• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 12 °C
  • İzmir : 17 °C

Dağdaki üç beş çapulcu Türk Milletine zarar vereyecek

09.12.2009 11:33
Dağdaki üç beş çapulcu  Türk Milletine zarar vereyecek
Yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener “Bizler Türk Milleti adına diyoriz ki; Dağdaki üç beş çapulcu ve şehirdeki uzantıları Türk Milletine zarar veremeyecektir. Bizler “Bin yıllık kardeşliği” yaşatacağız.

Yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener “Bizler Türk Milleti adına diyoriz ki; Dağdaki üç beş çapulcu ve şehirdeki uzantıları Türk Milletine zarar veremeyecektir. Bizler “Bin yıllık kardeşliği” yaşatacağız.” dedi.

Aydınlı Park kafede basın mensupları ile kahvaltıda buluşan MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, yaptığı açıklamasında “Bin Yıllık Kardeşliği 'Yaşa' ve 'Yaşat'  açık hava toplantılarımızın ilkini 13 Aralık Pazar günü Ankara Tandoğan meydanında gerçekleştireceğiz." Diyerek tüm Gölbaşı halkını 13 Aralık Pazar günü Tandoğan meydanında yapılacak olan mitinge davet etti.

MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener basın açıklamasını şu sözlerde sürdürdü;

“Hepimizin yakından takip ettiği üzere, eli kanlı terör örgütü son dönemde silahlı güçlerimize karşı eylemlerini artırmış, hatta bununla da yetinmeyip şehirlerdeki çapulcu takımınıda tetikleyerek TÜRK halkının can ve mal güvenliğini tehdit altına almıştır.

Vatan evlatlarımız Şehit edilmekte, sokaklarımız yakılıp yıkılmakta ve halkımız maddi ve manevi yönden zorlanmaktadır.

Açılım projesinden sonra artan bu eylemler sadece sokak çatışmalarıyla kalmamış, Türk milletinin kalbi olan T.B.M..'de de “Devlet”i tehdit etme hadsizliğine kadar varmıştır.

Bizler Türk Milleti adına diyoriz ki; Dağdaki üç beş çapulcu ve şehirdeki uzantıları Türk Milletine zarar veremeyecektir. Bizler “Bin yıllık kardeşliği” yaşatacağız.

Bu yoldaki ilk adımımız olan “BİN YILLIK KARDEŞLİĞİ YAŞA VE YAŞAT” mitingine tüm TÜRK Milletini bekliyoruz” dedi.

OTOBÜS KALDIRILACAK

Öte yandan 13 Aralık Pazar günü Ankara Tandoğan meydanda gerçekleştirilecek olan mitinge katılımcıların daha rahat ulaşabilmeleri için MHP İlçe Başkanlığı önünden saat 10:30'da otobüs kaldırılacağı bildirildi. Basın toplantısına yerel basın mensuplarının yanı ısıra MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Taş, Celal Akliman, Fahrettin Aydınlı ve Gölbaşı Ülkü Ocağı Başkanı İdris Gülhan katıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
idris gülhanı tanırım
11 Aralık 2009 Cuma 11:07
o gerçekten efendi birisi
fazla samimi olmasakta idris mahalle arkadaşım sayılır o mhp ye gerçekten çok hizmet etmiştir ben mhp li değilim bundan sonrada asla oy vermeyeceğim ama idris gülhan başkan adayı olursa tüm samimiyetimle ona oy veririm gerçekten temiz bir yapısı var onun o bana göre mhp ye fazla geliyor yani çok dürüst kişiliği var onun diğerleri için malesef söze gerek yok insanlar onları iyi tanımaya başladı yalancıları iftira atanları
85.105.114.93
KÜRŞAD KOÇAK
10 Aralık 2009 Perşembe 14:23
......
Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkü ocakları ve orayı yöneten sefasını süreceğini aklına bile getirmeden cefasını çeken başkanı ve yönetimi için ileri geri konuşan namus kavramından uzak ve insanlıkla alakası olmayan kişilere hitaben;

Siz hiç Ocak ateşinde pişmiş yumurta yedinizmi ?
Siz hiç çoğu öğrenci olan insanların ceplerindeki harçlıktan para toplayıp kendilerine aldıkları peynir,zeytin ve ekmekten ibaret sofralarına oturup azıklarına ortak oldunuzmu?
Siz hiç herhangi bir çıkarı olmadan bi beklentisi olmadan ayağındaki yırtık pabucu ile yılmadan Ocağa gelen çocuklarla iki kelam sohbet edip adam yerine koydunuzmu ?
Siz hiç soğukta ayaklarınız elleriniz titreyerek inandığınız uğruna gece ayazlarında nöbet beklediniz mi ?
Siz hiç birileri ayakçı gözüyle baksada inadına Davam inadına Ülküm dedinizmi ?

İşte siz bunların hiçbirini yapmadığınız için bizim kutsal Ocağımız ve mensupları hakkında ileri geri konuşma cüretinde bulunabiliyorsunuz.

Seçim dönemi boyunca İdris Gülhan ile beraber elimizden geleni yaptık hatta daha fazlasını yaptık.Bi çok insan ilçeye gelip gitmekten başka bi iş yapmazken biz sokaklarda broşür dağıttık,sırf partimizi inandığımz değeri iktidar yapabilmek için duymazdan geldik,görmezden geldik elimizden geleni yaptık.Buna herhangi bir ıspat göstermek zorunda değiliz.Çünkü hiçbir işimizi gizli yapmadık. Herkesin gözü önünde ve net bir şekilde yaptık.
Gölbaşı ülkü ocağını daha verimli bir hale getirmek için elimizden geleni yaptık ve yapacağızda.Hiç kimse şunu unutmasın birileri yokken biz hep buradaydık yine buradayız.

Son sözüm adını bile vermekten korkan namus ve şeref kavramından yoksun ‘’yok yaaaaaa’’ adıyla yazan kişilik içindir.Yiğitsen eğer gel derdini bize anlat hem bi ocak çayı iç,havasını soluda gerçekleri gör bakalım.


ÜLKÜCÜ KAVRULUR HER NEFESİNDE ''OCAK'' ATEŞİNDE, ''OCAK'' İSİNDE....
78.161.8.78
Gölbaşılı
10 Aralık 2009 Perşembe 13:11
korkak...
O yorumu yazacak kadar cesaretlisin ama adını veremeyecek kadar korkaksın.

İdris Gülhan ın şahsını çok iyi tanımam yalnız seçim zamanı ilçede bi kaç kez sohbet etme şansım oldu.Partinin seçimi kazanması için ne kadar çalıştığınıda herkes bilir.

Meclis üyeleri,ilçe yöneticileri,belediye başkan adayı Yakup odabaşı dahil kimse çoluğunu çocuğunu,eşini bile seçim çalışmalarına getirmedi.Ama ocaklı çocuklar ellerinden geleni yaptı hangi ilçe yöneticisi üstüne Yakup odabaşı yazan elbiseyi giyipte altgeçitte broşür dağıtmaya cesaret edebilir. Bunu hiçbir karşılık beklemeden çıkarı olmadan ocakcı çocuklar yaptılar.
Meclis üyelerinden 2500 tl ile 5000 tl arasında para aldılar buna rağmen ne ocaktaki çocukların doğru düzgün yemeklerini verdiler,nede ilçede akşama kadar duran ların.
Ülkü ocaklarının yaptığı broşür dağıtma işinden başka kim gölbaşında posta kutularına broşür dağıttı.Üstelik bunca sıkıntıya rağmen bu çalışmalar devam etti.

Bunları görmeyenin kör olması lazım….
78.161.49.174
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim