ANKARADA ÇALINAN ARAÇ GÖLBAŞINDA BULUNDU

ANKARA'DA ÇALINAN ARAÇ GÖLBAŞI'NDA BULUNDU
Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ankara'dan çalınan bir aracı yaptıkları çalışma sonucu buldu.
Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, son günlerde çalıntı araçlar üzerine yaptıkları çalışmalar sonuç vermeye başladı. Polis ekipleri 1 aracı Gölbaşı'nda buldu.
Öğretmenler sitesi arkasında terk edilmiş halde bulunan 06 ABL 20 plakalı Doğan SLX marka araçta, Olay Yeri İnceleme Ekipleri parmak izi çalışması yaptı. Yapılan işlemlerden sonra çalıntı araç, gerçek sahibine teslim edildi.
KONTROLLER ARTACAK
Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, piyasada ucuz fiyata satılan araçlar konusunda uyarıda bulunarak, 'Lüks araçları alan kişiler araçları özel zevklerine göre dizayn etmiş. Bu lüks araçları alan kişiler arabasını hassas kullanması gerekirken hor kullanmış. Bu da çalıntı olduklarını bile bile aldıkları anlamına geliyor. Bundan sonra kontrollerimizi arttıracağız. Vatandaşların daha bilinçli olması gerekiyor. Bir araç satın alacakları zaman normalden daha ucuzsa bunda mutlaka bir kötülük vardır. Böyle bir durumla karşılaşıldığında polise haber verilsin' dediler.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































