• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Gölbaşı Belediyesi Ağaç Katliamı mı yaptı?

21.07.2011 19:18
Gölbaşı Belediyesi Ağaç Katliamı mı yaptı?
Gölbaşı Belediyesinin Spor Tesislerinde temelinin atılacağı Yarı olimpik Kapalı Yüzme havuzunun yerinde daha önceden bulunan çam ağaçlarına ne oldu.

Gölbaşı Belediyesinin Spor Tesislerinde temelinin atılacağı Yarı olimpik Kapalı Yüzme havuzunun yerinde daha önceden bulunan çam ağaçlarına ne oldu.
Gazetemize gelen bir ihbar üzerine hareket eden muhabirlerimiz bu olayı araştı ve çam ağaçlarının akıbetini öğrendi.
Recep Kılıç isimli bir vatandaş Yapılacak olan Yarı olimpik Kapalı Yüzme havuzunun yerindeki yaklaşık 100 kadar çam ağacını Gölbaşı belediyesinin yapımı için ihale ettiği firma tarafından sökülerek hafriyat gibi atıldığını bildirdi.
Gazetemize konuşan Recep kılıç şunları söyledi;
Recep Kılıç “Ben Haftanın 4 günü spor tesislerindeki çim sahaya yürüyüşe gidiyorum. Bir gün baktım hafriyat çalışması var. İlk etapta dikkatimi çekmemişti sonra bir baktım kepçeler güzelim çam ağaçlarını alıyor kamyon hafriyatına atıyor kamyon hafriyatı da alıp başka bir yere atıyor. İlk önce 3-5 kamyon götürdüler baktım her seferinde bu şekilde yapılıyor. Burada şuna dikkat ettim ağaçları dikme amaçlı sökmüyorlar sanki hafriyatmış gibi söküp götürüyorlar. Benim tahminimce burada yaklaşık 100 tane çam ağacı bu şekilde telef oldu. Birde orada küçük bodur çam ağaçları vardı onların üzerine de beton döküp düzleştirdiler Bu katliama şahsım adına yüz göz olmayım diye müdahale etmek istemedim. Konuyla ilgili sırayla belediye meclis üyelerini aradım. Belediye meclis üyeleri Hacı Kadir Yıldırım, Adnan Koçak; Engin Çelik, Nazım Kaşkatepe ve Yusuf Aksakalı aradım. Gölbaşı Belediyesi özel Kalem Müdürünü aradım kendilerine ulaşamadım. Gölbaşı Belediyesi Güvenlik müdürü Necmettin beyle görüştüm ardından Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Bölük ile görüştüm. Bu 5 Meclis üyesinden bir tek Nazım Kaşkatepe geri dönüş yaptı. İlgili arkadaşlara söyledik ilgilenecekler dedi. Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Bölük ise orada sökülüp te başka bir yere dikilmeye müsait bir ağaç olmadığını söyledi ve yapılan masrafları kurtarmadığını belirtti. Burada bile bile ağaç katliamı yaptılar” diyerek konuştu.

Konu ile ilgili kendisinden bilgi edindiğimiz Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük ve CHP Meclis Üyesi Yusuf Aksakal ise şunları söylediler;

Bölük “ Recep Kılıç isminde bir vatandaşla görüştüm bana da bir şikâyetini belirtti. Kendisine çalışma yapılan bölgede kullanılabilecek ağaç olmadığını ve kullanılabilecek olan ağaçların ise daha önceden sökülüp başka yerlere dikildiğini belirttim. Ayrıca oradaki 3-5 ağaç yüzünden projemizi durduralım biz gereken işlemleri uyguladık” dedi.
Aksakal “Recep Beyle görüştük kendisi yaşanılan olayı bana anlattı. Bende olay yerini inceledim. Yapılan Yarı olimpik Kapalı Yüzme havuzunun yerindeki ağaçların söküldüğü doğrudur fakat tekrar geri dikilemeyecek kadar zayıf ve bakımsız ağaçlar olduğu için söküp atılmıştır. Recep beyin olayı biraz abarttığını düşünüyorum gölbaşı belediyesi bu bölgede çok güzel bir projenin temelini atacaktır. İnsanlar bu kadar güzel şeyleri görmeyip basit konularla ilgileniyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
RECEP KILIÇ
31 Temmuz 2011 Pazar 22:44
SALİH' E
ULA KUŞ BEYİNLİ KAFAN BU KADAR BASYOR İŞTE ....... CCC
78.162.173.78
RECEP KILIÇ
25 Temmuz 2011 Pazartesi 18:22
VAY BEEEE
MURAT BEY 4O YILDIR TANIŞIRIZ ŞİMDİ VATANDAŞ OLDUK DEMİ ..... CAFER UZUNTAŞ SATILIK KALEM TELEFON FATURANI MİKTARINI SÖYE BEN ÖDERİM TAMAMMI CANIM ...........CCC
78.163.203.88
RECEP KILIÇ
25 Temmuz 2011 Pazartesi 18:18
YUSUF AKSAKAL A HİTAP
CHP % 30 U AŞAR DİYE DÜŞÜNENLERDENDİM DEMEKKİ SENİN GİBİ CHP LİLER CHP Yİ % 27 BIRAKTILAR VAH BENİM KUŞ BERYİNLİ GÖLBAŞILIM ÜZÜLDÜM SENİN ADINA ....... CCC
78.163.203.88
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim