• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 24 °C
  • İzmir : 27 °C

Ankara'nın başkent oluşunun 87. yıldönümü kutlandı

13.10.2010 11:04
Ankaranın başkent oluşunun 87. yıldönümü kutlandı
Ankara'nın başkent oluşunun 87. yıl dönümü Gölbaşı'nda Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde yapılan törenle kutlandı.

Ankara'nın başkent oluşunun 87. yıl dönümü Gölbaşı'nda Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde yapılan törenle kutlandı.
Ankara'nın 13 Ekim 1923 tarihinde başkent oluşunun 87. yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde yapılan ve Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdal Özköroğlu, Belediye Başkan Vekili Hamit Mermer, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer'in ile çok sayıda bürokratın katıldığı resmi törenle kutlandı.
Atatürk Anıtı önünde yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile şiirler okunmasının ardından tören programı sona erdi.

Ankara Dernekleri katılmadı 
Ankara'nın Başkent Oluşunun 87. Yıldönümü nedeniyle yapılan törenlere Gölbaşı'nda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin ilgi göstermemesi ise dikkat çekti. İlçede faaliyet gösteren Gölder, Gölbirder, Ankaralılar Derneği, Ankara Kulübü Derneği gibi derneklerin Ankara'nın 87. yıldönümü nedeni ile yapılan törenlere katılmadığı gözlendi.

Törene kimler katıldı
Ankara'nın başkent oluşunun 87. yıl dönümü Gölbaşı'nda Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde yapılan törene Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdal Özköroğlu, Belediye Başkan Vekili Hamit Mermer, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer, Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, Şube Müdürleri Muhittin Arık,Hayrettin Balcı ile Hamit Saydam, Halk Eğitim Müdürü Oğuz Yücel, Kütüphane Müdürü Özbey Uçak, Özel İdare Müdürü Nebi Ayyıldız, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Seher Ödemiş, CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, DP ilçe sekreteri Mehmet Aytekin, Belediye Meclis Üyesi Nazım Kaşkatepe, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci ile Halil Yurtseven, Çankırı Kızılcahamamlılar ve Derneği Başkanı Mustafa Taş ve Yaşar Arı, Gölbaşı Sanayi Sitesi Kooparatif Başkanı Mehmet Aktay, Öğretmenevi Müdürü Murat Alpaslan ile çok sayıda okul müdürü ve bürokrat katıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim