• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Kuleboard'a Büyükşehir Engeli

27.03.2012 11:58
Kuleboarda Büyükşehir Engeli
Ankara Büyükşehir Belediyesi,Gölbaşı Belediyesi’nin Haymana yolu üzerinde bulunan kule boardını yasal olmadığı gerekçesi ile kesti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Gölbaşı Belediyesi’nin Haymana yolu üzerinde bulunan kule boardını yasal olmadığı gerekçesi ile kesti.

Edinilen bilgilere göre Haymana yolu üzerinde Karçiçeği konutlarının tabelasının bulunduğu yerde bulunan kule board tüm uyarılara rağmen kaldırılmayınca, Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri kontrolünde kestirildi.

Gölbaşı Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin bu kararından haberi olduğu öğrenilirken, Gölbaşı’nın çeşitli yerlerinde bulunan kule boardların yerinde olduğu öğrenildi.

 

Gölbaşı Taraf Gazetesi Uyarmıştı...!
11037.jpg

 

Haymana Yolu'nun 4. Km'nde Tarlanın ortasına Kule Board Yapmışlar. Yetmemiş Birde Gölbaşı'na Hoş geldin Yazmışlar.


Yolunuzu mu Şaşırdınız?
Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılarak Kuleboard reklam alanları yapılmıştı.

Gölbaşılılar için yapılan her türlü hizmete destek verdiğimiz gibi yapılan gereksiz ve yanlış işlerde de Gölbaşı Taraf Gazetesi olarak gündeme taşıyarak yanlışa yanlış diyebiliyoruz. Yapılan Bilboardlar ne kadar gerekliydi bilemeyiz ama yapılan reklamların çok gereksiz ve yersiz olduğunu sizlerle paylaşıyoruz.

Gölbaşı Belediyesinin reklamlarının yapıldığı kuleboardlardan birisi de haymana yoluna yapılmış. Haymana yolu 4. Km'ye yola yaklaşık 10 metre uzağa tarlanın ortasına yapılmış reklamda yazan yazı ise görenleri hayrete düşürüyor.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın resminin olduğu reklam panosunda ki yazı ise şöyle “Doğa Harikası Gölbaşı'na Hoş Geldiniz” olarak yazılmış. Haymana yolunda bulunan Patalya otelin çaprazında kalan bu reklam alanı kar çiçeği sitesine de çok yakın mesafede. Buraya kadar gelen insanlar zaten Gölbaşı'nda olduklarının farkındalar. Ayrıca Mogan Parka gelen Ankaralılar ise reklamı göremiyorlar bile. Yapılan Billboard'ın arka yüzünde yapılan reklam ise Gölbaşı'nda değişim başladı diye yazılmış yazılar.
Bu yapılan yanlış reklam ve alanı Haymana yolunun girişine mi yapılmalıydı? Yapılan bu yanlışlık ihaleyi alan firmayamı ait? Bu firma bu zararı karşılayabilecek mi? Yoksa zarar Gölbaşı Belediyesi'nin mi? Bu reklam alanını kim tespit ederek onay verdi? Kamuoyu bu soruların cevaplarını Gölbaşı Belediyesi yetkililerinde istemekte haksız mı?

Yapılan bu reklamlar anlaşılıyor ki yanlış bir yerde, yanlış reklam çalışmalarıyla yapılmış, yani yapılan harcamalar boşuna yapılmış gibi gözüküyor, bizler yinede yorumu sizlere yani kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
hacılarlı
02 Nisan 2012 Pazartesi 23:47
dengesızler
Değerli yorumcumuz, her görüşe eşit mesafede durmakla birlikte; hakaret, küfür, aşağılama vb. içeren, toplumsal hassasiyetleri zedeleyici nitelikteki yorumları yayınlayamıyoruz. Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz...
88.224.20.39
Arif
31 Mart 2012 Cumartesi 18:58
Hanedanlık mı?
İzin alır harcını yatırırsan sökmezler yoksa böyle rezil olursun kafana göre Hanedanlık mı oraya buraya gelişigüzel totem takıyorsun...
88.232.139.211
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim