• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Ankara : 23 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 19 °C

DP Gölbaşı'dan genel merkeze ziyaret

09.02.2011 11:28
DP Gölbaşıdan genel merkeze ziyaret
Demokrat Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı toplanarak, Demokrat Parti Ar-Ge Binasını ve Demokrat Parti Genel Merkezini ziyarette bulundular.

 Demokrat Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı toplanarak, Demokrat Parti Ar-Ge Binasını ve Demokrat Parti Genel Merkezini ziyarette bulundular.

Demokrat Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş, Kadın Kolları ekibi ile İlçe Teşkilatında bulunan kişiler ilk durak olarak Demokrat Parti Ar-Ge Binasını belirlediler.

Ar-Ge Binasında Genel Başkan Yardımcısı Tahir Dengiz'i ziyaret ettiler

 Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Tahir Dengiz “ Bizi ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Siyaset bir inanç meselesidir, Biz yılmadığımız sürece Allahın izniyle eski günlerimizi yakalayacağız ” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Tahir Dengiz “ Bu ekibi burada görünce bazı şeyleri başarabileceğimize inancım daha da arttı. Gönlü, yüreği aynı sevgi ile çarpan dostlarımı görünce daha da sevindim. Allahtan niyaz ediyorum, Gölbaşı eski hızına dönecek ve başarıya hep birlikte gideceğiz “ diyerek kısa bir şekilde kendini tanıtmayla konuşmasına devam etti.

Tahir Dengiz “ Ben 1944 yılı Uşak doğumluyum, 40 yıllık Müteaitim ve Gazi Üniversitesi'nde görev yaptım. Aradan zaman geçti ve siyasetle iç içe oldum, Doğru Yol Partisi kuruluşunda aktif görev yaptım. Babam 1965 yılında milli eğitim bakanlığı yaptı, ayrıca adalet partisinde görevlerde bulundu. Evli ve iki çocuk babasıyım.10 senedir Gölbaşı'nda ikamet ediyorum ve kendime ait ilk evimi Gölbaşı'nda alma fırsatı buldum. Türkiye'yi Demokrat Parti ve Adalet Partisi gözüyle gören bir ailenin mensubuyum. Sizlerle çok güzel şeylere adım atacağımıza inanıyorum. Hak yolunda şu içerisinde bulunduğumuz kötü durumu bir an önce düzelteceğimize inanıyorum.” dedi.

 

Benim gibi düşünen siz dostlarıma güvenerek bu yola çıktım

Dengiz “ 1992'den sonra Ulaştırma Bakanlığında görev yaptım. Üst düzey İngilizce biliyorum ve diğer yabancı dillerden bazılarını da bilmekteyim. Benim gibi düşünen siz dostlarıma güvenerek bu yola çıktım.” Dedi.

 

Olmayacak Şeyleri Olabilecek Duruma Getirmeye Çalışmak Benim Görevim

Dengiz “ Genel Merkezden talep edeceğimiz ve edemeyeceğimiz şeyler var, Olmayacak Şeyleri Olabilecek Duruma Getirmeye Çalışmak da Benim Görevim.Ama yinede Kendi Kendimize Yetinebilmek En Güzelidir.

Para her şey demek değildir. Vaktinizin az bir kısmını ayırmanız başkanımıza yetecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Mum Dibine Işık Vermez

Demokrat Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş “ Ankara'nın tek turistik kenti olarak Gölbaşımız var. Mum Dibine Işık Vermez deyimiyle yola çıkarak konuşuyorum, ben iki dönem belediye başkanlığı bir dönemde reis vekilliği yaparken Gölümüz için çok girişimlerde bulundum çok çabalarla didindim ama olmadı ışık bulamadık. Gölbaşı'nda 47 mahalle 6 köy bulunmakta ve köylerimiz ile çoğu mahallemiz bayağı uzakta. Ben bu konuda arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, bana bu konuda çok yardımcı oldular. Parti içerisinde iç barış çok önemli bence, aksi durumda iş olmaz, başarı olmaz” diye konuştu.

Nasıl Davranırsan Öyle Davranırlar!

Demokrat Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş “ Siyaset bir bütündür. Biz Partiye gönül verenler olarak kapıdan girmeyi bilerek o kapının kolunu düzgün tutarak bir projeyi ele almalıyız” dedi. Sarıtaş “ Bu kayıkta hepimiz varız, bu memleket hepimizin yumuşak bir el uzatma tatlı bir dil her şeyin en iyisidir. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” dedi.

Yarış Bitmiştir, Vakit İlerleme Vaktidir

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Tahir Dengiz “ Görevimizi en iyisiyle yapacağımıza son derece de inanmaktayım. Herkes bizim için saygı değerdir. Artık belli bir yarış bitmiştir, vakit başkanımızın yanında yer alıp ilerleme vaktidir” dedi

 

Dönüşte Lambayı Söndürmeyi Unutmayın

Dengiz “ Bu seçimde Lambayı söndüreceğiz, bizim sloganımız Sandıktan Dönüşte Lambayı Söndürmeyi Unutmayın olacak” dedi ve toplantıya katılanları güldürdü.

Zaman Bizim İçin Çok Önemli

Sarıtaş konuşmasında “Benim isteğim mevcut teşkilatımızın takviye olması gerekir, her geçen gün daha da genişlemesi gerekir. Zaman bizim için çok önemli teşkilatımızı bir an önce yerine oturtmalı düzeni sağlamalıyız.

Bunu üzerine Tahir Dengiz ekleme yaptı ve “ Bizim bu konuda bir an önce değil yarın sabahtan işe başlamamız gerekir.

Ama şunu a unutmayalım çok ama çok dikkatli olmalıyız.

Sandığa Sahip Çıkacağız

Demokrat Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş “ Sandığa sahip Çıkacak olanlar bizleriz. Teşkilatımızın hem maddi hem de manevi güce çok ihtiyacı var” dedi.

Deniz Feneri ve Kendisini Aklayamayan Devlet… Kendimizi Anlatamıyoruz

Toplantıda Hükümet ve deniz feneri hakkında konuşan Tahir Dengiz “ Mahkemede kendisini aklayamayan devlet birde halkın temiz duygularıyla oynuyor. Gölbaşı girişindeki Makro Markette her gişede bir Deniz Feneri Kumbaraları var. Bunu çalışanlara sorduğumuzda patron dedi diyerek kenara çekiliyorlar. Gıda ticaretine büyük ilgi var bu ticaretleri üst üste koysak yıllık ciroyu bir düşünün. Kendimizi anlatamıyoruz. Aklı selim insanlar doğruları tek tek anlatmalı. Bunları başaracak olanlarda bizleriz. 

Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulmayalım, Peki ya Ağır Toplar!

Bu sözlerin üzerine Tahir Dengiz “ Biz bunu ilde dile getirelim ama yağmurdan kaçarken de doluya tutulmayalım. Ben 1 ayda yapılabilecek bir işi 3 ayda izin alıp yaptırabildim” dedi.

Teşkilat üyeleri bu kez Ağır topları sordular…

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımsı Tahir Dengiz espiri ile “Allah Bizleri Ağır Toplardan Korusun, Partiye hizmet ediyorsa ne ala, ama etmiyor çıkarcılık yapıyorsa Allah bizi korusun. Biz ne için iktidara gelmek istiyoruz Türkiye için” dedi.

Tahir Dengiz Kendi Sıkıntısından Bahsetti

Tahir Dengiz “ Zamanında TV ye bile çıkmıyordu. Bizim zorumuzla TRT ye Çoğu kanallara Saman yoluna dahi çıktı. Ne alaka diyeceksiniz çok alaka arkadaşlar bildiğiniz üzere TV yayınlarında programlarında bulunmak tabiî ki de çok önemlidir” dedi.

 

Demokrat Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Buradaki toplantılarından sora Genel Merkez Binasına Geçti ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık, Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Komisyonu Başkanı     Ayşe Sucu, Mali İşler Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Coşkun, Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşegül Dalkır Kahveci,  Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Bülent Erdinç ve Genel Sekreter Yardımcısı Eski Malatya Millet Vekili Vedat Çınaroğlu' nu ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyip seçimler hakkında istişarelerde bulundular.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim