KENDİNİ ASTI

Gölbaşı'nda bir otomotiv firmasının ortağı olan bir kişi, evinde kendisini asarak intihar etti. Alınan bilgiye göre, Şafak Mahallesi Tek Yolu Çağdaş Market Yanında bulunan evinde yaşadığı öğrenilen Topaklılı Tamer Yiğit'den (43) haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine eve gelen polis, çilingir yardımıyla içeriye girdi.
Polis, evde kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar eden Yiğit'in cesediyle karşılaştı. Tamer Yiğit'in cesedi, polis ve savcının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 2 çocuk babası Yiğit'in henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kendisini astığı öğrenildi.
Babasının vefaat ettiğini öğrenen çacuklar sinir krizi geçirirken Yiğitin eşi baygınlık geçirdi. Yiğit'in minik çocuğu'nun BABA feryadı yürekleri dağladı ve olay yerinde bulunan vatandaşların duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Polis Ekipleri ve olay yerinde bulunan vatandaşlar Yiğit'in çocuklarını zaptetmekte zorlanırken olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































