• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 13 °C
  • İzmir : 16 °C

ATAK "HEDEFLERİMİZ ÇOK BÜYÜK"

18.12.2010 12:33
ATAK HEDEFLERİMİZ ÇOK BÜYÜK
Gölbaşı Belediyespor kulüp yönetimi Amatör Ligi 2. yarısının başlaması nedeniyle, Gölbaşı'nın ileri gelenleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Gölbaşı Belediyespor'un verdiği kahvaltılı toplantıda kulüp başkanı Mehmet Atak, kulübün hedeflerini de açıkladı.

Gölbaşı Belediyespor kulüp yönetimi Amatör Ligi 2. yarısının başlaması nedeniyle, Gölbaşı'nın ileri gelenleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Gölbaşı Belediyespor'un verdiği kahvaltılı toplantıda kulüp başkanı Mehmet Atak, kulübün hedeflerini de açıkladı.

 

Kahvaltıya Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, DP İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş, BBP İlçe Başkanı Orhan Şahin, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Hamit Mermer ve Fatih Duruay, MHP Büyükşehir Meclis Üyesi Kadir Yanık, Belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Çakır, Naki Yükseker, Adnan Koçak, Hacı Kadir Yıldırım, MHP İl Genel Meclis Üyesi Halil Yurtseven, GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan, eski kulüp başkanı ve meclis üyesi Hürriyet Ergezer,belediye birim müdürleri ve basın mensupları katıldı.

ESKİ DOSTUNU YALNIZ BIRAKMADI

MHP'den istifa ederek, Ak Parti'ye katılan Büyükşehir Meclis Üyesi Hamit Mermer'de bir zamanlar kol kola siyaset yaptığı kader arkadaşı Mehmet Atak'ı  bu toplantıda yalnız bırakmadı. Hamit Mermer'in neşeli olduğu gözlenirken, partiden ayrılması sonrası kendisi hakkında açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdeneler'le tokalaşmaması ve yan yana gelmemeye gayret etmesi dikkatlerden kaçmadı.

ULUSAL BASINDA SIK YER ALIYORUZ

Kulüp Başkanı Mehmet Atak, ilk yarıda kulübün oldukça başarılı olduğunu ifade ederek sözlerine başladı. Atak, sık sık ulusal basında yer aldıklarını ifade ederek “Yerel basında kulübümüze destek oluyor. İlk yarıda 48 gol atıp, 2 gol yedik. 600 çocuğumuza yaz spor okullarda eğitim verdik. Basketbol, voleybol ve futbolda bir çok tarama yaparaki yeni yetenekleri keşfettik.” dedi.

228 LİSANSLI OYUNCUMUZ VAR

“Gölbaşı Belediyespor denilince akla ilk amatör takım geliyor ama, biz kulüp olarak alt yapıya önem veriyoruz. 8-13 yaş arası 32 yetenekli futbolcu keşfettik. Şu anda 13 yaşta antrenmanlarımız başladı. Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübüne kayıtlı şu anda 228 lisanslı sporcumuz var.”

AMATÖR GÖLBAŞI'NA AZ GELİR

“1.Amatör kümede oynamak gerçekten bir zulüm. Bu konuda oldukça başarılıyız, diye övünmemize gerek yok. Ben Gölbaşı'na 1.amatör kümenin yeteceğine inanmıyorum. Bugün nüfusu bizden daha az olan Karabükspor 1. ligdeyse, amatör lig Gölbaşı'na az gelir.”

 

10 GÖLBAŞILI FUTBOLCU VAR

“Tesislerimiz bir çok 2.lig takımından daha iyi. Şu ana kadar ki rakiplerimiz zayıftı. Play-Offlar'da daha güçlü rakiplerimiz olacak. Birde Gölbaşı Belediyepor Kulübünde, Gölbaşılı futbolcular oynamıyor diye bir mantık var. Şu anda A Takımda 10 tane Gölbaşılı futbolcu oynuyor. Bunlardan beşi okullarından dolayı gelemiyordu. Diğer beşi de bazı teklifler nedeniyle başka takıma gitmişlerdi. Ancak transfer olanlar tekrar döndüler. Biz futbolcularımıza tekrar kucak açtık. Gölbaşılı futbolcularımız zamam zaman takımda forma şansı buluyor.”

 

AİLELERLE BİZZAT GÖRÜŞÜYORUZ

“Başarı olduğu zaman ailelerde çocuklarını takıma katılmaları için teşvik ediyor. Biz kulüp olarak yetenekli futbolcuların aileleri işle bizzat görüşüyoruz. Şu anda kulübümüze bir çok futbolcu gelmek için sırada bekliyor. Gölbaşı doğumlu olupta, Ankara'da oturan bile kulübümüze katılmak isteyen var. Hatta Oğulbey'li bir futbolcumuz şu anda A takımda forma giyiyor.”

GÜREŞ İÇİN TESİSLER YETERSİZ

“Kulüp bünyesinde basketbol, voleybol ve güreş branşı açmaya kara verdik. Ancak tesislerimiz bu konuda yetersiz kalabiliyor. Örneği kapalı spor salonunda basketbol maçları oynanıyor. Maçtan sonra güreş çalışmaları için minder sermek gerekiyor. Maçtan sonra minder kaldır, geri koy çok meşaketli oluyor. Ancak biz yinede güreş branşını açmayı düşünüyoruz”

GÖLBAŞI 2.LİGDE TEMSİL EDİLİYOR

Nesibe Aydın Koleji ile bir protokol yaptık. Artık bayanlar 2çlig basketbol liginde Gölbaşı temsil ediliyor. Yaklaşık 15 gün sonrada bir basketbol turnuvası yapmaya kara verdik. Bu turnuvada Gölbaşı'nda yaşayan yeni basketbol yeteneklerini keşfetmeyi hedefliyoruz.”

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

“Eski türk dövüş sanatı olan Sayakon'la ilgili bir çalışma başlattık. Şu anda bir hocamız ve 6 tane de Sayakon dövüş sanatı yapan 6 sporcumuz var. Halterle ilgili alt yapı çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bayan halter takımı kuracağız. 6 bayan haltercimiz şu anda mevcut. Ancak burada yeterli tesis bulunmadığı için çalışmalar Ankara'da yapılacak. Halter takımımız hedefleri büyük olacak. İlk 6 ayda Türkiye Şampiyonasına, ilk bir yıl içinde de Avrupa Şampiyonasına katılmayı hedefliyoruz. Bu iş içinde çok büyük bir para gerekmiyor”

TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYORUZ

“Kulüp olarak Süper Amatör Lige çıkmak ilk hedefimiz. Namağlup başladığımız ligi, namaoğlup bitirmek istiyoruz. Bu konuda Gölbaşı'nın ileri gelenlerinden ve taraftarlardan Play-Off maçlarından destek bekliyoruz.”

DESTEK OLMALIYIZ

Toplantıda kendisine söz verilen Demokrat Parti İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş ise iki dönem belediye başkanlığı yaptığını ifade ederek “O dönemde spor kulübümüz yoktu. Biz yönetim olarak bir spor kulübü kurmak istedik. Ancak 77 yıllarında sağ- sol davaları olduğu için, sağcı ve solcular aynı sahada yer almak istemediklerini söylediler. Biz buna tavır koyarak her şekilde bu kulübü Gölbaşı'na kazandıracağımızı söyledik. Aradan birkaç ay geçtikten sonra her iki grupta toplanarak, bizi ziyaret ettiler. O an alt yapı çalışmalarını başlattık, kısa bir süre içinde de kulübü kurduk. Bende Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nün ilk başkanı oldum. Ben bu tip toplantıların faydalı olacağı kanaatindeyim. Bizim seçilmişleri desteklemekten başka çaremiz yok. Çünkü bu eleştirilerin zamanı seçim zamanıdır. Hepimiz Gölbaşılıyız ve Gölbaşında çok huzurlu bir hayat var” dedi.

HER ZAMAN YANINDAYIM

Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ise spora siyaset karıştırılmaması gerektiğine dikkat çekerek “Biz seçilmişleri destekleyelim ancak, meşru bir şekilde. Gölbaşı'nın çocuğu olarak, Gölbaşı'nda yaşayan birisi olarak spor kulübünü siyaset gözetmeksizin bugüne kadar hep destekledim, desteklemeye de devam edeceğim. Her zaman Gölbaşı Belediyespor Kulübünün yanındayız” dedi.

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
gölbaşı
20 Aralık 2010 Pazartesi 14:24
biribirilerini ağırlar
gölbaşının siyası menfaaççıları bazıları harıc
95.15.117.227
gül demir
18 Aralık 2010 Cumartesi 18:34
uyanıklara bak.
birkaç cambaz biraraya gelmiş kim kimi kimin sırtından siyaset yapıyor onu gölbaşılılar iyi bilir.tabiki bazılarını tenzi ediyorum.
85.110.96.74
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim