• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 13 °C
  • İzmir : 13 °C

DURMAK YOK YOLA DEVAM

13.03.2012 10:18
DURMAK YOK YOLA DEVAM
Ak Parti yönetimi Aynı gün içerisinde 2 federasyon, 4 dernek ziyaretinde bulunarak, STK temsilcileri ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Ak Parti Gölbaşı ilçe Başkanı Osman Karaaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri Kendi Parti sloganı olan DURMAK YOK YOLA DEVAM sözünden esinlenerek ziyaretlere devam ediyor.

Ak Parti yönetimi Aynı gün içerisinde 2 federasyon, 4 dernek ziyaretinde bulunarak, STK temsilcileri ve yöneticileri ile bir araya geldi.

GÖLDEF ZİYARETİ

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı ve yönetimi Gölbaşı Dernekler Federasyonuna ziyarette bulundu.

GÖLDEF Başkanı Münür Ballı bu ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek kısa sürede ilçe teşkilatının farkedilebilir süratte çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getiren ballı, başta hastane ile ilgili yapılan çalışmadan dolayı ilçe başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Ballı; Bundan sonraki Gölbaşı’nın menfaatine olan çalışmalarda da  federasyon olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız, Bizim için önemli olan Gölbaşı’nın menfaatleridir diyerek konuştu.

Karaaslan; STK’laın görüşlerini önemsediklerini belirterek karşılık istişarelerde bulunarak Gölbaşı’na yakışır projeler yapabileceklerinin altını çizdi.
6.20120313102148.jpg

GÖL-DER ZİYARETİ

AK Parti İlçe Başkanı Osman Kraaslan ve yönetimi GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan’ı da dernek binasında ziyaret etti.

Ömercan ile dernek binasında bir araya gelen heyet, STK’ların sorunları üzerine fikir alışverişlerinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Ömercan’dan dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Ömercan, zor şartlar ardında faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, STK’ların önemine değindi.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli bir yere sahip olduğunu ve topluma yön veren dinamiklerin başında yer aldığını söyledi. STK’ların desteklenmesi gerektiğinin de altını çizen Karaaslan, bu konuda AK Parti olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek için çaba sarf edeceklerini kaydetti.
1.20120313102213.jpg


TÜGEF ZİYARETİ

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Gölbaşı Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Dernek faaliyetlerinde yerinde inceleyen Karaaslan, derneğin 7 yıldır yürütmüş olduğu eğitim faaliyetinin takdire şayan olduğunu belirterek, “ Bir sivil toplum örgütünün böyle anlamlı faaliyetler yürütmesi Gölbaşı gençliği adına olumlu bir fırsattır” dedi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Karaaslan bir dershaneden daha fazlasının olduğunu ve öğrencilerin bu imkanı iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı.

Gölbaşı Genlik Derneği Başkanı Onur Altay da, 2005 yılında almış oldukları görevi başarıyla yerine getirme çabası içinde olduklarını ifade ederek, “7 yıllık başkanlığım dönemimde 5 yıldır eğitim faaliyetlerimizi yürütüyoruz. SBS ve ÖSS grupları olarak 1193 öğrenciyi ücretsiz sınava hazırladık. Eğitim okyanusunda bir damla olabiliyorsak ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.

Derneğin eğitim faaliyetlerinin yanı sıra AB projeleri sosyal turnuvalar seminerler ve geziler düzenleyerek bilinçli ve eğitimli bir gençlik yetiştirme amacında olduğunu kaydeden Altay, yapılan ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade ederek, AK Parti İlçe başkanı Osman Karaaslan ve ekibine başarılar diledi.
3.20120313102232.jpg

 

KIR-DER ZİYARETİ

AK Parti İlçe Başkanı Osman Kraaslan ve yönetimi Hemşeri derneklerini de ziyarette bulundular.

En aktif derneklerden birisi olan KIR-DER’i ziyarette bulunan Ak Parti İlçe Başkanı KIR-DER Başkanı Nevzat Dulkadir ve yönetimi ile bir araya gelerek uzun uzun sohbet ettiler.

Dernek Başkanı Dulkadir; bu ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek siyasi partilerin STK’lara önem verdiğini görmek bizleri mutlu ediyor dedi. Dernek Başkanı Nevzat Dulkadir; en kısa zamanda bir organizasyonları olduğunu belirterek İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini davet etti.

İlçe Başkanı Osman Karaaslan; Kırşehir’in Türkiye için önemini, değerli sanatçılara ev sahipliği yaptığını ve İç anadolu bölgesinin Önemli illerinden olduğunu vurguladı. Gölbaşı’nda da Kırşehirli nüfusunun giderek arttığını belirterek Derneğin faliyetlerini yakından takip ettiklerini dile getiren karaaslan; KIR-DER yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
5.20120313102300.jpg

BAYBURTLULAR DERNEĞİ ZİYARETİ

 AK Parti İlçe Başkanı Osman Kraaslan ve yönetimi Bayburtlular Derneği Başkanı Yüksel Kaymak’ı da Baynurtlular lokali’nde ziyaret etti.

Bayburtlular Derneği Başkanı Yüksel Kaymak; AK Partili yöneticilerin ziyareti’nden memnuniyet duyduklarını belirtti. Kaymak; Ak Parti İlçe teikilatının yeni yöneticilerinin çalışmalarında başarılara dileyerek, ilerleyen zamanlarda geniş kapsamlı bir toplantı yaparak Karaaslan ve yönetim kurulunun da bu toplantıya iştirak etmesinden onur duyacaklarını belitti.

Karaaslan; Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminden bahsederek topluma yön veren dinamiklerin başında yer aldığını derneklerin yapacakları çalışmalarda davetlere açık olduğunu belirterek hepimiz aynı havayı teneffüs ediyoruz, toplantılarınıza katılmaktan onur duyarız dedi.
2.20120313102327.jpg

 

ÇORUMLULAR DERNEĞİ ZİYARETİ

Çarumlular derneği başkanı Osman Ulunç ve Yönetimine ziyarette bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Yönetim kurulu üyeleri, Yaklaşık 50 kişiye yakın çorumlu güzel bir karşılama yaptı.

Böyle bir karşılamadan dolayı teşekkürlerini sunan ilçe başkanı osman karaaslan; dernek başkanı osman Ulunç ve yönetimine teşekkür ederek, Gölbaşı nüfusunun çoğunluğunu oluşturan çorumluların Gölbaşı’nda önemli değere sahip olduklarını belirtti.

Karaaslan ayrıca çorumluları en iyi şekilde temsil eden dernek başkanı Osman Ulunç’u diğer dernek başkanlarına örnek gösterdi..

Dernek Başkanı Osman Ulunç; Gölbaşı’nda yoğun nüfusa sahip olmamıza rağmen siyasette umdukları yerde olmadıklarını belirterek; önümüzdeki 2014 yerel seçimlerinde siyasi partilerin bizleri dikkate almaları gerektiğini belirtti.
4.20120313102349.jpg

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim