Çankaya ile B.şehir'in asfalt kavgası

Bağcılar Mahallesi 211. Sokak'ta asfaltlama çalışmalarına başlayan Çankaya Belediyesi'nin "ASKİ tarafından engellendik" iddiaları üzerine, Büyükşehir Belediyesi, bölgede ASKİ ekiplerinin su şebekesi çalışması yaptığını, herhangi bir engellemenin söz konusu olmadığı bildirildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mahallelinin şikayeti üzerine "Gidin Çankaya Belediyesi'nin önünde oturun" şeklinde öneri getirdiği, Bağcılar Mahallesi 211. Sokak'ın asfalt problemi, Çankaya ve Büyükşehir Belediyesi arasında sözlü kavgaya dönüştü.
Sokağın, bir bölümünün Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olmasına rağmen, asfaltlama çalışmalarına dün başlandığını belirten Çankaya Belediyesi'nin "ASKİ tarafından engellendik" iddiaları üzerine, Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Bağcılar Mahallesi'nde ASKİ ekiplerinin su şebekesi çalışması yaptığını, herhangi bir engellemenin söz konusu olmadığı bildirildi. Çankaya Belediyesi bu sabah yaptığı açıklamada, Başbakan'ın dikkat çekmesi üzerine Bağcılar Mahallesi 211. Sokak'ta dün itibariyle asfaltlama çalışmalarının başlatıldığını, ancak bu sabah ASKİ tarafından engellendiklerini iddia etmişti. Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada "Bugünden itibaren Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şube Ekipleri çalışmalarına başladıktan hemen sonra ASKİ'den gelen ekipler çalışmaların durdurulması istemişler ve düzenlenen yolda kazı çalışmaları başlatarak yeni bir tartışmaya yol açmışlardır" denilmişti.
İddialar üzerine Büyükşehir Belediyesi ise yaptığı açıklamada, "Bu sabah ASKİ ekipleri Bağcılar Mahallesi'nde çalışma yaparken Çankaya Belediyesi Asfalt ekipleri 211. sokağa gelmişlerdir. ASKİ ekipleri 211. sokaktan 219. sokağa, 2-3 metrelik bir bölümde bağlantı çalışması yapmak istemiş, bunun üzerine Çankaya Belediyesi ekipleri "kendilerinin asfalt dökmesinin engellendiği' gibi anlamsız bir davranış içine girmiştir" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ASKİ Genel Müdürlüğü yetkililerinin de 211. sokağın asfaltlanmasının engellenmesinin söz konusu olmadığını, çalışmanın da yarın tamamlanacağını bildirdikleri kaydedildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































