• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara : 22 °C
  • İstanbul : 17 °C
  • İzmir : 17 °C

Emrah ve Reşit Gölbaşı taraf'a Konuştu

28.02.2012 11:38
Emrah ve Reşit Gölbaşı tarafa Konuştu
Farklı galibiyet beklediği Polatlı maçında Gölbaşı spor'u eski futbolcuları Emrah ve Reşit yıktı.

Amatör Süper Ligde mücadele eden Gölbaşı spor kendi saha ve seyircisi önünde ligin son sıralarında yer alan Polatlı spor'u ağırladı. Sahadan 3-0 yenik ayrıldığı karşılaşmanın gollerini Emrah ( 2) ve penaltıdan takım kaptanı İhsan attı.

Polatlı spor'un ilk iki golünü eski Gölbaşı sporlu Emrah'ın atması maçın kaderini değiştirdi. Farklı galibiyet beklediği Polatlı maçında Gölbaşı spor'u eski futbolcuları Emrah ve Reşit yıktı.

Gölbaşı Spor'u Kendi Evlatları Sahada Hezimete Uğrattı
Peki ama nasıl?
Reşit Azun ve Emrah Ay yaklaşık 15 yıldır top koşturdukları takımlarından ayrılarak Polatlı spor'la anlaşmıştı. Gölbaşılı bu iki futbolcu kendi memleketlerinde oynayamamanın üzücü olduğunu ve gittikleri takımla eski takımlarının maçında attıkları gollere bile sevinemediklerini belirttiler. Maç sonrası bu genç iki futbolcu gazetemizi ziyaretlerinde ilginç açıklamalarda bulundular.

Gölbaşı Belediyespor'dan Ayrılmanız nasıl gelişti?

Reşit Azun:
“ Ben sezon başında Gölbaşı spor'la 6 bin TL ve aylık 800 TL maaşa anlaşmıştım. Spor klubü yetkilileri bu 6 bin TL'nin 3 bin TL sini peşin, diğer kalan 3 bin TL'sini de daha sonra yakın bir tarihte vereceklerini belirttiler. Daha sonra belirtilen tarih'te bu parayı ödeyemediler. Bütün sporcuları mağdur ettiler. Başkan Aydınlı bize gelerek parayı bulamadıklarını belirterek beni idare edin, belediyeden para alamadık alır almaz mağduriyetimizin giderileceğini söylerek özür diledi Kimin özel bir ihtiyacı olursa bize 5-10 gün önceden haber versin para ayarlayalım dedi. Bizde bu duruma eyvallah dedik. Ben aynı zamanda açıköğretimde öğrenciyim. Bizim dönemlik harçlarımız yatırılması gerekiyor. Ben klup yetkilerine giderek okul harcımın yatırılması gerektiğini ve paraya ihtiyacım olduğu öncesinden belirttim. Para alacağımız gün geldiğinde klube gittim. Burada başkan yoktu, muhasip Burhan Bilgi vardı. Burhan beye bin TL verecektiniz dedim ve paramı istedim. Burhan bey ise ben bu parayı vermeyeceğim. 100 TL para vereceğim. Bunu da maaşınızdan düşeceğim dedi. Zaten aylık aldığımız 800 TL para bize yetmiyodu ve bin TL para almamız gerekiyordu. Özellikle bu paranın aciliyeti olduğunu okul harcımın son günü olduğunu belittim. Burhan bey size bu parayı vermem alamasınız diye bize sert sert konuşmaya başladı. Burhan bey bana seni burdan kovdururum, kim olursan ol bende giderim sende gidersin gibi cümleler sarf etti. Daha sonra beni o ortamdan kovarak seninle anlaşamıyacağız dedi. Ben kavga çıkmasın diye o ortamdan ayrıldım. Diğer bir futbolcu emray arkadaşım görüşmeye devam ediyordu. Anlaşma yoluna giden arkadaşıma da vermiyorum lan paranızı diyerek üstüne yürüyerek tehditler savurarak kovmuş. Biz klubün önünde beklerken Başkan Aydınlı geldi. Muhasip Burhan bilgi de başkana ya bu çocukları buradan gönder yada ben giderim diyerek laflar konuştu. Başkan bize gelerek ne yapacaz çuklar dedi. Bizde sizin yöneticiniz bize böyle şeyler yaptı. Bizde burda oynamak istemiyoruz dedik. 3'er Bin TL alacağımıza karşılık bize bonservisimizi verin devre arasında biz başka takıma gitmek istiyoruz dedik. Başkanda tamam dedi. Alacaklarımıza karşılık bonservislerimizi alarak polatlıspor'a gittik. Bizim polatlıspor ile anlaştığımızı öğrenen yönetici burhan bilgi polatlıspor başkanını arayarak bizi klube almamasını söylemiş. Bizim ekmek paramızla oynamaya kalktılar. Biz gene hiç bir şey demedik polatlıspor'da oynamaya başladık. Pazar günü oynana maçta biz gölbaşıspor'u 3-0 yendik. Maç sonrası Gölbaşı spor başkanı fahrettin aydınlı beni arayarak küfürler etmeye başladı ve tehdit etti. Ben telefonu yüzüne kapattım. Daha sonra Polatlıspor'un başkanını aramış. Polatlıspor başkanı adınlıya o çocuklar beni mahçup etmediler. Onların arkasında ben varım diyor. Polatlıspor başkanından Allah razı olsun bize sahip çıktı. Gölbaşı evlatlarını kapıya attı ama polatlı bizi sahipledi.

15 yıldır ben Gölbaşıspor'da oynadım. Çocukluğumdan beri bu takıma hizmet verdim. Benim Başkandan bile çok emeğim var. Ama bizi dışladılar. Gölbaşı'nın çocuklarını oynatmadılar. Biz geçen Pazar oynanan maçta da yendiğimize sevinemedik. Buruk bir sevinç yaşadık”diyerek konuştu.

Emrah Ay: Genç Futbolcu da takım arkadaşı Reşit Azun'un anlattıklarını doğrulayarak konuştu. Geçen Pazar oynanan maçta 2 gol atarak polatlı spor'un galibiyetinde büyük rol oynayan Emrah, Gölbaşı sporla yaşadıkları olayların üzücü olduğunu belirterek, biz gölbaşının çocuklarıyız. Keşke bunlar yaşanmasaydı da 15 yıldır yaptığımız gibi yine Gölbaşı'na hizmet edebilseydik. Bu golü attığımda bir yandan sevinirken bir yandan üzüldüm, buruk bir sevinç yaşadım”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
İbrahim tümer
13 Mart 2012 Salı 02:24
yazık
Beyler ne nedir kim haklı kim haksız bilmem tanımam ama gölbaşı spo run polatlı spora hele hele eski iki futbolcusunun attığı göllerle 3-0 yenilmesi bir gölbaşılı olarak beni fazlasıyla üzmüştür umarım birda böyle bir olumsuzlukla karşılaşmayız golbaşı sporu daha yukarlarda kendisinden söz ettiren bir takım konumunda olmasını diliyor ve tüm golbaşılı hemşerileriminde bu duygular içinde olduğunu düşünüyorum sevgilerimle osmanlı torunu
78.167.91.49
mahmut
06 Mart 2012 Salı 08:51
ayıp
ya hu bu cocuklar sessiken gölbaşının başarısı için calışıyorken iyiydilerde şimdimi kötü oldular nedenini araştırmak lazım neden böyle oldu yapılanlara bakalım bir başkan küfür ederse para ihtiyacı olupta alamazsa haklı görürüm bu cocukları ya gerci bunların herşeyi böyle cok görmemek lazım fen işlerinde dönen dümenler belediyede iftiralar karalamalar spor konusundada böyle işler insanı düşündürüyor.
95.9.74.252
MURAT TOPAL
02 Mart 2012 Cuma 15:15
YAZIKLAR OLSUN
YA SU ART NIYETLI YORUM YAZANLARA YAZIKLAR OLSUN.KIM MIKSER KIM LOKOMOTIF GECEN HAFTA BELLI OLDU.RESITLE EMRAH ASLANLAR GIBI TAKIMLARINI SIRTLIYOR DUSME POTASINDAN CIKARDILAR POLATLIYI.BUNDAN ONCEKI YILLARDADA GOLBASI ICIN YAPTIKLARI ORTADA HER ZAMAN GOLBASININ BANKO OYUNCULARI OLDULAR.GOLBASI IKISINEDE MUHTACTIR.YOKSA GIDIN ANKARADAN BIR TON TOPCU ALIN BI TON PARA VERIN GOLBASILI COCUKLAR PARA ISTEYINCE SUCLU OLSUNLAR.BIRDE USTUNE KUFUR EDIN ONLARI SUCLU ILAN EDIN YAZIKLAR OLSUN BOYLE YONETIME BOYLE BASKANA.IYI BIR YONETIM OLSALARDI BU IS UZAMADAN HALLEDERLERDI.O COCUKLARIDA KAZANIRLARDI
88.247.32.234
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim