Mamadou Niang, Souleymane Diawarayı Fenerbahçeye çağırdı

Mamadou Niang, Souleymane Diawara'yı Fenerbahçe'ye çağırdı
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı, eski takımı arkadaşını Sarı-Lacivertli kulübe çağırdı.
Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Mamadou Niang, Marsilya'dan takım arkadaşı olan Souleymane Diawara'yı Sarı-lacivertli takımda görmek istiyor!
Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan 31 yaşındaki Mamadou Niang, Sarı-Lacivertli ekibin aradığı forveti attığı gollerle kanıtlamaya başladı. Ancak yıldız futbolcu, takımına sahadaki desteği ile yetinmiyor ve transfer konusunda Sarı-Lacivertli yönetime mesaj göndermeyi de ihmal etmiyor.
"ONU ÇOK BEĞENİYORUM"
Senegalli yıldız eski takım arkadaşı Diawara için "O çok beğendiğim bir futbolcu onu Fenerbahçe'de görmek isterim. Kulüp içinde çok iyi olur ancak son karar tabii ki de onun" şeklinde konuştu.
"HER AN HERŞEY OLABİLİR"
Souleymane Diawara ise Fenerbahçe'ye olası transferi ile ilgili olarak "Marsilya ile 2012'ye kadar sözleşmem var. Ancak futbol çok hızlı ilerliyor. Her an herşey olabilir" diyerek bu transfere bir anlamda yeşil ışık yaktı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TÜRKİYE (Türkün Diyarı)Güzel Türkiye'min kuruluş amacı, sahibi ve en önemli öğesi; temel değeri: "Ey Türk, sen neredesin?"
SPOR KLUPLERİMİZ VE SPORCULAR SAHİPSİZ KALMAMALIDIR.2025 - 2026 Futbol sezonu katılım dilekçesinin verilmesi için son tarih 22 Ağustos
RECEP TAYYİP ERDOĞAN 15 TEMMUZ’da GÖLBAŞI’ndaAk Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan Gölbaşı'lı vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ı karşılamak üzere bir mesaj yayınladıTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































