• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 19 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Madalyalarınız bol olsun

08.01.2011 15:51
Madalyalarınız bol olsun
Gölbaşı Belediyespor'un futbolda başarıyı yakalamasının ardından, kulüp bünyesine yeni branşlarda eklenmeye devam ediyor. Gölbaşı Belediyespor bünyesinde yeni oluşturulan Halter Branşı ve çoğunluğunu milli sporcuların oluşturduğu Bayan Halter takımının h

Gölbaşı Belediyespor'un futbolda başarıyı yakalamasının ardından, kulüp bünyesine yeni branşlarda eklenmeye devam ediyor.  Gölbaşı Belediyespor bünyesinde yeni oluşturulan Halter Branşı ve çoğunluğunu milli sporcuların oluşturduğu Bayan Halter takımının haltercileri Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik Merkezi'nde basına tanıtıldı.

-Gençlerimize sporu sevdirmek istiyoruz

Gölbaşı Belediyespor'un futbolda oldukça başarılı olduğunu ve şampiyonluğu garantilediğini söyleyen Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “ Biz Gölbaşı Belediyesi olarak gençlerimize sporu sevdirmek için mücadele veriyoruz. Gençlerimizi kahve ve internet kafe köşelerinden kurtarıp, onları spora yönlendirmek istiyoruz. Bu anlamda ilçemizin önemli spor tesisleri var. Ancak bu tesislerin tamamlanması gerekli.” dedi.

-Ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştireceğiz

Odabaşı “Toplumun bütününe spor sevgisini aşılamak, insanlarımızı sağlıklı yaşama yönlendirmek için herkesi spora teşvik etmeye gayret ediyoruz. Biz kulüp bünyesinde çeşitli branşları faaliyete geçirip, ülkemizi ve ilçemizi uluslar arası arena da temsil edecek sporcular yetiştirmek için bazı çalışmalar başlattık. Yeni kurulan halter takımında ki sporcularımız Almanya ve Kanada'da ilçemizi ve ülkemizi temsil edecekler. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

-Spor için en uygun alan Gölbaşı

Gölbaşı'nın sporun merkezi haline gelmesini istediğini ifade eden Başkan Odabaşı “Gölbaşı coğrafi alan ve doğal güzelliği itibariyle başkent Ankara'da spor için en ideal metropol ilçe pozisyonunda. Bu anlamda bizde Gölbaşı'nın ülkemizde ve başkentimizde hatırı sayılır bir yerde olmasını istiyoruz. Bu anlamda Gölbaşı Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm görevleri yaparken, ulusal ve yerel medyamızdan ve devlet büyüklerimizden de destek bekliyoruz.” diye konuştu.

-Yüzme havuzunun temeli atılacak

Havaların ısınması ile Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nunda temelini atacaklarını söyleyen Odabaşı ““Bu proje ile Gölbaşı'nda büyük bir eksiklik tamamlanacaktır. Gençlerimize yeni bir hizmeti daha sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapalı yüzme havuzu tamamlandığında gençlerimize ve öğrencilerimize yeni spor alanları açmış olacağız. Spora daha geniş katılımı sağlayarak, o bölgeyi spor kompleksine dönüştüreceğiz” dedi.

-Gölbaşı lokomotif ilçe olacak

Kulüp Başkanı Mehmet Atak ise Gölbaşı Belediyespor'un Türk sporuna artık profesyonel bir şekilde hizmet edeceğini ifade ederek “ Futbolun dışında diğer branş hizmetlerinde hizmet etmeye bugünden itibaren başladık. 2011 yılında ki hedefimizi Gölbaşı'nı Türk Sporu'nun lokomotif ilçelerinden birisi yapmaktır” dedi.

-Profesyonel eğitimciler eğitim verecek

Kulüp bünyesinde yıldız ve genç bayan halter takımı kurduklarını ifade eden Atak “Artık sportif faaliyetlerimiz profesyonel eğitimciler tarafından organize edilecek. Bu anlamda tüm branşlardaki spor koordinatörlüğüne Gürsel Dedeoğlu getirilmiştir.” dedi.

-Gölbaşı spor merkezi olacak

Hedeflerinin Gölbaşı'nı spor merkezi yapmak olduğunu söyleyen Atak “Gölbaşı Belediyespor Kulübü olarak badminton, satranç, plaj voleybolu, plaj hentbolü, tenis, yüzme, jimnastik, step, su sporları, basketbol ve voleybol branşları açmayı hedefliyoruz. İlçemizde tarama işlemleri bittikten sonra profesyonel ekibimizle birlikte 6 ay sonra liglerde mücadele edecek takımlar oluşturacağız.” diye konuştu.

 

Haltercilerin antrenmanlarını tesis yetersizliği nedeniyle Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksinde yapacağını ifade eden Atak “Halter Federasyonu Başkanımız Dr. Hasan Akkuş'ta malzeme anlamında kulübümüze yardımcı olacak. Kendisine bize verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kulüp Başkanı Mehmet Atak, bayan halterciler ve teknik heyeti basına tanıttıktan sonra, topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim