Gölbaşı’nda sahte paralara dikkat!

Başka yerlerde basılarak piyasaya Gölbaşı dışından girdiği düşünülen sahte paralar, ekonomiye de zarar veriyor. Birçok bakkalın ve diğer alışveriş yapılan yerlerin durumu emniyete ya da jandarmaya bildirmemesi sahtekârlığın daha büyük boyutlara taşınmasına imkan sağlıyor. Dolayısıyla ilçe piyasasında ki sahte para miktarı da artıyor.


SAYILARI ARTIYOR
Sahte paraya rastlanması halinde durumun İlçe Emniyet Müdürlüğü ya da İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirilmesi gerekiyor. Önemli olan sahte parayı yok etmek değil, bunu yapanları bulup gereken cezayı vermektir. Bu kişilerin bulunması için vatandaşımızın duyarlılık göstererek emniyete ya da jandarmaya bildirmesi suçluların takip edilmesi açısından yapılan çalışmalara faydalı olacaktır.
Vatandaşlarımızdan duyarlılık göstermelerini, emniyetin ve jandarmanın da bu konuda yapmış olduğu bir çalışması var mı bilmiyoruz ama eğer varsa da kamuoyunu bilgilendirmek adına haberi paylaşacağız.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
 KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor. Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır. Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim





































