• BIST 8742.68
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • Ankara : 15 °C
  • İstanbul : 20 °C
  • İzmir : 23 °C

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu STK temsilcileri ile bir araya geldi

23.05.2023 10:53
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu STK temsilcileri ile bir araya geldi
Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Silen Akceylan STK temsilcileri ile bir araya gelerek gündeme ilişkin konuları değerlendirdiler.

Düzenlenen toplantı da konuşan İlçe Başkanı Selim Akceylan şunları ifade etti;

’14 Mayıs seçimlerini Gölbaşı’nda kazasız belasız geçirdik. Herhangi bir tatsızlığın olmadığı centilmence bir yarış gerçekleştirildi. 14 Mayıs belki Türkiye tarihinin en yüksek katılımın olduğu bir seçim oldu. Yine Gölbaşı’nda Cumhurbaşkanımız ve millet ittifakımız en yüksek oyu alarak birinci oldu. Gölbaşı’nda destek veren vermeyen herkese teşekkür ederim.

Biz inanıyoruz ki, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız rekor bir oy ile Türkiye Cumhuriyeti’nin tekrardan cumhurbaşkanı seçilecek. Tekrardan ülkemiz büyümeye, istikrar büyümeye devam edecek’ derken tekrardan destek istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu seçim değerlendirmesinde bulunarak;

STK ile bir araya gelmenin önemli olduğunun altını çizerek, ‘Vatandaşımız güçlü bir destekle Cumhur İttifakını meclise göndermiş bulunuyor. İkinci yarışta inşallah galibiyette tamamlayacağız’ diyerek her zaman sahada olduklarını belirtti.

İlk gün ki gibi çalışma azmiyle devam eden bir liderimiz var. Vatandaşlarımız bunu görüyorlar. Bunun sonucunda da inşallah ülkemiz geldiği aşamayı çok ciddi bir değerlendirme içerisindeler. Yapılan planları, hesapları, kurulan tuzakları açık bir şekilde gördüğünü sandıklarda gösterildi. Gittiğimiz yerlerde güçlü bir iradenin çıkacağını görüyoruz. Hem milletvekili olarak hem de genel merkez, il ve ilçe olarak milletimizin emrinde olacağız.

Demokrasiyi iliklerine kadar yaşayan bir ülkeyiz. Türkiye ne zaman zor zamandan geçse ne zaman sıkıntılı zamandan geçse ferasetiyle, basiretiyle almış olduğu kararlarla hep önünü açmıştır Türkiye’nin. Bu dönemde de inşallah güçlü şekilde sonuç elde etmek adına biz inanıyoruz ki ikinci turda bu işe çok güçlü bir iradeyle bitirecek. Tüm hesapları, kurguları bozacak.

STK’lar ile yapılan toplantı temsilcilerin değerlendirmesi ve sorunların konuşulması ile son buldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim