• BIST 9096.77
  • Altın 2324.531
  • Dolar 32.3647
  • Euro 34.9602
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 21 °C
  • İzmir : 22 °C

Derneklerden Başkan Odabaşına Ultimatom

26.08.2009 12:59
Derneklerden Başkan Odabaşına Ultimatom
Derneklerden Başkan Odabaşına UltimatomToplantıda bazı dernek başkanları Başkan Odabaşı'na üstü kapalı sert mesajlar gönderdiler. Toplantıda Pazar yeri ile ilgili sıkıntılar dile getirilirken, seçimden önce verilen sözler hatırlatıldı.

Derneklerden Başkan Odabaşına Ultimatom

 

Derneklerden Başkan Odabaşına UltimatomToplantıda bazı dernek başkanları Başkan Odabaşı'na üstü kapalı sert mesajlar gönderdiler. Toplantıda Pazar yeri ile ilgili sıkıntılar dile getirilirken, seçimden önce verilen sözler hatırlatıldı.

 

GENİŞ KATILIM

Toplantıda Çankırı ve Kızılcahamamlılar Dernek Başkanı Yaşar Arı, Başkan Yardımcısı Mustafa Taş, Gölbaşı Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Gökhan Demir, Gölbaşı Çorumlular Dernek Başkanı Turan Can, Gölbaşı Yozgatlılar Dernek Başkanı A.Kadir Tosun, Gölbaşı  Kırşehirliler Dernek Başkanı Nevzat Dulkadir, Gölbaşı Haymanalılar Dernek Başkanı Kazım Koyuncu, Gölbaşı Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Behsat Aydemir, Gölbaşı Orta Anadolu Birliği Oluşum Gurubu adına Bayram Türkmez Gölbaşı'ndaki hemşeri derneklerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.

 

SEÇİM MALZEMESİ OLMAK İSTEMİYORUZ

Kırşehirliler Dernek Başkanı Nevzat Dulkadir sivil toplum örgütlerinin seçimden seçime gündeme geldiğini ifade ederek “ Seçim bittiği zaman sivil toplum örgütleri unutuluyor. Bu bizi üzüyor. Ramazan Şenliklerine  sivil toplum örgütleri davet edilmedi. Kendimizde ücretsiz stant almak için belediyeye müracaat etmedik.

 

NEFESİMİZİ ENSELERİNDE HİSSETSİNLER

Dulkadir, Seçim atmosferinde derneklere gelip vaatlerde bulunup ben seçildim arkama bakmam olayı bitti. Seçilmiş insanlar, sivil toplum örgütlerinin nefeslerini enselerinde hissedecekler. Biz onun için burada toplandık. Toplanmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

ÖLMEDİK, DİMDİK AYAKTAYIZ

Gölbaşı Haymanalılar Dernek Başkanı Kazım Koyuncu kendilerinin hala var olduklarını ifade ederek “Biz daha ölmedik, dimdik ayaktayız. Amacımız Gölbaşı'nın sorunlarına daha çok eğilebilmek. Bir Pazar konusu vardı. Meclisten Pazar kararı çıkmasına rağmen bir türlü faaliyete geçirilemedi. Halk bu konuda şikayetçi. Belediye Başkan Yardımcısı Pazar yerine yeni düzenleme yapacağını söyledi. Pazar esnafına yerler para ile satılacak. Ben Pazar esnafının bunu kabullenmeyeceğini iletmeme rağmen bu karardan vazgeçmeyeceklerini söylediler. Pazar esnaf zaten işgaliye parasını veriyor. Başkan ve başkan yardımcısı kesinlikle, pazar yerlerinin satılacağını bana bildirdi.

 

20 SENELİK PAZARI ESNAFA SATAMAZSIN

Ben de  kendisine “20 senelik pazarı sen esnafa satamazsın”. Dedim. Düzenleme yapılıyor deniliyor ama, 6-7 aydır dile getirmemize rağmen Pazar yerinde tuvalet yok. Maalesef bu iş bayramdan sonraya kaldı. Anons etmelerine rağmen Pazar hangi gün nerde belli değil. Belediye başkanı pazar esnafımızdan para istiyor ama esnafımız bunu kabul etmiyor.

 

PAZARA ÇIKMAYIZ TEHDİDİ

Pazar esnafının yerlerin para ile satılması durumunda her türlü tepkiyi göstereceklerin bildiren Kazım Koyuncu “Pazar esnafı uygulamanın devam etmesi halinde, Pazara çıkamayabilir” dedi.

 

BÜROKRATLARLA GÖRÜŞÜLECEK

Bazı dernek Başkanları sorunlarını anlatırken, sorunlarının belediye bölümü ile ilgili çözümü için önümüzdeki hafta  Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile görüşme kararı alındı.

 Hemşeri dernekleri oluşum gurubu sözcüsü Yaşar Arı ve Nevzat Dulkadir Gölbaşı'nda faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin "Birlikten güç doğar" anlayışla  biraraya gelerek sorunlarını gündeme taşıyacaklarını,  ilgililerden çözüm ve destek  isteyeceklerini belirtti.

İlk önce Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile görüşecek olan Hemşeri dernek temsilcileri daha sonra Kaymakam Raşit Zengin ve diğer yöneticilerle de görüşecekler.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ali tarcan
29 Ağustos 2009 Cumartesi 11:10
baklava geldi tamam iş
vah vah vah baklava gitmişya tamam iş bir baklavanın kırk yıl hatırı olur desek tam uyar haaa siz şimdi kır yıl bekleyin en iyisi ee nede olsa sizin toprağınız ne oldu heee anladınızmı şimdi hee içinizden hanginiz acaba ulan nasır bundan iyiydi diyeniniz hanginiz acaba bir kendi kendinize sorun bakalım kim demiş bu lafı kim söylemiş o fotoğrafta var mhp ye oy vermiş sahış orada .hadi bulun bu bulmacayı bakalım
88.226.206.95
gölbaşılı.2
27 Ağustos 2009 Perşembe 18:50
ferydımı duyun
vah zavallılar vah seçim döneminde yakup başkanın neredeyse elini ayağını öpüyordunuz ne oldu şimdi feryadımızı duyun diye bağırmaya başladınız ama yakup başkanın hakkın yemeyin ben hepinizi birleştirecegim dedi ve sizi bir araya grtirdi şimdi birlikte karar alma zamanı dediniz ama seçim dönemi söz verenler sizi unuttu şimdi sıra sizde sizi unutanları siz unutacaksınız geçenlerde enver durmazı gördüm ne oldu yeni yönetim senide unuttu seçimde senide kullandılar o mektupları dağıtmasaydın bunlar böyle olmayacaktı dedim o bana acı bir sesle benide kullandılar cafer uzuntaş basın bürosundan enver durmazı kovmuş neredeyse birbirlerine gireceklermiş araya birileri girmiş ve ayırmışlar caferin yapacağı en iyi şey adam satmaktır onu benden daha iyi tanıyan yoktur yanlız enver seçim döneminde dönen dolapları kaleme almış yakında yayına girecek olan ankara haber tv de yazacakmış anlaşılan ortalık fena kızışacak
81.213.206.9
mustafa taş
27 Ağustos 2009 Perşembe 11:09
belki yorumculara bir fikir ve bilgi olur
bazı arkadaşlar zaman ayırıp okumuş haberleri ama bu haberden bu yorumu nasıl çıkardılar ilginç,bu resimdeki başkanlar arasında AKP li bir meclis üyesi başakanımızda vardı,bu başkanlar çok farklı siyasi görüşleri olan insanlardı bilgilerinize. herkes ne kadar gölbaşılı ise tabi ki bizde yaşadığımız yer olması itibariyle o kadar gölbaşılıyız.Ben gölbaşını seviyorum,sosyal,ekonomik ve kültürel alan da gelişmesi en çok beni sevindirir
88.231.169.20
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim