BELEDİYE HİZMETLERİ İÇİN KULLANILDI

06 DRT 43 plakalı belediyeye ait aracın şahsi işlerde kullanıldığı iddialarına, aracın şoföründen yanıt geldi. Aracın şoförü yapılan haberin asılsız ve yalan olduğuna dikkat çekerek "Belediye aracı şahsi işlerde kullanılmıyor" dedi.
BELEDİYE HİZMETLERİ İÇİN KULLANILDI
İddia edilen aracın sürücüsü ise iddia edildiği gibi bir durumun olmadığını Belediye binek aracının her an hazırda durması gerektiğini ifade ederek, iddiaları yalanladı. Yapılan haberin yalan olduğunu beyan eden şoför, görevi gereği binek aracın her an lazım olabileceği için evinin önünde beklediğini bildirdi. Ramazan ayında gece yarısı pide almak için bir ekmek fırınına gittiğini doğrulayan şoför, "Pideyi kendi şahsıma değil, belediyede gecenin bir yarısı hala çalışmaya devam eden personel ve başkan için aldım." dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editör: Sayın yorumcumuz geçmiş dönemde gazetemiz daha yeni açılmıştı. Bunu geçmiş dönemde ki gazetecilerin dile getirmesi gerekliydi. eĞER BU DEDİKLERİNİZİ DİLE GETİRECEK VE AÇIKLAMA YAPACAK OLAN SİYASETÇİ VARSA BUNU YAYINLAMAKTANTA NE ÇEKİNİRİZ NEDE KORKARIZ Saygılar
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































