• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara : 17 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 15 °C

BABACAN'DAN GÖLBAŞI'NDA 2023 İKTİDAR YÜRÜŞÜ

03.05.2011 20:27
BABACANDAN GÖLBAŞINDA 2023 İKTİDAR YÜRÜŞÜ
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ayrıca AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ali Babacan, AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı'nı ve Gölbaşı'ndaki esnafları ziyaret etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ayrıca AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ali Babacan, AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı'nı ve Gölbaşı'ndaki esnafları ziyaret etti.
Babacan Gölbaşı'nda ki esnafı kalabalık bir grup ile ziyaret etti.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ayrıca AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adaylarından Ali Babacan'ın ziyaretine, Ümit Altuntaş, Tülay Selamoğlu AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediye Eski Başkanı A.Nasır Haşlak, AK Parti İl genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve çok sayıda Partili etti.

Gölbaşı Esnafı ve Halkı Sıkıntılarını Ali Babacan'a Anlattı
Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan AK Parti Gölbaşı İlçe teşkilatı'nı ziyaret ederek AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşekle sohbet etti. Babacan “ Gölbaşı'nda kaç tane köy var” sorusunu sordu Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek “ 7 tane köyümüz var 47 Mahallemiz var. Yani köy statüsünde 7 tane başkanım. Diğerleri mahalle oldu” dedi. Babacan “ sabah İstanbul'daydık Başbakanımız ile TUSKO'nun Genel Kurulundaydık. Oradan hava alanı, doğru burası” dedi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ayrıca Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan “ Milletvekili Adaylarımız geliyorlarmı, ziyarette bulunuyorlar mı?” sorusunu sordu. Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek “ evet günde 3 aday arkadaşımız geliyor, çok güzel oluyor, olumlu tepkiler var, bu gün Tülay Hanım, Siz ve Ümit Bey vardı” diyerek cevap verdi. Soahbetlerin ardından Ali Babacan'a Çay İkram edilerek Ak Partili bir genç tarafından Ali Babacan'a hediye verildi.
AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatında ki ziyaretin ardından Babacan Gölbaşı esnafını ziyaret etti.
GÖLBAŞI'NDA BABACAN'A YOĞUN İLGİ
Türkiye'yi yaşanılabilir bir ülke haline getirmek için uğraş verdiklerini ifade ederek “ Göreve geldiğimizde ekonomimiz bozuktu. Ve Allah'a bin şükürler olsun ki düzelttik. Kendimize, gücümüze güveneceğiz dedik. Güven ve itibar kazanacağız dedik. Güven de kazandık, itibarda Biz ne söz verdiysek yaptık. Yapamayacağımız hiçbir şeye bugüne kadar söz vermedik” dedi.
Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan'la Kimi vatandaş sevgisini belli etmek için tokalaşmak isterken, kimi vatandaşta dertlerini anlatabilmek için uğraş verdi. Kolay olmasa da elinden geldiğince vatandaşlarla birebir ilgilenmeye çalışan Bakan ve Milletvekili Adayı Babacan, kendisine iletilen sorunları can kulağıyla dinleyip not aldırdı.

Maliyeden Çok Belediye Para Alıyorsa O Belediye'ye Hesabını Sorarız
Babacan'a dert yanan esnaflardan biri Tabela vergisinden dolayı büyük sıkıntım var, Maliyeden çok Belediye Para alıyor, Başkanım 11 Milyar ceza kesildi diyerek derdini anlattı. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay Konunun yakın takipçisi olduğunu belirterek “ biz elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz, elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz” dedi. Esnafın Sıkıntısını dinleyen Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan “ Maliyeden Çok Belediye Para alıyorsa o Belediyeye hesabını sorarız” dedi.
Ali Babacan'dan Çocuklara Büyük İlgi
Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan ziyaretinde birçok çocukla tokalaşarak başlarını okşadı ve “ Aman okulunuzu aksatmayın” diyerek “Gençlerimiz bizim geleceğimiz” dedi. Çocukların hepsi Ali Babacan ile resim çekinebilmek için birbirleri ile mücadele etti. Resim çekinmeyi başaranlar gülümseyerek uzaklaştı çekinemeyenler ise mücadele etmeye devam etti. Babacan ziyaretini tamamlayana kadar minik Gölbaşılı çocuklar Ali Babacan'ın arkasından giden kalabalığın peşini bırakmadı.
Babacan esnafı TekTek Dinlemeye Çalıştı
Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan tüm esnafları hiç atlamadan dinlemeye çalıştı.
BİZ ESNAFLIKTAN GELMEYİZ
Babacan girdiği mobilya dükkanında da sıkıntılı bir esnafla karşılaştı esnaf  " Sayın Bakanım mobilya işi çok durgun, bütün büyük firmalar neden bu kadar kazanabiliyor, küçük esnaf için ne önerebilirsiniz" dedi. Biz Esnaflıktan Gelmeyiz diyen Babacan " Gördüğüm kadarıyla fiyat yazmıyor mobilyaların üstünde bu çok önemlidir müşterinin her zaman dikkatini çeker, mesela kampanyalar yapabilirsiniz" diyerek konuştu.
Eski Başkan A. Nasır HAŞLAK'a da Büyük İlgi Vardı
Gölbaşı Belediyesi Eski Başkanı A. Nasır Haşlak halktan büyük destek aldı. Eski başkan A.Nasır Haşlaka Gölbaşı vatandaşlarından bazıları " Başkanım tekrar başkanlığa ne zaman döneceksiniz, sana desteğe hep varız" dedi. Haşlak'ın tokalaştığı ve halini hatrını sorduğu Esnaflardan biri " Sizi gördük daha da iyi olduk, Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, Gölbaşı esnafı olarak sizi tekrar görmek, hizmet almak istiyoruz, size borcumuz var bunu seçimlerde ödeyeceğiz inşallah" dedi.

Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Babacan Esnafları dolaştıktan sonra esnafı tekrar selamlayarak seçim otobüsüne bindi ve Gölbaşı sanayi sitesi esnafını ziyaret edebilmek için Gölbaşı Sanayisi yoluna çıktı.





















UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
vatandaş
04 Mayıs 2011 Çarşamba 18:10
Merkez Bankası Hakkında
arkadaşlar merkez bankası taşınmıyacak bu durum kesinleşti. Ankara dan İstanbul a taşınan 5 kurum var. SPDK, BDK, Vakıflar bankası Genel .Md.,Ziraat bankası. Gnel.MD.lüğü ve Halk Bankası Genel Md.lüğü. Bu 5 kurumun da toplam personel sayısı 1350 dir.bilginize sunarım
78.169.180.126
musa aydın
04 Mayıs 2011 Çarşamba 11:01
sahipsiz ankara
fotoğraflarda herkez mutlu ama hiç kimse sormuyor sahipsiz kalmış bu şehre ülkenin başkentine kim sahip çıkacak diye tüm bankaların genel müdürlükleri istanbula taşınmış yakında merkez bankasıda gidiyor bu durumun ankara ekonomisine vereceği zarar yaklaşık 60-70 milyon lira anlamayanlar için eski parayla (60-70 trilyon) sorsaydınız sayın bakana ankaralı ya kendisi bu duruma ne diyor cumhurbaşkanının şehrine başbakanın şehrine milyonlarca lira harcanarak spor kompleksleri yapılıyor stadlar yapılıyor başkentin ortasında 19 mayıs stadı kafamıza yıkılacak ankaralı aklını başına alsın şehrine toprağına sahip çıksın saygılar
78.169.188.205
Kamıl Tumer
04 Mayıs 2011 Çarşamba 07:34
ALI BABACAN
Soyadı gıbı babacan bakan ekonomının mımarı gercek Ankaralı ve Ankaranın gururu Golbası her zaman oldugu gıbı senı mahcup etmeyecek...
188.38.22.191
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim