• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

AK Parti Güne Hızlı Başladı

04.05.2011 15:56
AK Parti Güne Hızlı Başladı
Seçimlerin yaklaşması ile birlikte Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı da hareketlendi. Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve AK Parti Ankara 1 . Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan'ın Gölbaşı ziyareti ardından AK Parti Milletvekili adayları son süratle Gölb

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı da hareketlendi. Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve AK Parti Ankara 1 . Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan'ın Gölbaşı ziyareti ardından AK Parti Milletvekili adayları son süratle Gölbaşı'nı ziyaret edip gezilerine devam ediyor.
AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Yine Güne Hızlı Başladı
AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adaylarından Alaaddin Varol Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatını ve Gölbaşı Esnafını ziyaret etti. Milletvekili Adayı Alaaddin Varol'un Esnaf gezisine Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Eski Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, Gölbaşı AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları da katıldı. Varol esnaf ziyaretinde her bir esnafı atlamadan gezdi. Öğle Namazı saati yaklaştığında ise AK Parti Teşkilatı ve Ankara 1. Bölge Milletvekili Adaylarından Alaaddin Varol Gölbaşı İmam Hatip Lisesi Camii'nde Öğle Namazı kıldılar.
“AF MAF YOK”
Namazın ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Varol'a Gölbaşı Esnaflarından biri “ Madem milletvekili adayısınız size de sorayım, ne zaman Af çıkacak sayın vekilim” sorusunu yöneltti. AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adaylarından Alaaddin Varol “ Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız bu konuda kesinliklikle af olmayacağını açıkladı zaten. Suçlu bulunan kişiler Devletimizin Mahkemelerinde yargılanır, cezasını çekmek için ceza evlerine gönderilir. Suçlu olmayanı zorla sen suçlusun diyerek ceza evine yollayamayız ki. Bir suçu varsa bunun cezasını çekmeli, Valla Af Maf Yok.” diyerek konuştu.
YOLDA CHP'li KADINLAR İLE DE SELAMLAŞTI
Esnaf Gezisine devam eden Varol, ziyaretleri sırasında Aile Sigortası anlatmak için evleri gezen CHP'li Kadınlar ile karşılaştı. Onlarda Gölbaşımızın, Türkiyemizin İnsanı diyerek selam veren Varol “ Kolay gelsin Allah herkes için en hayırlısını nasip etsin” dedi. CHP'li kadınlardan biri “ biz CHP'liyiz ama yinede yolunuz açık olsun” diyerek Varolun selamını aldı. Ardından bir başka CHP'li Kadın ise “ Biz CHP'liyiz, ama sizleri de yakından takip ediyoruz, yolunuz açık olur inşallah” dedi.










UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Hasan OĞUZ
07 Mayıs 2011 Cumartesi 12:05
İHTİYAR DELİKANLI
Yaşı ne kadar ilerle ilerlesin haşlak başkanın hızına yetişemiyoruz.doping almış gibi adam koşarcasına çalışıyor.alaattin başkan ona keza ben korkumdan katılamadım yetişemem diye,her yerde haşlak sanki bütün enerjisini biriktirmiş seçime saklamış.alkışlar sana başkan,halk unutmamış seni ama sen halkı unjuttunmu bilemem.gördüğü ilgi nerdeyse ağlatacak haşlak her an ağlayabilir.siyasette insanlar çabuk unutulur.ama sen öylemisin bu partinin bir neferi gibi çalışıyorsun.ihtiyar delikanlı bakalım ne kadar koşacan.bence emaneti geri almayı çok istiyorsun.ama bu kez rakiplerin çok güçlü olacak anlayacağın rakiplerinde iyi koşuyor.bakalım yarışı kim kazanacak...........
81.214.248.97
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim