• BIST 9708.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara : 28 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 24 °C

KULÜP YÖNETİMİ TOPLUCA İSTİFA ETTİ

23.12.2009 20:44
KULÜP YÖNETİMİ TOPLUCA İSTİFA ETTİ
Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Atsız ve kulüp yönetimi topluca istifa etti. Göreve geldiği günden bugüne Gölbaşı Belediyespor'u başarıdan başarıya koşturarak, altın çağını yaşatan yönetimin istifası futbolcu

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Atsız ve kulüp yönetimi topluca istifa etti.  Göreve geldiği günden bugüne Gölbaşı Belediyespor'u başarıdan başarıya koşturarak, altın çağını yaşatan yönetimin istifası futbolcu ve teknik kadroda soğuk duş etkisi yarattı. Beklenildiği gibi gayet şeffaf bir açıklama yapan Başkan Ali Atsız, kendi dönemi ve geçmiş dönemde yapılan harcamaları ve gelirleri basın mensupları ile paylaştı.

 

DESTEK YERİNE KÖSTEK OLDULAR

Başkan Ali Atsız, düzenlediği basın toplantısıyla başkanlık görevinden ayrıldığını belirterek, Yönetim Kurulunda görev yapmak fedakarlıktır. Bizler Gölbaşı'na hizmet yapmak, güzel şeyler vermek için çaba gösterdik. Fakat bizim bu çabamıza karşılık birileri başka şeyler aradı.  Görev süremiz içinde U-14 ve B Genç takımız şampiyon oldular ve Play-Off'larda ikinci oldular. A takımımız ilk yarıyı 3. olarak tamamladı ve şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Bizim çaba ve gayretlerimize rağmen gerek basın gerekse destek olması gereken kişiler zorluk ve eleştiri üretmiştir. Yönetim kurulumuzun heyecan ve şevki bu yaklaşımlar nedeniyle azaldı. Yaşadığımız bu zorlukların ardından, dönemimiz ile ilgili hesapları sizlere sunarak, yönetim kurulu olarak istifa ediyoruz'' dedi.

 

NAZIM KAŞKATEPE'NİN ÜYELİĞİ DÜŞMÜŞTÜR

İstifa eden arkadaşlarımızın isimleri şunlardır; Ali Atsız, Recep Ocak, Aydın Yılmaz, Erdoğan Çelebi, Serdar Karagöz, Mehmet Atak, Benli Nalbant, Yüksel Özbek, Hamit Mermer, H.Kadir Yıldırım, Alişan Çakır, Mahmut Aksoy, Adnan Koçak'tır. Diğer istifa eden arkadaşımızın biride Naki Yükseker'dir. Nazım Kaşkatepe'de seçildiği günden beri yönetim kurulu toplantılarına katılmadığı için yönetim kurulu üyeliği otomatikmen düşmüştür” dedi.


BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRDİK
Basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Başkan Ali Atsız “Destek olmayanların isimleri açıklamayacağız. Üzerine alan alınsın. Anlayan anlamıştır. İstifa kararı yönetim kurulu kararımızdır ve 2-3 günlük bir karardır. Gölbaşı Belediyespor bizim dönemimizde büyük başarılara imza atmıştır. Görevde kalsaydık, bu başarıların devamı gelecekti” dedi.

 

BİZ ŞEFFAFIZ

Basına yansıyan bağış olayının istifa etmelerine etkisi olduğuna dikkat çeken Başkan Ali Atsız “ Bu olayın elbette etkisi vardır. Biz şeffafız. Zamanında da şeffafız dedik. Şeffaf olmasaydık, sizlere harcama dökümanlarını vermezdik.” Dedi.

 

GEÇMİŞ DÖNEMDE ABARTILI KALEMLER VAR

Başkan Ali Atsız geçmiş dönemde yapılan harcamaların da abartılı olduğuna dikkat çekerek “Belediye zaten spor kulübünün malzemelerini zaten karşılıyor. Ancak geçmiş dönemlerde belediye yardımı olmasına rağmen malzeme alımı yapılmış. Uçak bileti alınmış. Abartılı ilan ücretleri ve uçak bilet ücretleri masrafları var. Bizim dönemimizde böyle bir şeye rastlamak mümkün değildir.” Dedi.

 

MEZARLIĞA İLÇE DIŞINDAN DEFİN ZATEN YASAKTI

Yönetim kurulu üyesi ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hamit Mermer'de, Gölbaşı'nda yeni bir mezarlık yeri çalışması yaptıklarını, bu konuda büyükşehir belediyesine önerge verdiklerini ifade ederek “Bu konuda bir hazine arazisi araştırıyoruz. Benim meclis üyesi olduğum geçmiş dönemde, ilçe dışındaki cenazelerin defnedilmemesi için meclisten karar çıkmıştı. Gölbaşı'nda ikamet etmeyen vatandaşların cenazesinin Gölbaşı'na defini zaten yasaktır. Zaten Büyükşehir Belediyesi, mezarlığın yetki devrini almak için Gölbaşı Belediyesine yazısını göndermiştir.” Dedi.

 

KULÜBE DESTEK VERMEDİLER

Şevklerinin ve çalışma azimlerinin kaybolduğuna da değinen Mermer “Gölbaşı Belediyespor'a gerçek destek vermesi gerekenler, bu desteklerini kulüpten esirgemişlerdir. Çalışma azmimiz, heyecan ve şevkimiz kırıldığı için yönetim kuruşlu olarak topluca istifa ettik. “ dedi.

 

ŞEFFAF VE ONURLU YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Görevde olduğu dönem içerisinde Gölbaşı Belediyespor Kulübüne altın çağını yaşatan Başkan ve yönetim kuruluna Gölbaşı Taraf Gazetesi olarak teşekkür ediyor, şeffaf olduğunu basın toplantısında açıkça gösteren ve bütün harcama ve gelirlerini yerel basınla paylaşma cesaretini gösteren Ali Atsız ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyoruz.

 

 

 

GEÇMİŞ DÖNEME VE ALİ ATSIZ DÖNEMİNE AİT HARCAMALAR GELİR VE GİDERLER

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
FERHAT KILINÇ
25 Aralık 2009 Cuma 21:56
HERKES HADDİNİ BİLECEK
İLK ÖNCE YORUM YAPAN GÖLBAŞI FUTBOLCUSUNA SESLENMEK İSTİYORUM.SEN 3 YADA 4 KİŞİDEN BİRİSİN KİM OLDUĞUN BELLİ.BENİDE GAYET RAHAT BULABİLİRSİN.BENİ BULDA SENLE Bİ KONUŞALIM.İNSANIN CEBİNDE 50 LİRASI OLMAYABİLİR.SENİN PARANI CEPLERİNDENMİDENMİ VERECEKLERDİ.MUHATABIN BELEDİYE BAŞKANI SENİN KOÇUM.
İSTİFAYA GELİNCE.BENCE BELEDİYEDE PARILDAYAN VE TAM ANLAMIYLA ÇALIŞAN TEK BİRİM SPOR KLUBUYDU.KENDİ BAŞARISIZLIKLARINI KAPATMAK İÇİN EN BAŞARILI BİRİMİ ETKİSİZ HALE GETİRDİLER.BENCE HEDEFLER ŞAHSİ VE KISA VADEDE.İLERİSİ KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL.
BUNDAN SONRA HERKES HADDNİ BİLSİN.MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN YARDIMCISINA.BELEDİYE BAŞKANIDA ARTIK ÜZERİNDE Kİ ÖLÜ TOPRAGINI ATSIN.AKSİ TAKDİRDE TOPRAK ÜZERİNE TOPRAK ATAN ÇOK BULUNUR CENAZELERDE....................
78.161.95.120
yetez...
25 Aralık 2009 Cuma 18:00
gereğini yapın
tamam klüp yönetimi gerekeni yapmış geçte olsa istifasını verdi ama burda onlardan önce istifa edecek kişiler var unutmayalım bunlarıda. Kendi içlerinde geçinemeyen birbirinin kuyularını kazan ve kendi elemanlarına rant sağlayan hocalarında bırakması gerekir diye düşünüyorum. yönetime ardından küfredip yüzlerine yağ çeken karaktersiz adamlarla yol alınmaz her ne kadar futbol dahisi olursanız olun ayrıca futbolcular arasında da aynı ortamı yaratan hocalardır. Gölbaşı ilerlesin istiyorsanız yeni yönetim her kım olursa buna önlem almalı teşekkürler
88.230.108.255
gölbaşı futbolcusu
24 Aralık 2009 Perşembe 15:35
ohh
bırakın bu lafları onuruylaymıs şerefiylemiş ceplerinde 50 tl olmayan adamlar kulüp yönetmeye calısıolar parasız oynanmıyo bu oyun futbolcuları dilenci yaptılar beklenen istifaydı ve gelldiiiiD:D:D:
88.231.169.75
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim