• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • Ankara : 22 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 21 °C

Atak yine medyada

14.12.2010 18:04
Atak yine medyada
Atak yine medyada



Ankara 1. Amatör 3. Kümede 9 takımlı ligde mücadele eden ve nağmağlup bir şekilde lider olarak yoluna devam eden Gölbaşı Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak tarih yazan Bursaspor'a olan hayranlığı nedeniyle hem renklerini ve internet sitesini yeşil beyaza çevirdi, hem de logoyu Bursaspor logosuna benzetti.

Amatör kümede 48 gol atıp sadece 2 gol yiyerek emin adımlarla yükselişe geçen Gölbaşı Belediyespor, mevcut başkan Mehmet Atak'ın 1 yıl önce göreve gelmesiyle birlikte, kazandığı şampiyonluk ile taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Bursaspor'u örnek almaya başladı. Logosu Bursaspor ile aynı olan Gölbaşı Belediyespor'un önceki zamanlarda renkleri kırmızı-yeşil-beyazdı. Mehmet Atak'ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte yönetim kurulu kararı ile ilk önce renklerin arasından kırmızı çıkartıldı ve kulüp renkleri sadece yeşil-beyaz oldu. Akabinde kulüp logosu Bursaspor logosuna benzetildi, otobüs, internet sitesi ve internet tv renkleri de yeşil beyaza döndü. Futbolun yanı sıra voleybol, basketbol, tekvando, judo, grekoromen güreş ve halterde de gelişim sağlayan Gölbaşı Belediye Spor Kulübü, büyük başarı elde eden kulüpleri örnek alarak aynı başarılara sahip olmak istiyor.

'Bursaspor'UN ŞAMPİYONLUĞU BÖLGEMİZDEKİ AMATÖR RUHU TETİKLEDİ'

1 yıl önce göreve geldiği andan itibaren ilk icraat olarak Bursaspor'a duyduğu hayranlık nedeniyle kulüpte herşeyi yeşil beyaza çevirdiğini belirterek sözlerine başlayan Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı, iş adamı ve aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak, Trabzonspor'dan sonra bir anadolu takımının süper ligde şampiyon olmasının yaşadıkları bölgedeki amatör ruhu da tetiklediğini söyledi. Bursaspor'u sevdiklerini ifade eden Atak, 'Bizim renklerimiz de zaten kırmızı-yeşil ve beyazdı. Biz yeşile ağırlık verdik ve logomuzu benzetmeye çalıştık. Göreve geldiğimden beri alt yapıya önem verdik. Birçok kategoride yer alıyor ve sporcu yetiştiriyoruz. Futbolda ilk devreyi bitirdik ve kısmet olursa ligi nağmağlup bitirerek süper amatöre çıkacağız' dedi.

'FİZİKSEL ANLAMDA Bursaspor'A BENZEMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU'

Bursaspor'u örnek almak amacıyla yapılan değişikliklerin yönetim kurulu kararıyla gerçekleştiğini dile getiren kulüp başkanı Mehmet Atak, 'Hem forma anlamında hem de internet sitesi anlamında değişikliklere gittik. İnternet sitemizde ilk olarak logoyu değiştirdik. Yerel basın ve ulusal basında çıkan haberlerimiz internet sitemizde yer alıyor. Bursaspor bizim sevdiğimiz bir takım ve fiziksel anlamda onlara benzememiz çok güzel oldu. Tv yayınımızda şu anda bir aksaklığımız var. İnternetten tv yayını düşüncesini de Bursaspor'dan örnek aldık. Yaz aylarında 600 civarında çocuğumuz geliyor tesislerimize. Bizim amacımız burada spor yapan çocuklarımızın aileleri tarafından evlerinden seyredilebilmeleri. Gerektiğinde bazı maçlarımızı bu site üzerinden canlı yayın şeklinde vermeyi planlıyoruz. İnternet sitemizde Gölbaşı Tv linkine tıklayarak ve şifresini girerek herkes takımı rahatlıkla takip edebilecek.' şeklinde konuştu.

'HEDEFİMİZ 2. LİGDE MÜCADELE EDEBİLMEK'

Takım olarak ortaya konulan hedeflere değinen Atak, 'Bana göre amatör kümede oynamamız bir zulüm. Ankara'nın güzide ve turizm ilçesinin takımının hedeflerinin daha yukarısı olması gerekiyor ama zaten bunlara adım adım yaklaşacağız. Bölge illerde oynayabilecek kapasitede bir takım oluşturduk. Bizim nihai hedefimiz 2. lig. Bu yarış içerisinde bunu başarabilecek güçteyiz. Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ile yakın dostluğumuz var. Ben onun çırağı sayılırım. Buradaki çim sahanın daha iyi hale gelmesini sağladıktan sonra Hacettepespor'un burada oynamasını talep edeceğiz.' açıklamalarında bulundu.

'Bursaspor BİZİM BAŞTACIMIZDIR'

Bursaspor'un örnek alınmasının yansımalarının kamoyunda olumlu tepkiler yarattığını vurgulayan kulüp başkanı Mehmet Atak, 'Süper lig ve Bank Asya Lig'inde yer alan takımların Ankara'ya geldiklerinde antrenman yapacak sahayı bulmakta zorlandıklarını görüyoruz. Bu kulüplerimizin hepsine mektup yazacağız ve telefon açacağız. Başta Bursaspor olmak üzere hepsini tesislerimizde ağırlamak istiyoruz. Bursaspor bizim baştacımızdır. Burada hem sentetik hem de çim saha anlamında 2 tane mükemmel sahamız var. Halkımızın tepkisi gayet olumlu. Takımlarından çok memnun kalıyorlar. Bizimle gurur duyduklarını ve renklerimizi beğendiklerini söylüyorlar. 13 yaşındaki çocuğu otobüsümüze bindirdiğimizde o çocuk bir anda havaya giriyor ve motive oluyor. Bursapor bu şekilde bize bir avantaj sağlamış durumda.' diye konuştu.

"GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDAN ÖNCE Bursaspor'U TESİSLERİMİZE DAVET EDECEĞİZ'

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı maç için bu haftasonu Ankara'ya gelecek olan Bursaspor ile irtibata geçeceklerini söyleyen başkan Atak, 'Ankara'ya gelmeden önce Bursaspor yetkilileri ile temasa geçeceğiz. Tesislerimizde antrenman yapmalarını isteyeceğiz. Bunun yanında İran ligi takımları burada idman yapıyor.' dedi.

'GÖLBAŞI BELEDİYESPOR'UN TOPLAM MALİYETİ 250 BİN TL'

Gölbaşı Belediyespor'un toplamda maliyetinin 250 bin tl olduğunu belirten Mehmet Atak, gelir getirici bazı işletmelerin içerisinde olacaklarını ve bölgedeki iş adamlarının kendilerine fazlasıyla destek verdiğini dile getirdi. Atak, iki tane gölü içerisinde barındıran Gölbaşı'nda bahar aylarında havuz için temel atılacağını ve yaz okulunda spor yapan çocukların akabinde yüzme havuzuna gidebileceğini sözlerine ekledi.

Trabzonspor'dan sonra anadoludan bir şampiyon çıkmasının diğer kulüpleri teşvik ettiğini ifade eden Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Atak, konuşmasına şu şekilde son verdi:

'Bu anlamda bizim Bursaspor sevgimiz buradan geliyor. Bursaspor ile en kısa zamanda temasa geçeceğiz. Tesislerimizde de Bursaspor'u ağırlamak istiyoruz.' (Doğan Haber Ajansı)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
cemil
16 Aralık 2010 Perşembe 11:15
sovmen
atakın işi medyatiklil ve şovmenlik başka ne işe yarar ülkücü düşmanı türkücü atak
85.99.32.143
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim