• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Kınıyoruz

08.12.2009 23:16
Kınıyoruz
Gölbaşı Hemşeri Dernekleri ile ilçedeki diğer sivil toplum örgütleri, Yerel Gazeteciler, Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 7 askerin şehit düştüğü terör saldırısını lanetledi. Gölbaşı'nın Sosyal, Kültürel ve Siyasi dinamikleri;

Gölbaşı Hemşeri Dernekleri ile ilçedeki diğer Sivil Toplum Örgütleri, Yerel Gazeteciler, Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 7 askerin şehit Düştüğü terör saldırısını lanetledi. Gölbaşı'nın Sosyal, Kültürel ve Siyasi Dinamikleri; şehitlere , gazilere rahmet Şifa, Türk Milleti'ne Başsağlığı dileginde bulundu.
Gölbaşı dinamiklerinin yaptığı açıklama şöyle:
"Milletimizin birlik ve beraberliğine, Ülkemizdeki huzur ve kardeşlik ortamına yönelen bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Bu saldırıların ülkemize, dirliğimize ve birliğimize milletimize yönelik olduğu açıktır.
Ülkemizin ve Milletimizin acısına acı Katan terör odaklarına karşı; milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkıp Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için daha sıkı olarak birbirimize sarılmaktır.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin içerisinde ve dışarısında bulunan terörist başı ile kendi siyasi faaliyetlerini eş tutan, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve tüm PKK sempatizanları bu milletin sabrını denemeye kalkmasin.
Sabrımız; kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlere, Türk - Kürt diye bölmek isteyenlere, Ülkemizin ve Milletimizin bütünlüğüne gölge düşürmek isteyenlere verilen en güzel karşılıktır.
Lanetlediğimiz Terörist başı ve teröristlerin, Terörü destekleyenlerin, teşvik edenlerin ve Sempati duyup Güç veren Tüm odakların oyunu; bin yıldan daha fazla olan kardeşliğimizi bozmaya, ülkemizi bölmeye, milletimizi parçalamaya fırsat vermeyecek, iç barışımızı bozamayacaktır.
Bunun Teminatı; başta bağımsızlığımızı kazanmak için Çanakkale'de Verdiğimiz 250 bin şehidimizle oluşan Misak-ı Milli sınırlarımızda ; Dünyanın en büyük demokratik, barışçı lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün işaretiyle şahlanan Anadolu insaninin yedi düvele karşı verdiği mücadele ile kurulan Devletimiz ve milletimiz için Verdiğimiz şehitlerimizdir.
Çanakkale'den bugüne kadar vermiş olduğumuz şehitlerimizle birlikte Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde de haince pusuya düşürülen Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Türk Milleti'nin başı sağolsun.
Lanetlediğimiz Teröristler başta olmak üzere tüm siyasi, sosyal, kültürel faaliyet göstererek bu Ülkenin bütünlüğüne, Milletimizin birliğine gölge düşüren hainleri şiddetle kınıyoruz.


 

Gölbaşı Çankırılar ve Kızılcahamamlılar Derneği Başkanı Yaşar Arı

Gölbaşı Çorumlular Derneği Başkanı Turan Can,

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği Başkanı Servet Güneş,

Gölbaşı Kırşehirliler Derneği Başkanı Nevzat Dulkadir

Gölbaşı Samsunlular Derneği Başkanı Adil Atsan

Gölbaşı Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Gökhan Demir

Gölbaşı Kırıkkaleliler Derneği Başkanı Behsat  Aydemir

Göl-Der Başkanı İsa Ömercan

Yerel Gazete Sahipleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları,  Gölbaşı Belediyesi  ve İl Genel Meclis Üyeleri, Odalar ile birlikte diğer yerel dinamikler ...


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim