CHP'li isimden sert eleştiri; 'Herkes haddini bilecek'

Elikesik yaptığı açıklama 'Herkes haddini bilecek' dediği açıklamasında şunları ifade etti;
Bugün zabıta daire başkanı sn. Mustafa Koç iyi Parti İlçe başkanı meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunmuşlar. UNUTULMAMALIDIR Kİ... Millet ittifakının lokomotifi 100 yıllık çınarı CHP'si ve onun ilçe başkanı, örgütü, meclis üyelerini kim olursa olsun ister bürokrat ister belediye başkanı yok sayamaz. Unutmayın adayı olmayan chp listesi 15500 oy almış 4 meclis üyesi çıkartmış bir sevgi ve ruhtur.
Tahminim odur ki ilçe başkanımın suskunluğu, ittifak ruhuna saygı genel merkezimizin uyguladığı saygı ve seviye ölçüsünde davranmasıdır. Herkez haddini hududunu bilecek o bürokrat ve ilçe başkanımız nezlinde tüm partililerimizden özür dilemesidir.Bizi yok sayanları zamanı gelince bizde yok saymayı biliriz.
Kamuoyuna SAYGILARIMLA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
RIZA KAYAALP GÖLBAŞI SANAYİSİNDE DUALARLA KARŞILANDIGölbaşı Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Aktay öncülüğünde, sanayi esnafı adına düzenlenen anlamlı anma programı Sanayi Camii’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Gölbaşı’nda 167 Çiftçiye 30 Ton Nohut Tohumu DağıtıldıGölbaşı İlçe Tarım Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle çiftçilere nohut tohumu dağıtıldı. Proje kapsamında ilçede 37 bin dekarlık alanda 380 ton tohum desteği sağlanacak.
Cemal Gürsel Caddesi’nde Çözüm Değil Ceza ÜretiliyorCemal Gürsel Caddesi’nin bugün geldiği nokta içler acısı. Yapılan her yeni uygulama sorunu çözmek bir yana, adeta başka bir noktaya taşıyorTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































