• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

HALKI GALEYENA GETİRMEYİN

27.08.2010 19:21
HALKI GALEYENA GETİRMEYİN
Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Han Özcan, Odabaşı yönetiminin halka galeyena getirmek istediğini savundu. Gölbaşı Taraf'ın sorularını yanıtlayan Hakan Han Özcan “Melih Gökçek'i ve Ak Parti'yi karalamak istiyorlar” dedi.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Han Özcan, Odabaşı yönetiminin halka galeyena getirmek istediğini savundu. Gölbaşı Taraf'ın sorularını yanıtlayan Hakan Han Özcan “Melih Gökçek'i ve Ak Parti'yi karalamak istiyorlar” dedi.

Karalama zihniyeti

Hakan Han Özcan belediyenin vatandaşları yanlış yönlendirdiğini ifade ederek “Vatandaşları yanlış bilgilendirmek vatandaşı kandırmaktır. Son günlerde Gölbaşında yine büyükşehir belediyesini vatandaşa  karalamak için elinden geleni yapan bir Mhp zihniyetiyle yönetilen gölbaşı belediyesiyle karşı karşıyayız.” dedi.

Vatandaşı kalbinden vurmaya çalışıyorlar

Vatandaşların hassas noktalarına temas edildiğini söyleyen Özcan “Vatandaşımızı yine en zayıf yerinden ahirete göç eden aile fertlerimizden akrabalarımızdan sevdiğimiz dostlarımızdan onlara olan özlemden onlara olan ahde vefadan,  yani kalbinden vurmaya çalışıyor Gölbaşı belediyesi.” diye konuştu.

Şaşırdım

Bu sefer ki konu Gölbaşı belediyesi mezarlığının  Ankara Büyükşehir Belediyesinin kendi sorumluluğuna alması.  Gölbaşı belediyesinin tüm ulusal,yerel görsel ve yazılı medya kuruluşlarına, temsilciliklerine hazırlayıp mail olarak ve fotoğraf ekleyerek gönderdiği,  Gölbaşı halkının ayaklandığını, stk'ların ortak karar alması ve deklarasyon yayınlayacak olmasının ayrıca Gölbaşı belediyesiyle büyükşehir belediyesinin karşı karşıya  geldiğini büyük puntolarla yazıyor ve  ortada olayın abartan enteresan cümlelerle servis edilen dağıtılan metni ve adresleri görüyorum ve şaşırıyorum.

Mezar satab zihniyet, şimdi bunlarımı yapıyor

Olayı yerel basından takip eden vatandaşlarımız faaliyet raporu hakkındaki konuşmamdan hatırlayacaklardır ama okumayanlara bilmeyenlere tekrar etmemin faydası olacağını düşünüyorum. Konuşmamda “Gölbaşı belediye spor kulüp yönetimi   1 yıl olmadan niye istifa etti? Yoksa mezarlıkta ki şaibelerden mi acaba?” diye sormuştum şahsım ve gurubum adına yapmış olduğum bu konuşmamda da yine cevap alamamıştık. Basında çıkan haberlerde ve aksini ispat edemeyen altı milyar altı yüz bin liraya yeni parayla 6600 tl ye gölbaşında oturmayanlara satılan mezar yerlerinin hesabını veremeyen kulüp yönetimi tekrar ediyorum 1 yıl olmadan istifa etti. şimdi diyorlar mezarlık büyükşehir belediyesi sorumluluğunda  olduğunda  gölbaşında ikamet etmeyenler defin edilecek, sahip çıkın mezarınıza ecdadınıza diye insanları yanlış yönlendirenlere sorar vatandaş 6600 tl ye gölbaşında ikamet etmeyen vatandaşı defin eden, satan ve hesabını veremeyen bu zihniyet değimliydi. Sorarlar adama bu çırpınman bu rantının kesilmesinden değimlidir diye. Her zaman gölbaşı belediye başkanı alanın büyük olduğundan hizmet vermekte zorluk çektiğinden yakınıyor buyurun işte bir yük daha alınıyor üstünüzden teşekkür etmeniz gerekmez mi, bende buradan söylüyorum Ankara büyükşehir belediye meclisinde  gölbaşılı bir meclis üyesi olarak ilk toplantıda önerge vercem gölbaşı mezarlıgına gölbaşında ikamet etmeyenlerin defin edilmesini yasaklayan bir teklif,  buna sayın Yakup Odabaşı nın destek verip vermeyeceğini de soruyorum? Onuda mecliste önerge verince görürüz inşallah.

Ramazan ayında fitnelik yapılıyor

Benim üzüldüğüm konu siyasi hırslara siyasi rantlara günü kurtarma çabalarına insanların manevi duygularını ölülerini sömürmesidir. Vatandaşlarımıza artık gölbaşında üst üste kadın erkek demeden defin edilecek denmesi ramazan ayında bir fitne dir. Büyükşehir belediyesi karşıyakada insanları üst üste mi defin ediyor kadın erkek diye ayırt etmiyor mu el insaf. Yanına gömülmeler kişinin kendi isteğiyle defin işlemi  5 yılı geçen annesi babası veya evlatlarının yanına diyanet işleri başkanlığından görüş alınarak İslami usullere göre defin edilir. Karşıyakada defin edilmiş çok arkadaşım dostum var hiç birisini ne dik ne üst üste defin ettik ayıptır.

 

Her işte olduğu gibi bir şeyler yapamayan ortaya bir icraat  koyamayan bu siyasi zihniyet işi gücü AK Partiyi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek i gölbaşılı vatandaşlarımıza  yanlış tanıtmak karalamak, ama gölbaşılı vatandaşlarımız hem Ak partiyi hemde Büyükşehir Belediye Başkanını çok öncelerden beri  tanıyor ve güveniyor.

 

Şahsımında bir Gölbaşılı büyükşehir meclis üyesi olduğunu vatandaşlarımızın rahat olmalarını bu gibi bizlerin hassasiyetlerimize  dokunan sözlere  yönlendirmelere kulak asmadan   sağ duyulu olmalarını tavsiye eder Kadiri bulmamızı Bayrama ulaşmamızı RABBİM den niyaz eder saygı ve muhabbetlerimi  sunarım.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim