• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

GÖLBAŞI AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

30.04.2011 12:08
GÖLBAŞI AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı Öğretmenler Evi Lokalin de Beldelerin Eski belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve Milletvekili Aday Adayları ile bir araya geldi.

Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı Öğretmenler Evi Lokalin de Beldelerin Eski belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve Milletvekili Aday Adayları ile bir araya geldi.
Toplantıya Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Eski Belediye Başkanı A.Nasır Haşlak, Eski Karagedik Belediye Başkanı ve Eski Gölbaşı Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Dinç, Eski Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Önder Akdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci, Gölbaşı Beleediye Meclis Üyelerinden Fatih Duruay, Duran Özkan, AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylarından N. Kemal Doğan, Murat Andaç, Yücel Akaş, Ayşe Metin, Osman Gök, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Şen, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Karaaslan katıldı.
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ
Toplantı sabah kahvaltısı yapılarak başladı ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek “ Bizim bu birliktelik toplantılarını sık sık yapmamız gerek, bu yaptığımız 5. toplantı. Önümüzde önemi büyük bir genel seçim var, bu bizlerin değil sadece tüm Ülkemizin sorunu. Aramızda Belediye Başkanlığı yapmış olan, Milletvekili aday adaylığı yapmış olan, meclis üyeliği yapan birçok abi ve kardeşlerimiz var. Ben Kardeşiniz olarak şunu söyleyebilirim ki siyasette yeni birisi olarak hatalarımız olacak elbet. Abilerimiz olarak bu hatalarımızda bizlere yol göstererek yardımcı olacak ve destekte bulunacaksınız. İnşallah Birlik, Beraberlik içinde omuz omuza olacağız” dedi.
Eski Karagedik Belediye Başkanı ve Eski Gölbaşı Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Dinç birliktelik mesajı vererek “ Gönlümüz Hep Sizinle, tüm çalışmalarınızda destekçiniziz ve elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu yemek ile birlik ve beraberliğimiz daha da artacaktır” dedi.
HABER: ANILCAN KAŞKATEPE - ZİYA ÖZKAN







UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Durmak yok yola devam
01 Mayıs 2011 Pazar 15:14
Murat bey balta Nerde?
Murat bey balta nerde?
Aday adaylıgı donemınde fırtına gıbı esıyordu ıyı gunde olup kotu olmayanlara golbasında koltuk yok hanı partılıydınız secım zamanı cıkar gıderım yıne eserım dıyorsanız o ıs gectı golbasılı agzını acmıs sızı beklemıyor golbasılı ıyı gunde kotu gunde hep yanında olan ıkametgahı golbası olan 8 saatlıgıne degıl 24 saat golbasılı beledıye baskanı ıstıyor otekı ıkametı baska yerlerde olanlarada duyurulur herkes nerde otuyorsa ekmegını suyunu nerden alıyorsa ordan aday olsun .secım zamanı gelıp ıkı ay yerlıcılık yapıp gıdıyorsunuz ayıptır.
31.177.156.210
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim