• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • Ankara : 12 °C
  • İstanbul : 11 °C
  • İzmir : 14 °C

Ahmet Yaşar Arısoy kimdir?

18.06.2011 11:51
Ahmet Yaşar Arısoy kimdir?
Gölbaşında uzun yıllardır ticaret ile uğraşan ve son zamanlarda hızlı bir çıkış sağlayan Tanyeli Otomotivin sahibi Ahmet Yaşar Arısoy ile Röportaj yaptık. İlginç fikirleri ve yenilikçi anlayışıyla kendisini tanıdık.

ZİYA ÖZKAN'ın Haberi

Gölbaşında uzun yıllardır ticaret ile uğraşan ve son zamanlarda hızlı bir çıkış sağlayan Tanyeli Otomotivin sahibi Ahmet Yaşar Arısoy ile Röportaj yaptık. İlginç fikirleri ve yenilikçi anlayışıyla kendisini tanıdık. Siyasi yaşantıları, disiplinli iş ahlakı, tecrübeli ve dolu dolu bir yaşantısı olan Arısoy Gölbaşı taraf Gazetesi Muhabirimize bakın neler açıklmaş;
Dünyanın Peşinde Koşarsan Eğer Dünya Senin Sultanın Olur. Dünya Senin Peşinden Koşarsa Sen Dünyanın Sultanı Olursun

Ahmet Yaşar Arısoy Kimdir?
Ben Kayserinin Erkilet ilçesinde 1966 yılında doğdum.1973 yılında Ankara'ya geldik. 1973 yılından 2000 yılına kadar Ankara'nın Dikmen İlçesinde oturduk. Ben bir esnaf çocuğuyum. Babam bizi ahi evren esnaf kültürü ile bizleri yetiştirdi. Hayatımız boyunca küçüğümüze de ağabey dedik büyüğümüze de ağabey dedik. Ağabey saygısı bizde meşhurdur. 2000 yılında has bel kader doğduğumuz memleket olan Kayseri ye geri döndük. İçimizdeki memleket özlemini bitirmek için 2 yıl kaldık. Ama gerçekten hiç bir şey göründüğü gibi değil. Memleketimize döndüğümüzde duyduğumuz hasreti içlerimizde bütünleştiremedik. İnsan her gün bir şeyler öğrendikçe olgunlaşıyor. Allah insanlara mal veriyor mülk veriyor kariyer veriyor ama taşımasını bilemiyorsan ağır geliyor. Bizim bir ağabeyimiz vardı ve bize derdi ki “ oğlum o koltukta oturmak(makam koltuğu) ateşten bir gömlek gibidir insanı yakar herkes o koltukta oturamaz demişti.” Yüzde 99 değil Yüzde yüz hakları varmış çok doğru söylemiş. Bizde Allahın verdiği güzel nimetleri o zamanlar değerlendiremedik. 2 yıl kadar Kayseri de kaldıktan sonra Ankara'ya tekrar dönüş yaptık.

Hak Bayrağını Gittiğim Her Yere Dikeceğim
Kayseri de bir akıl hocam vardı. İflas ettim ve sıfıra düştüm çok yalnız kaldım. Hocam bana dua etti ve dedi ki “oğlum git yeşer serper, büyü, büyük adam ol, git gittiğin yere de bayrağı dik dedi. Hocamın duasını alarak yola çıktım inşallah Bende bir Bayrak dikeceğim bu ne bayrağı olacak tabii ki hak bayrağı olacak, iyilik bayrağı, insanlık bayrağı bayraktan kastımız insanlığa faydalı olmak, halka millete faydalı olmak. '2004 yılında tekrar Ankara'ya geldik ve Gölbaşına yerleştik. Gölbaşında ticari bir hayata başladık. Allah aldığı bütün emanetleri fazlasıyla geri verdi Allahım'a şükürler olsun, sınırsız şekilde hamd olsun. Bu sefer inşallah Allahın verdiği nimetlere tefekkür edip şükür edeceğiz. Çünkü Allah şükür edene verir.
Dünyanın peşinde koşarsan eğer dünya senin sultanın olur. Dünya senin peşinden koşarsa sen dünyanın sultanı olursun Ata sözüyle yola çıktık. Dünya peşinde koşmayacağız. Hak ve adalet peşinde koşacağız.
 
Gölbaşındaki İlk hedefiniz nedir?
Gölbaşı'nda bir bayrak yarışı var. Bizde bu bayrak yarışında varız safımız belli İnşallah Hak ederiz ve Gölbaşına hizmet ederiz. Nasip olursa burada bizden önce siyasette görev almış ağabeylerimizle tanışıp Gölbaşına güzel hizmetler yapmak için çalışacağız. Gölbaşında ev arazi inşaat malzemeleri ve oto alım satım olarak dükkânlarımız var ve inşallah önümüzdeki günlerde konseptimizi daha da genişleteceğiz. Öncelikli olarak Gölbaşı'nda bizde bir dernek kuracağız. Kayserililer olarak Gölbaşı'nda Kayserililer derneğini kuracağız. Kayserinin geleneklerini ve göreneklerini inşallah burada da yaşatarak yansıtacağız.

Verirlerse Almazsam Elim Kopsun, Vermezlerse İstersem Dilim Kopsun
Ak Partinin kuruluş yılları arasında bana bir telefon geldi. Yeni kuruluş aşamasında olduklarını söylediler ve ilk 500 milletvekili arasında seninde bir yerin var dediler. Katılırımsınız dediler gittim üye oldum. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok bey, Ak Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile siyasi oluşumlarında bende çalışmalarında olma şerefine nail oldum. Ama Kader ki siyasi yaşamımız tam başladı derken o cahiliyet döneminde bizde koltuk ve makam sevdasından sığamadık başımızdan bir kader çizgisi geçti. Ama bu geçtiğimiz 2 dönemde de ciğerimiz yanıyordu sayın Başbakanımızın dediği gibi biz milletin efendisi değiliz, biz milletin kölesiyiz anlayışıyla yolumuza devam etme kararı aldık. Bizim hizmet anlamında Allah nasip ederse halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla inşallah hizmet etmek için bekliyoruz. Hizmet edemesekte hizmet edenlere dualarımız sizinle diyerek desteğimizi vereceğiz. Gölbaşı'nda bizden önceki ağabeylerimiz bu işi daha iyi biliyor. Onların yanlarında oluruz ama bir görev gelirse biz bu göreve hayırda demeyiz görev verilirse alırız. Bizde bir Atasözü var verirlerse almazsam elim kopsun vermezlerse istersem dilim kopsun.


 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
AHMET
15 Ocak 2013 Salı 10:44
BİLGİ
HAKKINIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ AHİRETTE GÖRÜŞÜRÜZ,SEVGİLİ KARDEŞLERİM.ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH.
176.33.230.8
çınar inşaat sahibi ömer
18 Mart 2012 Pazar 00:46
ah almak iyi bişey değil
sayın yaşar arısoy ağabey peygamber efendimizin bir hadisi şerifi var komşusu aç iken kendi tok yatan benden değildir bizler inançlı insanlarız gece yastığa kafanı koyduğun zaman nasıl uyuya biliyorsun vijdanın hiçmi sızlamıyor iki beton kala parasız inşaatı aldın daha onbeş daire vardı satılmadık senin sözüne inandı güvendi inşaatı sana devretti bizler inançlı insanlarız allah diyen insana inanmıyacağızda kime inanacağız bizler hepimiz din kardeşiyiz allah muhammed aşkına bu para hırsını bırak kenanın hakkına düşeni ver...allahın mağfireti boldur
78.160.67.251
kenanın kankası ömer
18 Mart 2012 Pazar 00:34
kul hakkı
sayın yaşar arısoy ağabey ben ömer bundan iki yıl önce mamak şahapgürlerdeki inşaatı iki beton kala ve 15 daire duruyordu kenana bana devret inşatı söz allah bir sana bitince kazancın yarısını verecem dedin ben allahın huzurunda şahidim bu dünya gelip geçici önemli olan ahiret kurban olduğum allah her günahı affediyor ama kul hakkıyla karşıma gelmeyin diyor allah vermesini biliyorsa almasınıda bilir ağalık vermekle olur allah tez zamanda yanlışınızdan dönmeyi nasip etsin ben her zaman arkadaşımın yanındayım çok zor günler geçiriyor kendisi tek hatası güvenmek...
78.160.67.251
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim