KAMİL AYDOĞAN İLÇEMİZDEYDİ

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her ay bir ilçede gerçekleştirilen aylık değerlendirme toplantılarının 2.si İlçemiz Öğretmenevinde yapıldı.
Toplantıya Ankara'nın merkez ve taşra ilçelerini temsilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve şube müdürlerinden oluşan yaklaşık 40 kişi katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit KARABULUT'un yaptığı açılış konuşmasının ardından, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil AYDOĞAN bir konuşma yaptı. Kamil AYDOĞAN, kamuoyunda eğitimdeki başarının ÖSS, SBS ve OKS gibi sınavlardaki başarıya göre değerlendirildiğini, bu nedenle sınav başarılarının önemli olduğunu ifade etti.
Kamil Aydoğan'ın konuşmasının ardından söz alan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice ŞAP Gölbaşı ilçesini tanıtan bir sunum yaptı.
Sunumun yapılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, ilçemizden ayrıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































