• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 19 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

KRALDAN ÇOK KRALCI

01.01.2011 07:02
KRALDAN ÇOK KRALCI
Gölbaşı Belediyesi Özel Kalem Müdürü İhsan Türkmen tavır ve davranışları ile vatandaşların tepkisine neden olmaya devam ediyor. Özel Kalem Müdürü İhsan Türkmen'in 'kraldan çok kralcı' davranışları, Başkan Odabaşı ve çevresini tanımaması, belediyede yetkis

Gölbaşı Belediyesi Özel Kalem Müdürü İhsan Türkmen tavır ve davranışları ile vatandaşların tepkisine neden olmaya devam ediyor. Özel Kalem Müdürü İhsan Türkmen'in 'kraldan çok kralcı' davranışları, Başkan Odabaşı ve çevresini tanımaması, belediyede yetkisinin olduğu imajını verme dürtüsü birçok tezatları da beraberinde getiriyor. Bekletilmemesi gereken birçok şahsiyeti makam odası kapısında bekletmesinin yanı sıra vatandaşlarla başkanı görüştürmemek için özel caba harcadığı, ne sorun varsa kendisine anlatılmasını istediği, başkanla görüşmeyi başaran vatandaşlarında yalnız görüşmemesi için her fırsatta içeri girerek ne konuşulduğunu dinlemeye çalıştığı, bununda tartışma ve atışmalara neden olduğu, başkanlık makamında birçok kez seslerin yükseldiği gelen bilgiler arasında.
BANA ANLATIN
Başkan Odabaşı'ndan medet uman, kendi özel sıkıntısını veya belediye ile ilgili bir sorununu onunla paylaşmayı isteyen vatandaşa 'sorununu bana anlat' diyen Türkmen vatandaşı başkanla görüştürmek yerine isteklerin kendisine anlatılmasını istiyor. Türkmen'in, yaptırım gücünü bilmeyen vatandaşta, özelini paylaşmaktan kaçınıyor. Başkan Odabaşı ile görüşmekte ısrar ediyor, bu da tartışmayı beraberinde getiriyor. Bu tartışmalar kısa sürede kamuoyuna yansıyarak, halk arasında konuşulmaya başlıyor. Gölbaşı Belediyesi ve Odabaşı'na mal edilen bu davranışlar, imaj zedelenmesine sebep oluyor.
KAPI AÇIK OLACAKTI
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na seçim öncesi söylediği “Vatandaşa kapımız açık” sözünü hatırlatan vatandaşlar “Tabii her şey koltuğa oturana kadar. Seçim öncesi mahallemize gelip kapı kapı dolaşıp 'Size kapımız her zaman açık olacak' deyip oy istedin. Şimdi koltuğa oturdun zırha büründün ve kendine bizimle işi olmayan, bizi tanımayan belediye bürokratlarından bir duvar ördün, sorunumuzu çözecekmiş gibi, kendisine anlatmamızı isteyen özel kalem müdürünün insafına bıraktın” diyerek sitem ediyorlar.
YANLIŞ SEÇİM
Özel Kalem Müdürü İhsan Türkmen'e ateş püsküren vatandaşlar, “Gölbaşı'nı tanımayan birisi özel kalem müdürü yapılırsa olacağı buydu. Bu şahıs Gölbaşı'nda kimi tanır, hangi sokağı bilir” diyerek İhsan Türkmen'in Özel Kalem makamı için yanlış tercih olduğunu öne sürüyorlar.

Kaynak: www.golhaberbaskent.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
murat mert
30 Eylül 2010 Perşembe 11:51
makamın önüne halk birikmiyor
Bu özel kalem müdürü öyle bir insanki mükemmel. Bu insanın geliş sebebi buydu zaten. Efendim neydi; Makam odasının önünde çok kalabalık oluşuyor, başkan çalışamıyor. Zaten bu insana verilen görev bu, neden kıraldan çok kıralcı olsunki. Kimlerin daha ince hesapları vardı bilinmez ama bu adamın sayesinde parti ve belediye yeterince rezil oldu inşaallah düzeltirler, hep beraber kurtuluruz.
95.10.141.1
KEMAL
28 Eylül 2010 Salı 09:04
bakhele
VAY VAY GÖLBAŞILININ HALİNE BAK BAK BAK....EH EH OLACAĞİ BUYDU..
88.231.152.71
cemil
28 Eylül 2010 Salı 08:40
dahası
sadece özel kalem müdürümü meşhur bilici ve erol gündüzün gölbaşılılara verdikleri zararı göreceğiz.ama birileri anlamakda zorlanıyor.
88.231.152.71
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim