• BIST 8742.68
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • Ankara : 15 °C
  • İstanbul : 20 °C
  • İzmir : 23 °C

LÖSEV'de Odabaşı'na teşekkür

02.11.2010 11:55
LÖSEVde Odabaşına teşekkür
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Başkanı Üstün Ezer Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'yı makamında ziyaret etti.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Başkanı Üstün Ezer Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'yı makamında ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na  Koparan'da bulunan Lösemili Çocuklar Köyüne yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür eden Üstün Ezer “Gölbaşı Belediyesi bize her konuda destek oluyor, ancak Büyükşehir Belediyesi olmuyor” dedi.

 

Gölbaşı Belediyesine minnettarız

Lösemili Çocuklar Köyünde 25 civarında ailenin lösemili çocukları ile yaşam sürdüğüne dikkat çeken Ezer“Şu anda 25 aile köyümüzde lösemili çocukları ile birlikte yaşam sürüyor. Bu ziyaretimizin nedeni Gölbaşlı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na köyümüze yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etmek için. Gölbaşı Belediyesi her konuda bize destek veriyor. Kendilerine minnettarız” dedi.

Büyükşehir hizmet vermiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne defalarca müracaat etmelerine rağmen yol,  su ve doğalgazlarının bağlanmadığını ifade eden Ezer “ Su sorunumuzu arıtılmış kuyu suyu ile çözmeye çalışıyoruz. Yakı içinde likit kullanıyoruz, ancak bu çok masraflı oluyor. Yaklaşık 1 seneden beri hizmet vermemize defalarca büyükşehir'e müracaat etmemize rağmen, su ve doğalgaz sorunumuz çözülmedi.” dedi.

Lösemili çocuklara sahip çıkalım

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise Üstün Ezer'in ziyaretinin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek “Çocuklar bizim çocuklarımız, onalar bizim geleceğimiz. Lösemili çocuklarımıza bizim sahip çıkmamız gerekli. Belediye olarak lösemili çocuklarımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Elimizden ne gelirse bu çocuklarımız için yapmaya hazırız. Bizim belediye olarak görevimizi bu tür hayır kurumlarına yardımcı olmaktır. Lösemili çocukların sevgiye, şefkate ve ilgiye ihtiyacı var. Halk olarak, kurum olarak lösemili çocuklara sahip çıkmamız gerekli.” diye konuştu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim