• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara : 17 °C
  • İstanbul : 14 °C
  • İzmir : 15 °C

Bu iş artistlikle olmaz

31.05.2010 14:03
Bu iş artistlikle olmaz
Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Yaşar Aslan, bir basın toplantısı düzenleyerek, İsrail'in, Gazze'ye yardım götüren Türk gemilere saldırmasını da kınadı.

 

Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Yaşar Aslan, bir basın toplantısı düzenleyerek, ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Aslan, ilçe kongresine tek liste il gidileceğini belirterek “Adayımız Yunus Aygünoğlu'dur.” Dedi. İsrail'in, Gazze'ye yardım götüren Türk gemilere saldırmasını da kınayarak “Hükümet, İsrail'e gereken cevabı en sert şekilde vermelidir. Bu iş “One Minute” gibi artistliklerle olmuyor.” diye konuştu.

 

Saadet Partisi İlçe Teşkilatının düzenlediği basın toplantısına İlçe Başkanı Yaşar Aslan, SP Kurucu İlçe Başkanı ve eski belediye başkan adayı Ali Gülhan, yeni ilçe başkan adayı Yunus Aygünoğlu, İlçe Tanıtma Başkanı Mesut Dumanoğlu, SP İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Adem Kantaroğlu'nun yanı sıra basın mensupları katıldı.

İsrail'i kınıyoruz

Konuşmasına İsrail'in saldırılarını kınayarak başlayan Aslan, İsrail'in acımazsızca saldırılarına devam ettiğini söyledi. Aslan, PKK'nın Hatay'da düzenlediği saldırıyı da kınayarak “Hatay'da yaşanan hain saldırı sonucu 6 Türk askeri şehit oldu. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum.” dedi.

Cevabı verilmeli

İsrail'in sürekli bu tutumu izlediğini ifade eden Aslan “ İsrail, yaptıklarıyla bana kimse karışamaz diyor. Hükümet, İsrail'e bu caniliğinin cevabını maalesef veremiyor. Eğer bir Türk gemisi saldırıya uğruyorsa bunun anlamı çok açıktır. Türk bayrağı asılı bir gemiye uluslar arası karasularında saldırı yapılıyorsa, bunun cevabı şiddetle verilmelidir.” dedi.

Bu iş artistlikle olmuyor

Başbakan Erdoğan'ın “One Minute” sözüne de atıfta bulunan Aslan, “One Minute sözüyle milletin gazını almak isteyen hükümet, İsrail'den cevabını almıştır. Hükümet laf yaparken, İsrail iş yapıyor. Cani İsrail'in işi zaten öldürmektir. Türk milletine yapılan bu saldırı onurumu kırmış, gurumuza dokunmuştur. Gereken cevap en şiddetli şekilde verilmelidir. Maalesef bu iş artistlikle olmuyor” dedi.

Tek aday çıkaracağız

5 Haziran günü Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde partilerinin 4. ilçe olağan kongresini yapacaklarını söyleyen Aslan, “Daha önceki açıklamalarımda aday olmayacağımı söylemiştim. Biz parti içi istişaremizi yapar, tek adayla kongre yaparız. Parti içinde bölünmeye karşıyız. Teşkilat bir bütün içinde olmalıdır.” dedi.

Yeni başkanımız Yunus Aygünoğlu olacak

Ali Gülhan'ı n her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Aslan, “Ali Gülhan Saadet Partisi'nde ilçe başkanlığı yapmış ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi. Görevi Yunus Aygünoğlu'na teslim edeceğini ifade eden Aslan “Biz birlikte ve bütün olacağız.Bize verilen görevleri yerine getireceğiz. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.” diye konuştu.

Temiz siyaset yaptık

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Aslan, Saadet Partisinin temiz bir siyaset yaptığını söyledi. Aslan, koltuk derdinde olmadıklarını ifade ederek “ Biz parti olarak beş defa kapatıldık, ama hep dik durduk. Eğer diğer siyasi partiler kendi değerleri ölçüsünde siyaset yapıyorlarsa ve topluma hizmet etmek için çaba gösteriyorlarsa temiz siyaset yapıyorlardır. Zaten yapılan yanlışları da toplum bertaraf eder.” dedi. Partiler arası yapılan transferlere de eleştirilerde bulunan Aslan, “Ben şahsım adına bu transferlere anlam veremiyorum. Dün öyle, bugün böyle nasıl olunabilir.” dedi.

Belediye başkanı,eski yönetimden fazlasını yapmalı

Yerel yönetimlerde geçmişten günümüze kadar hizmet yapan herkese teşekkür eden Aslan, hizmet yapanda kimlik aranmasının önemsiz olduğunu söyledi. Aslan, “Geçmiş yönetimle, şimdiki yönetimi mukayese edersek şu an bir sonuca varamayız. Yeni yönetim bir çok alanda tasarruf yapmıştı ve bu konuda da ödül almıştır. Bu yönden yeni belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Şu an yeni başkan kadrosunu tamamlamıştır. İcraatler bundan sonra başlayacaktır. Şu anda herhangi bir değerlendirme yapamayız. Ancak yeni yönetim, bir önceki yönetimini icraatlerinin üzerine çıkmak zorundadır. Bir önceki yönetim büyükşehir belediyesi ile birlikte Gölbaşı'na bir çok büyük hizmette bulunmuştur. Halka bir çok hizmette bulunulmuştur. Gölbaşı'na yakışan kültür merkezleri, asfalt vb. bir çok hizmet yapıldı.” şeklinde konuştu.

Doğru adayı çıkarttık

Yerel seçimlerde partinin istediği başarı oranına ulaşmadığına dikkat çeken Aslan, Son yerel seçimlerde düşük bir oy aldık. Ben hiçbir zaman başarılı bir ilçe başkanıyım diye bir şey iddia etmedim. Biz seçimlerde mücadelemizi ortaya koyduk. Saadet Partisi yerel seçimlere her konuya vakıf, teknik bir belediye başkanı ile girmiştir.” dedi.

Yerli-Yabancı seçimi oldu

Seçimlerde yerli-yabancı ayrımı olduğunu öne süren Aslan “Yerel seçimler, yerli-yabancı seçimi oldu. Belediye başkanlığında işe ve ehliyete değil, kimliğe bakıldı.” dedi. Seçimlerde koroz dövüşünü andıran olayların olduğu söyleyen Aslan “Uzun yıllar CHP'li olanlar başka partilere geçtiler. Ben buna anlam veremiyorum. Ancak halkımız böyle uygun gördü, buna da saygı gösteriyoruz.” dedi.

Esen rüzgarlara bakmayın

Saadet Partisinin ilçe başkan adayı olan Yunus Aygünoğlu ise, Ali Gülhan ve Yaşar Aslan'a teşekkür ederek “Her zaman yanımızda oldular. Bundan sonra da yanımızda olacaklar. “Gölbaşı'nda en sevilen ilçe başkanı kimdir” diye bir anket yapsalar, sonuç Yaşar Aslan çıkar. İnşallah bizde Yaşar Aslan gibi sevilen ve sayılan bir ilçe başkanı oluruz.” dedi.

Referandum sürecinde, genel merkezin verdiği direktiflerle hareket edeceklerini söyleyen Aygünoğlu, “Siz esen rüzgarlara bakmayın. Saadet Partisi yine birinci parti olacaktır” diye konuştu.

Fikrimizi benimseyenlere yer var

Parti yönetiminde fikirlerini benimseyen herkesin yer alabileceğini anımsatan Aygünoğlu “ Partimizde daha önce bizde, sonra da başka partilerde görev yapmış isimler olabilir. Fikrimizi benimseyen herkese yönetimimizde yer var.” dedi.

İyinin yanında, kötünün karşısındayız

Saadet Partisini kuru ilçe başkanı ve eski belediye başkan adayı Ali Gülhan ise maksatlarının hayırla yarışmak olduğunu ifade ederek “Kim güzel iş yaparsa biz onun yanında oluruz. Kötü yapanında karşısında oluruz.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
vatandaş
31 Mayıs 2010 Pazartesi 15:33
kınama
sayın başkan kınamanız a katılıyorum. vatandaş olarak israil maallarını hep beraber protosta ederek almıyalım.
95.10.235.149
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim