• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 19 °C
  • İstanbul : 22 °C
  • İzmir : 26 °C

Gökçek “Gölbaşı’nın ikiye bölünmüşlüğünü ortadan kaldıracağız”

13.01.2011 12:36
Gökçek “Gölbaşı’nın ikiye bölünmüşlüğünü ortadan kaldıracağız”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve beraberindeki  heyeti makamında kabul etti.

Büyükşehir Belediye Binası Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, “Hiçbir zaman  Gölbaşılılar'dan desteklerini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek ,Gölbaşı'nda yapılacak olan tüm projeler için tam destek olacaklarını söyleyerek bir kez daha Gölbaşı'nın arkasında olduğunu ispatlamış oldu.” dedi.

Sorunları dinledi

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek,Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Fatih Duruay,Hakan Han Özcan ve Hamit Mermer,Gölbaşı Belediye Meclisi Başkanvekili Hacer Varlık,Gençlik Kolları Başkanı Emre Şen ve Kadın Kolları Başkanı Elif Özer'i  makamında kabul eden Başkan Gökçek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,Gölbaşı'nın sorunlarını dinledi.

Alt geçit sözü

Gökçek, Gölbaşı için hayati önem taşıyan bakan Cemil Çiçek'in de yakından takip ettiği  Konya yolu projesini  teşkilat mensuplarıyla birlikte inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. Farklı maliyetlerde 3 ayrı proje hazırlatıldığını ifade eden Gökçek, projelerin maketlerini hazırlatıp  Gölbaşı halkına sunulacağını, değerlendirmelerin yapıldıktan sonra Gölbaşı'nın ikiye bölünmüşlüğünün ortadan kaldırılacağını söyledi. Gökçek ayrıca, Gölbaşı'nın çok önemli bir eksiği olan Sosyal Hizmet Binası ve Aile Yaşam Merkezi yapılacağının da müjdesini verdi.

Mezarlık istinat duvarını biz yapacağız

Başkan Gökçek, Gölbaşı mezarlığının istinat duvarı olmadığını bu konuda oldukça şikayet alındığını ifade ederek en kısa zamanda mezarlığın istinat duvarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi. Orman Bakanlığı ile yeni köpek barınağı için yer tahsis edilmesi konusunda görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Başkan Gökçek, taş Ocaklarının döküm sahası için yer tespit edildiğini, en kısa zamanda tespit edilen yere yolun açılacağını da sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim