• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 17 °C
  • İzmir : 19 °C

Göl-Der Ödüllerini Dağıttı

16.04.2011 12:55
Göl-Der Ödüllerini Dağıttı
Göl-Der Ödül Törenini gerçekleştirdi. Yaklaşık 15 gündür bu program için hazırlanan Göl-Der Yönetimi 15 günlük hazırlığa yakışan bir gösteri sergileyemedi.

Göl-Der Ödül Törenini gerçekleştirdi. Yaklaşık 15 gündür bu program için hazırlanan Göl-Der Yönetimi 15 günlük hazırlığa yakışan bir gösteri sergileyemedi.
Göl-Der düzenledikleri program ile seçtikleri Gölbaşı'nın enlerine ödüllerini dağıttı. Düzenlenen programa Kaymakam Raşit Zengin, İlçe Garnizon Komutan Vekili Başçavuş Ünal Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, Belediye Başkan Vekili Murat Bölük, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Doğan Çağatay, CHP İl Başkan Yardımcısı Cemal Kaman, Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, HAS Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Rıza Kuyrukçu, BBP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Orhan Şahin, Eski Belediye Başkanlarından A.Nasır Haşlak, Dr. Cevdet Kara, Mimar Erdal Eren, Partilerin Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Gölbaşı Halkı katıldı.

Programın Sunuculuğunu Ressam Mehmet Halis Bozkurt ve Alev Akman yaptı. Program 1dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ankaralılar Derneği Gölbaşı Şubesi Seğmen Ekibi Gösterileri ve Akçaabat Kolbastı ekibi gösterileri ile seyir zevki kazandı.
Seyir Zevki Kazandı FAKAT
Göl-Der Yönetimi'nin düzenlediği Ödül Törenine Gölbaşı Halkının çok az katılımları ve Protokolün Boşluğu yine duyurular mı eksik sorusunu akıllara getirdi. Yaklaşık 15 günlük bir hazırlık sürecinde bu kadar az katılım olması ve protokolde yaşanan koltuk krizi programın hazırlıklarında bir aksaklık olduğunu gösterdi.
CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek yaşanan koltuk krizinden dolayı programı terk etti.
Seğmen ve Kolbastı ekiplerinin gösterileri ardından Gölbaşı İlçe Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneğinin kuruluşu ile ilgili sinevizyon gösterisi seyredildi. Sinevizyon Gösterisi Ardından İsa Ömercan konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. İsa Ömercan tüm katılımcılara teşekkür ederek “ Görsel sunumda da izlediğiniz gibi derneğimiz 1998 yılında kurulmuş olup. Derneğimizin amacı; İlçede Çevre, Eğitim, Kültür, Sanat, Spor, Sosyal Ekonomi, Turizm gibi bütün konularda toplum bilincine yönelik etkinlikler yapmak, uygun bulduğu projeleri desteklemek ve kamuoyu oluşturmaktır.
İlçemiz dünyada ender sayılabilecek iki adet doğal gölü ile vadileri ile tepeleri ile aslında Turizm için biçilmiş bir kaftandır.
Amacımız; Doğal Göllerinden oluşan, harika bir çevre ve manzaraya sahip İlçemizin, bu güzelliklerinin bizlere atalarımızdan miras kalmadığı bilincinden hareketle, bunları aslında çocuklarımızın ve gelecek kuşakların emaneti olduğunu bilerek korumak, geliştirmek ve daha güzel bir şekilde emaneti gelecek nesillere teslim etmektir.
her şeyin başı eğitim diyoruz ancak çoğumuz eğitim adına ne yapıyoruz tartışılır. Derneğimizin bir amacı da eğitim konularında projeler üretmek, eğitim konularını teşvik edip, toplum bilincine yönelik çalışmalar yapmaktır.
Geleneksel olarak her yıl yaptığımız “ Gölbaşı'na Hizmet Edenler Ödül Töreni ve Türkü Şöleni” programında bu dönem sadece eğitimi aldık.
Türkiye yada Ankara genelinde her hangi bir alanda başarı sağlayan öğrencilerimize, sosyal açılım ve sosyal eğitime katkı veren yardımseverlerimize teşekkür edip, özel olduklarını göstermek istedik.
Onun için böyle bir gece düzenledik. Derneğimiz Çevreci Kimliği ile ön plana çıkmakta olup bu konularda da çalışmalarımız sizlerinde desteği ile daha da güçlenerek devam edecektir.
Yaptığımız organizasyonlarla; toplum bilincini geliştirerek çevreye ve doğaya duyarlı insanlarımızı çoğaltmaktır. Yaşadığımız kentin düzenli temiz ve yaşanabilir olması için hepimize belirli görevler düşmektedir. Her şeyin eğitimden geçtiğini düşünerek İlçemizde eğitime destek veren bilinçli ve bizim için değerli hayırseverlerimizi bir kez daha kutluyorum ve huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Halkımızın Ayçekirdeği Sevdiğini Gördük AMA
Konuşmasını sürdüren Ömercan “ Ben insanım diyen herkesin bu güzelliklerden yararlanması gerekmektedir. Çevremizi temizlemeden önce kirletmemeyi hedef almalıyız. Özellikle yaz aylarında Mogan Gölü kenarında yaptığımız kontrollerde ve gezilerde halkımızın ayçekirdeğini çok sevdiğini gördük. Öyle ki, akşamüzeri sahil parkının içinde yerlerin çekirdek kabuklarıyla, gölün içinin ise pet şişeleri ve tene kutular ile dolu olduğunu gördük. Biz, dernek olarak bir şeylerin yasaklanması tarafı değiliz. Ancak bu doğal güzelliklerin dünyanın hiçbir yerinde bu kadar hoyratça kullanılmasına izin verilmediğini de görüyoruz. Vatandaşlarımızdan beklentilerimiz, bu türlü tüketim maddelerini tüketirken çevreye daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bir çöp atmakla bir şey olmaz dememeliyiz. Herkes attığında çöp yığını haline geliyor” dedi.
İsa Ömercan “Bir Hikâye Paylaşmak İstiyorum”
Konuşmasının sonlarında bir hikâyeyi katılımcılarla paylaşmak isteyen Başkan İsa Ömercan “ Zengin bir adam son model arabası ile şehirdeki dar bir yoldan geçiyordu. Birden, yoluna aniden fırlayarak elindeki taşı arabasına atan bir çocuğu gördü. Kapısına çarpan taşın sesi ile ani fren yapınca, arabası kaldırımın taşına çarparak durabildi. Adam öfke ile arabasından fırlayıp, taş atan çocuğu kolundan tutarak sarsmaya ve “ sen ne yapıyorsun serseri, bak arabamı ne hale getirdin” diyerek bağırmaya başladı. Üzgün ve suçlu tavır içindeki çocuk “Amca lütfen kızma, sizden önce geçen arabalara durmaları için işaret ettim,arabaların hiç biri durmayınca sizin arabanıza taş attım” dedi. Ve, gözyaşları içinde, kenarda devrilmiş duran bir tekerlekli özürlü arabasını ve o arabadan düşen yerde yatan birisini göstererek “ ağabeyim, yürüyemiyor, onu tekerlekli araba ile gezdirirken, kayıp devrildi. Ağabeyim yere düştü, kaldırmaya gücüm yetmedi, gelen geçen kimsede yok, siz onu yerden kaldırıp tekerlekli arabasına tekrar oturtmam yardım eder misiniz?” dedi… Zengin adam, ne diyeceğini bilemeden, boğazında ki düğümden yutkunarak kurtulmaya çalıştı. Yerde yatan adamın yanına gitti, onu kaldırıp tekerlekli arabasına oturttu ve cebinden temiz bir mendil çıkartarak bacağındaki kanları sildi. Küçük çocuk abisini tekerlekli arabasıyla alıp giderken, hiçbir şey söylemeden arkalarından bakakaldı. Arabasına döndüğünde, çocuğun attığı taşın, arabasının kapısında bıraktığı Derin İzi gördü. Ve zengin adam, bu derin taş izini hiçbir zaman tamir ettiremedi. O taş izi şu mesajı hiç unutmamak için saklandı.
Hiçbir zaman yaşamın içinden, birilerinin seni durdurmak ve dikkatini çekmek için taş atmaya mecbur kalacağı kadar hızlı geçme. Allah ruhumuza fısıldar ve kalbimize konuşur.
İster fısıltıyı dinle, ister taşı bekle seçim senin…
Yaşamın içinden son hızla geçerken, bir an durup, kendi hayatımızda da bize bazı şeyleri hatırlatmak için atılan taşlar olup olmadığını bir düşünelim… Saygılarımla” diyerek konuştu.
İsa Ömercan'ın konuşması ardından Enlerin seçildiği ödül törenine geçildi.

PROJE ÜRETEN VE TAKIM BAŞARISI
SAĞLAYAN ÖRNEK OKULLAR

1. TED ANKARA KOLEJİ İLKÖĞRETİM OKULU (11 BRANŞDA 22 TAKIM BAŞARISI)

2. ÖZEL NESİBE AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU (3 BRANŞDA TAKIM BİRİNCİLİĞİ)
3. ENDÜSTİRİ MESLEK LİSESİ (AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ)
4. REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ (YETİŞKİN EĞİTİMİNDE AVRUPA PROJESİ)
5. SAĞLIK MESLEK LİSESİ (AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ)
6. KIZ MESLEK VE ANADOLU KIZ MESLEK LİSESİ (İKİ DALDA AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ)

SOSYAL PROJELERE DESTEK VEREN BÜROKRATLAR

1-Eğitim Dostları Vakfı Başkanı Özgün Ökmen
2-Gölbaşı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Seher Ödemiş
3-Gölbaşı Tapu Sicil Müdürü Salih Yılmaz Kafadar

OKUL YAPTIRAN ARSA BAĞIŞLAYAN YARDIMSEVERLER

Cemil Yıldırım
Ulviye Kanıpek Tosun
Adem-Bilhan Uysal anısına kızı Beyhan Uysal

OKULLARA MADDİ MANEVİ KATKI
SAĞLAYAN YARDIMSEVERLER


1 KEMAL EMEKLİ KARAGEDİK ERCAN İ.Ö.O. MADDİ DESTEK
2 ERHAN GÖÇER KARAGEDİK ERCAN İ.Ö.O. MADDİ DESTEK
3 MEHMET GÖÇER KARAGEDİK ERCAN İ.Ö.O. MADDİ DESTEK
4 RECEP SÜMER KARAGEDİK ERCAN İ.Ö.O. MADDİ DESTEK
5 HİKMET KILIÇ KARAGEDİK ERCAN İ.Ö.O. MADDİ DESTEK
6 MEHMET BUDAK KARAGEDİK ERCAN İ.Ö.O. MADDİ DESTEK
7 COŞKUN ÖZCAN BEZİRHANE İ.Ö.O. MALZEME
8 CEMİL ERGEN BEZİRHANE İ.Ö.O. BİLGİSAYAR
9 İNCİ SU BEZİRHANE İ.Ö.O. 3 YILDIR İÇMA SUYU
10 YAKUP ŞAFAK BEZİRHANE İ.Ö.O. SES CİHAZI
11 TÜRKİYE ROTERY KULUBÜ BEZİRHANE İ.Ö.O. ATATÜRK KÖŞESİ
12 İSMAİL TECEREN GÜNDÜZALP İ.Ö.O. MADDİ DESTEK
13 EBRU ENGİN MUSLUOĞLU GÜNDÜZALP İ.Ö.O. KONFERANS SALONU DONANIMI
14 YAŞAR ASLAN GÜNDÜZALP İ.Ö.O. MADDİ DESTEK
15 TURAN KALYONCU ŞAHİN SEVİN İ.Ö.O. MALZEME VE İŞÇİLİK DESTEĞİ
16 MELEK İPEK SEVGİ ÇİÇEĞİ İ.Ö.O. ÖZEL EĞİTİM SINIFI TEFRİŞİ
17 HÜSEYİN KAYMAK KIZ MESLEK LİSESİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ
18 RECEP EMEKLİ KARAGEDİK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ BADANA BOYA ATATÜRK KÖŞESİ
19 RECEP SÜMER KARAGEDİK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ MÜZİK SETİ KAMELYA
20 NİYAZİ EMEKLİ KARAGEDİK ENVER BEKTAŞ İ.Ö.O. ÇEVRE DÜZENLEMESİ
21 HÜSEYİN BEKTAŞ KARAGEDİK ENVER BEKTAŞ İ.Ö.O BİLGİSAYAR SINIFI İNTERNET DONANIMI
22 KADİR TOMBUL GÖLBAŞI ANADOLU LİSESİ KONFERANS SALONU DONANIMI
23 NEJDET GÖKKAYA GÖLBAŞI ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMEN ODASI DONANIMI
24 DR.AHMET FİLİZ GÖGÜŞ AHMET FİLİZ GÖGÜŞ İ.Ö.O. MALZEME DESTEĞİ
25 MUSTAFA ŞEN AHMET FİLİZ GÖGÜŞ İ.Ö.O. MALZEME DESTEĞİ
26 TULUMTAŞ KÖYÜ YRD.DER. AHMET FİLİZ GÖGÜŞ İ.Ö.O. MALZEME DESTEĞİ
27 TED ANKARA KOLEJİ AHMET FİLİZ GÖGÜŞ İ.Ö.O. BİLGİSAYAR DESTEĞİ
28 GÖLBAŞI BELEDİYESİ AHMET FİLİZ GÖGÜŞ İ.Ö.O. BOYA BADANA MALZEME DESTEĞİ

2010 YILI GÖLBAŞI İLÇESİ OKULLARINDA
BAŞARILI OLAN ÖRNEK ÖĞRENCİLER

1 EGE KÖKSAL SANTRANÇ ANKARA 1.Sİ TEK İLK.ÖĞR.OKULU
2 OSMAN İLKER SEZER SBS TAM PUAN TAM PUAN TEK İLK.ÖĞR.OKULU
3 MUHSİN CAN ERCAN ŞİİR OKUMA ANKARA 4.SÜ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
4 MUHAMMET EMİN ÇAĞATAY GÜREŞ ANKARA 3.SÜ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
5 MUHSİN CAN ERCAN İSTİKLAL MARŞI OKUMA İLÇE 2.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
6 MUHSİN CAN ERCAN GENÇLİĞE HİTABE OKUMA İLÇE 1.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
7 ŞEYDA MELİKE M.AKİF RESİM YARIŞMASI İLÇE 2.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
8 BEYZA UYANIK 19 MAYIS ŞİİR OKUMA İLÇE 1.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
9 AYGÜL KUMTEPE 800METRE LİSELER ARASI KOŞUSU İLÇE 2.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
10 BÜŞRA ÇELİK KARİKATÜR YARIŞMASI İLÇE 2.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
11 ŞÜVEYDA ALTINSOY KARİKATÜR YARIŞMASI İLÇE 3.SÜ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
12 EMİN ÇAĞTAY GÜREŞ ANKARA 3.SÜ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
13 EMİN ÇAĞTAY GÜREŞ ANKARA 2.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ 14 AHMET ŞAMİL DENİZ SANTRANÇ İLÇE 2.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
15 MUHSİN CAN ERCAN 2010 ŞİİR OLİMPİYATLARI İLÇE 1.Sİ ERDEM BEYAZIT LİSESİ
16 ONUR YOLAÇAN GÜREŞ ANKARA 2.Sİ ATATÜRK İLK.ÖĞR.OKULU
17 HASAN BERAT TÜRE RESİM ANKARADA SERGİLENME ATATÜRK İLK.ÖĞR.OKULU
18 ENDER TOPAL GÜREŞ ANKARA 1.Sİ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
19 YUNUS EMRE ÇAVUŞLU KROS ANKARA 2.Sİ TÜRKİYE 1.Sİ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
20 ERDİ AYDIN GÜREŞ ANKARA 2.Sİ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
21 MUHAMMET FATİH MORAL KARATE ANKARA 3.SÜ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
22 ÖZNUR YÜKSEL ATLETİZİM İLÇE 1.Sİ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
23 ÖZGE KARABAY GÜREŞ İLÇE 1.Sİ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
24 ŞEYMA GÖK ÇANAKKALE KOM.YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
25 OĞUZHAN ÇAKICI 19 MAYIS SUNUCU YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
26 AYCAN YILMAZ ÖĞRETMENİM RESİM YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ ŞERAFETTİN TOMBULOĞLU LİS.
27 SEZGİN PİŞMİŞ OĞLU GÜREŞ ANKARA 1.Sİ ENDÜSTİRİ MESLEK LİSESİ
28 YASİN YAMAN OĞLU GÜREŞ TÜRKİYE 1.Sİ ENDÜSTİRİ MESLEK LİSESİ
29 SERKAN ÇAVUŞĞOLU GÜREŞ ANKARA 2.Sİ ENDÜSTİRİ MESLEK LİSESİ
30 AZİZ EĞRİKÇİ GÜREŞ TÜRKİYE 1.Sİ AHMET ALPER DİNÇER LİSESİ
31 ERDEM YİĞİT GÜREŞ TÜRKİYE 3.SÜ AHMET ALPER DİNÇER LİSESİ
32 RÜMEYSA ALP CUMHURİYET KOŞUSU İLÇE 2.Sİ İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
33 AHMET DOĞAN CUMHURİYET KOŞUSU İLÇE 2.Sİ İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
34 ZEYNEP GÜLHAN KROS İLÇE 4.SÜ İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
35 METEHAN ALKIŞ KROS İLÇE 4.SÜ İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU
36 YASİN ERCAN İSTİKLAL MARŞI OKUMA İLÇE 3.SÜ BALDUDAK İLKÖĞRETİM OKULU
37 BERAT FURKAN BİLGİN MATEMATİK PROJE YARIŞMASI SEVGİ ÇİÇEĞİ İLKÖĞRETİM OKULU
38 HALİL İBRAHİM EROĞLU SBS 6NCI SINIF İLÇE 1.Sİ KARAALİ YİBO
39 TUĞBA SOYDEMİR ATLETİZİM İLÇE 2.Sİ GÖKÇEHÖYÜK İLKÖĞRETİM OKULU
40 BEYZANUR AYDIN İSTİKLAL MARŞI OKUMA İLÇE3.SÜ ŞEHİT BÜLENT GÖCERİÖOKULU
41 DİLARA SERRA AYDIN RESİM YARIŞMASI İLÇE1.Sİ ŞEHİT BÜLENT GÖCERİÖOKULU
42 YASİN ÇARPAN CUMHURİYET KOŞUSU İLÇE1.Sİ ŞEHİT BÜLENT GÖCERİÖOKULU
43 BUSE SEVEN CUMHURİYET KOŞUSU İLÇE1.Sİ ŞEHİT BÜLENT GÖCERİÖOKULU
44 ERDİNÇ KAĞAAN KOÇYİĞİT SBS 6NCI SINIF TÜRKİYE 1.Sİ ÖZEL NESİBE AYDIN İLKÖĞRETİM OK.
45 ALPEREN KOCA SBS 7NCİ SINIF TÜRKİYE 1.Sİ ÖZEL NESİBE AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU
46 CEMRE DOLGUN CİMNASTİK ANKARA 2.Sİ ÖZEL NESİBE AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU
47 AGEHAN BERK DÖRTKOL BUZ PATENİ TÜRKİYE 2.Sİ ÖZEL NESİBE AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU
48 NESİBE AYDIN FUTBOL TAKIMI FUTBOL 2.Cİ KÜMEDEN 1.Cİ KÜMEYE
49 OKUL YILDIZ KIZ TAKIMI YÜZME ANKARA 1.Sİ ÖZEL NESİBE AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU
50 OKUL YILDIZ ERKEK TAKIMI YÜZME ANKARA 4.SÜ ÖZEL NESİBE AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU
51 ATAKAN ERDEM SANTRANÇ TÜRKİYE 2.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
52 BASKETBOL ANKARA 2.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
53 1. KADEME ERKEK BASKETBOL BASKETBOL ANKARA 1.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
54 1. KADEME KIZ VOLEYB0L VOLEYBOL ANKARA 3.SÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKU.
55 2. KADEME KIZ VOLEYBOL VOLEYBOL ANKARA 1.Sİ TÜRKİYE 1.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
56 1. KADEME ERKEK VOLEYBOL VOLEYBOL ANKARA 2.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
57 2. KADEME ERKEK VOLEYBOL VOLEYBOL ANKARA 3.SÜ TED İLKÖĞRETİM OKULU
58 2. KADEME KZI ATLETİZİM ATLETİZİM ANKARA 1.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
59 1. KADEME ERKEK ATLETİZİM ATLETİZİM ANKARA 1.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
60 2. KADEME KIZ MASA TENİSİ MASA TENİSİ ANKARA 3.SÜ TED İLKÖĞRETİM OKULU
61 1. KADEME ERKEK MASA TENİSİ MASA TENİSİ ANKARA 1.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
62 1. KADEME ERKEK HENTBOL HENTBOL ANKARA 1.Sİ TÜRKİYE 3.SÜ TED İLKÖĞRETİM
63 2. KADEME ERKEK HENTBOL HENTBOL ANKARA 4.SÜ TED İLKÖĞRETİM OKULU
64 1. KADEME KIZ YÜZME YÜZME ANKARA 3.SÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
65 2. KADEME KIZ YÜZME YÜZME ANKARA 1.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
66 1. KADEME ERKEK YÜZME YÜZME ANKARA 2.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OK
67 2. KADEME ERKEK YÜZME YÜZME ANKARA 2.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OK
68 2. KADEME KARATE KARETE ANKARA 2.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
69 2. KADEME KIZ TENİS TENİS ANKARA 1.Sİ TÜRKİYE 2.Sİ TED VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
70 2. KADEME ERKEK TENİS TENİS ANKARA 3.SÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
71 2. KADEME KIZ KAYAK KAYAK ANKARA 1.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
72 2. KADEME ERKEK KAYAK KAYAK ANKARA 1.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKU
73 ZEYNEP EFECİK BUZ PATENİ TÜRKİYE 1.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
74 BEKİN KÖSE ESKRİM ANKARA 1.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
75 AYKUT ANIK YÜZME ANKARA 2.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
76 AYŞE EDA KOZ RESİM ÖĞRETMENİM YARIŞMASI ANKARA 1.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
77 CANSU ERDOĞAN RESİM ANKARA 3.SÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
78 UĞUR DERİNÖZ KAREKATÜR YARIŞMASI İLÇE 2.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKU
79 BERAT ERKİLET İSTİKLAL MARŞI EZBERE OKUMA ANKARA 2.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
80 SEBEN ÖZKAN İNSAN HAKLARI KOMPOZİSYON İLÇE 1.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
81 BEGÜM ÖZPAY RESİM İLÇE 1.Sİ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU
82 AHMET OĞUZATLI SPELL EVENT SÖZLÜK YARIŞMASI TÜRKİYE 1.Sİ DÜNYA 4.SÜ TED İLKÖĞRETİM
83 OKUL TİYATRO KULÜBÜ DRAMA FESTİVALİ ÖZEL OKULLAR ANKARA 1.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
84 BEKİR KARAKAŞ KARETE YILDIZLAR ANKARA 2.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
85 UMUTCAN ŞAHAN KARETE YILDIZLAR ANKARA2.Sİ TED İLKÖĞRETİM OKULU
86 ATA LAÇİN TAN KARETE YILDIZLAR ANKARA 3.SÜ TED İLKÖĞRETİM OKULU
87 KAAN ÖZÇELİKKALE KARETE YILDIZLAR ANKARA 3.SÜ TED İLKÖĞRETİM OKULU
88 SELMAN OGUZCAN ÜNAL KARETE YILDIZLAR ANKARA 3.SÜ TED İLKÖĞRETİM OKULU

Ödüllerin dağıtımının ardından Musa Eroğlu sahnede yerini aldı. Sahneye çıkan Musa Eroğlu dağılmakta olan seyirciyi türküleri ve sesiyle toplamayı başardı.

 




















UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ahmet yılmaz
19 Nisan 2011 Salı 11:56
hikmet özdemir
organizasyon eksikti, koltuklar boştu falandı filandı çokta mesele değil aslında ama burda bir vefasızlık varki sormayın gitsin yıllardır beraberdik diye cenazesinde timsah gözyaşı dökecen o adam ölüm döşeğindeyken sen oynayacan bizim insanımıza anadolu insanına bu vefasızlık yakışmaz kendi kardeşine kendi ekibine vefasızlık yapan zihniyet kusura bakmayın topluma vefa gösteremez ancak reşit kardeşimin dediği gibi şovmenlik yaparsınız bunuda halk yemez.
212.175.135.204
cemil
18 Nisan 2011 Pazartesi 11:15
olmadı.
göldere hiç yakışmayan bir gece ve çok organize bozukluğu.
188.3.143.211
reşit uzun
17 Nisan 2011 Pazar 16:00
demekki en olamamışlar
siz en olmadan enleri belirlemeye kalkarsanız ve seçim zamanı şovmenlik hayali kurarsanız eninizi ölçemezsiniz.
46.2.106.226
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim