaşlı
26 Eylül 2011 Pazartesi 15:04
gerçekten şenlikti
başkan yakup bey baklava jürüsüyle ve meşhur kültür müdürüyle festival değil şenlik yapabilir ancak. ben tulumtaşlı olarak üzülüyorum yalnız kalmışsın başkan nerde senin hemşerilerin federsyon başkanı damadınız be onu yanına alsan yaptıkları başarıları ortada herkesi toparlardı sende böyle garip kalmazdın. yanlış yapıyon hemşerim köylülerini kır, dernekleri kır, basını kır parti teşkilatını kır yarın dımdızlak kalırsın kimse yüzüne bakmaz köylüm. seni ne banu revan tanır ne isa ne hulusi nede oğulbeyin muhtarı ben dostum o yüzden acıda olsa gerçeği söylerim kafanı duvaramı vuruyon neriye vuruyosan vur gali aklını başına al .ben köylü halimnen bunu görüyomda sen görmüyonmu.
212.175.99.79
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim