• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Hayırlı uğurlu olsun

18.03.2011 15:51
Hayırlı uğurlu olsun
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı göreve geldiği günden itibaren verdiği mücadelenin meyveleri toplanmaya başlanıyor



Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı göreve geldiği günden itibaren verdiği mücadelenin meyveleri toplanmaya başlanıyor. Uyguladığı tasarruf politikası ile son dönemde Gölbaşı Belediyesine hız kazandırma gayreti içerisine giren ile tasarruf politikasının yansıdığı Gölbaşı Belediyesinde şimdi de yeni alınan araçların heyecanı yaşanıyor.

 

Gölbaşı Belediyesinin araç filosuna yeni eklenen araçlar için yapılan açılış töreni Eski Belediye Binasının bulunduğu alanda gerçekleştirildi. Açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Odabaşı'nı bu mutlu gününde MHP'li milletvekilleri de yalnız bırakmadı. Yeni araçlar için yapılan açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, Ankara Milletvekilleri Deniz Bölükbaşı, Tuğrul Türkeş ve Mehmet Zekai Özcan, Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, MHP Ankara il Başkanı Fatih Çetinkaya, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek ve meclis üyesi Yusuf Aksakal, DP İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş, BBP İlçe Başkanı Orhan Şahin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Arslan, mahalle muhtarları, il genel ve meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreni, Aydın Efeleri ve Ankara Seğmenlerinin gösterileri ile devam etti. Açılışta konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “ Gölbaşı'na hizmet etmek üzere araç parkımıza kattığımız araçları hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan 2 yıl önce Gölbaşılı vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh ile Gölbaşına hizmet etmek için görev aldık. Elbette zor günler geçirdik. Bir araç parkımız ve araçlarımız vardı. Ancak hizmet alanımız genişledi, araç parkımızdaki araçlarımızın sayısı artmamıştı. Aynı makine parkıyla daha geniş bir alana hizmet verme zorunluluğumuz vardı. Bundan hiç sıkılmadık. Gecemizi gündüzümüze kattık. Personelimiz gece gündüz çalıştı, hizmetleri aksatmadan, bizden talep edilen hizmeti en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Bu fedakar personelimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu makine parkının oluşturulmasında emeği geçen geçmiş bütün belediye başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Odabaşı, göreve gelişlerinin ardından önce bütçeyi düzelttiklerini ifade ederek “ Görevi devraldığımızda önce düzgün bir bütçe yapalım istedik. Borç üstüne borç yapmak istemedik. Şükürler olsun 2 yıl içinde eksi olan bütçemizi artıya çıkardık. Şimdide bugün 20 civarında aracımızı Gölbaşımızın hizmetine sunacağız. Geçmişten bugüne kadar alınıpta, makine parkında faal olan araç sayısına eş değer bir araç alımı yaptık. Bu araçların hepside son teknoloji ve diğer araçlara göre daha fazla hizmet verebilme ve faydalanabilme özelliğine sahip. Bu araçlarla birlikte bugüne kadar Gölbaşı'na verdiğimiz hizmetin iki katını verme imkanına kavuşmuş oluyoruz. Bu bizim için sevindirici bir gelişme.” Dedi.

 

Odabaşı, seçim öncesi söz verdiği projeleri bu yıl içinde faaliyete geçireceklerini ifade ederek “Allah kısmet ederse 2011 yılı ve devamında Gölbaşı'nı şantiyeye çevireceğiz. Önümüzdeki günlerde temel atma ve açılış törenlerimiz olacak. Araçlarımız Gölbaşı'na hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
BAŞKAN
21 Mart 2011 Pazartesi 14:17
BÜYÜK İŞ
BÜYÜKŞEHİRE VE HÜKÜMETE RAĞMEN HELAL OLSUN BAŞKAN. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
85.101.27.50
muzaffer
21 Mart 2011 Pazartesi 11:43
....
adam saz mı caldırdı gardasım hem orada canakkale ile ilgili program yapıldı bumu kötü olan yapmayın ALLAH askına yaaa bu kadarda olmaz
95.15.247.228
sorumluluk
19 Mart 2011 Cumartesi 17:15
yazıklar olsun...
insanların şehitlerini andığı günde hiç te güsel olmadı bu şekilde şov yapmaları başka gün bulamadılar mı acaba...yazık çok yazık...
81.213.159.82
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim