• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Ankara : 19 °C
  • İstanbul : 19 °C
  • İzmir : 22 °C

Mehmet Atak, Ateş Saçtı

07.08.2009 12:11
Mehmet Atak, Ateş Saçtı
Gölbaşı Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal, mecliste söz alarak belediye meclisinin çalışmalarından kendi adına memnun olmadığını, meclisin daha ciddi projelere yönelmesini isted

  

 

Gölbaşı Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal, mecliste söz alarak belediye meclisinin çalışmalarından kendi adına memnun olmadığını, meclisin daha ciddi projelere yönelmesini istedi.

 

ARAÇ PARK ETMEME İZİN VERMEDİLER

 

Belediye Meclis Üyesi Necip Güler, Özel Kalem Müdürlüğünün talimatıyla aracının araç parkına alınmadığını ifade ederek “Sadece benim için özel bir uygulamama mı yapılıyor” dedi.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı uygulamanın sadece Necip Güler'e yapılmadığını ifade ederek “Öyle yaparsak ayrımcılık yapmış oluruz. Meclis'te bazı tartışmalar yaşanabilir. Ancak biz her şeye rağmen dostuz. Biz ayrımcılık yapmayız.” Dedi.

SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR DEDİ. ANCAK!..

Necip Güler'in bazı önergelerine cevap verilmediğini ifade ederek bunun suç olduğunu ifade etti. Başkan Odabaşı ise tartışma polemiğine girerek işi çığırdan çıkarmak istemediklerini ifade ederek “Belediye meclisini yada insanları tahrik ederek bir yerlere varamayız. Biz işi çığırdan çıkarmak istemiyoruz. Önceki dönemde sanatçılara daha fazla ücret ödendi. Aslında söylenecek o kadar söz var ki.” dedi.

Başkan Odabaşı isim vermeden daha önce görev yapan bir belediye başkanının hakkı olmayan maaşı aldığını iddia ederek “Bir Belediye Başkanı hakkı olmayan maaşı almış” dedi.

ÖNERGEMİZ OKUNMADI

Belediye meclis üyesi Fatih Duruay bir önceki belediye meclis toplantısında Aşevi ile ilgili önergelerinin okunmadığını ifade etti. Başkan Odabaşı ise önergelerin kendilerine gelmediğini ifade ederek “Grupta kendiniz karıştırmış olabilirsiniz. Bize öyle bir önerge gelmedi.” dedi.

AKSAKAL; “MECLİSTEN MEMNUN DEĞİLİM”

Belediye Meclis üyesi Yusuf Aksakal gündem dışı söz alarak, Belediye meclisin çalışmalarından memnun olmadığını ifade ederek “Gölbaşı Belediye Meclisi olarak amacımız Gölbaşı'na hizmet etmek. 29 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye meclisi olarak kişisel sürtüşmelerle uğraşıyoruz. ASKİ yollarımızı köstebek yuvasına çevirdi, ancak asfaltları yapmıyor. Bunun nedeni Büyükşehir Belediyesinin  AK PARTİLİ, Gölbaşı Belediyesinin MHP'li yönetim olmasıdır. Ak Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri bu konuyu Büyükşehir Meclisinde gündeme taşımalıdır. Meclisimizin Daha ciddi projeler üretmeliyiz” dedi.

GÖLBAŞI SOKAKLARI GEÇEN DÖNEM DAHA TEMİZDİ

Aksakal, Gölbaşı sokak ve caddelerinin geçen dönem daha temiz olduğuna dikkat çekerek “Temizlik firması aynı firma ancak Gölbaşı'nın caddeleri ve sokakları geçen dönem daha temizdi. Temizlik firması iyi çalışmıyor. Bunun nedeni nedir açıkçası bilmiyorum. Ancak bu durum böyle devam ederse, büyük bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalabiliriz.” Dedi.

BÜYÜK MARKETLER KALDIRIMI İŞGAL EDİYOR

Meclis Üyesi Aksakal, büyük marketlerin kaldırımları işgal ettiğini, vatandaşın kaldırımlarda yürüyemediğini ifade ederek “O kaldırımlar büyük marketlerin babasının malı değil. Özellikle alt geçidin oradaki market, dışarıya çıkardıkları ürünlerle vatandaşın kaldırımda yürümesine engel oluyor. Bunlara bir an önce çözüm bulunmalı.” Dedi.

Başkan Odabaşı ise esnafın kaldırım önüne koydukları ürünler için belli bir ölçü koyduklarını ifade ederek “Vatandaşlarımız bize ceza yazıyor diye beni arıyorlar. Zabıtalar elbette ki kurala uyacak. Belediye meclis üyeleri olarak esnafları uyarmalıdır. Ürünlerini saçak seviyesinde dışarıda sergilesinler.” dedi.

BENLİ NALBANT'TAN ŞOK EDEN SÖZLER

Bu konuşmalar üzerine MHP'li belediye meclis üyesi Benli Nalbant'ın “Zabıta haksızlık yapıyor. Gölbaşı Belediyesi zabıtaları ayrımcılık yaparak, haksız yere ceza yazıyor.” Sözleri meclis salonunda şok etkisi yarattı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN BİLGİ BEKLİYORUZ.

İlginç çıkışlarıyla Gölbaşı siyasetine yön veren MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak gündem dışı bir söz alarak, bir önceki mecliste Fatih Duruay'ın “asfalt paraları AYKOME'ye yattı.” Sözleri üzerine “15.09.2004 tarihinden bu yana AYKOME ,Gölbaşı Belediyesine ödeme yapmamıştır. “ dedi.

Atak sözlerini şu şekilde sürdürdü; “İlk Belediye meclis toplantımızda alt geçitin yapılması için Büyükşehir Belediyesine yetki vermek üzere önerge verilmişti. Ak Parti İlçe Başkanımızda burada, bu konu ile ilgilensinler” dedi.

SİZ ALACAĞINIZI BİLE TAKİP EDEMİYORSUNUZ

Belediye meclis üyesi Fatih Duruay ise Büyükşehir Belediyesi'nin şu anda Bezirhane'de asfaltlama çalışmaları yaptığını ifade ederek “Büyükşehir Belediyesi çalışmıyor, asfalt atmıyor diyorsunuz ama şu anda Bezirhane'de asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Siz görevde bulunduğunuz 5 aylık süre içinde AYKOME'ye gidip alacağımız var diye sormadıysanız bu bizi ilgilendirmez. Alt geçit için Büyükşehir Belediyesine birlikte gidelim. Biz yetkiyi Büyükşehir Belediyesine verdik. Melih Bey imkan olursa yaparız dedi.” Şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
salim koç
18 Ağustos 2009 Salı 17:13
hesap
sayın benli siz zabıtayla neden uğraşıyorsunuz.yoksa zabıtanın içerisinde birilerini biryerleremi ğetirmeye düşünüyorsun senbırak zabıtayla uğraşmayı encümemlik işiniyap başkasının ayak işlerini yapma
85.110.139.190
objektif
07 Ağustos 2009 Cuma 17:31
yazıklar olsun
BENLİ NALBANT zabıtalar konusunda doğru söylemiş....haksız yere ve gücü yettiğine ceza yazıyorlar ama korktuklarına ceza yazmıyolar...mesela ben hopörler ile bağırmadığım halde gereksiz yere suçlayarak müdürün emri diyerek ceza kestiler ve gezmemizide yasakladılar.ama nedense lakabı kürt hikmetin aracına bişey demiyolar..yasak olduğu halde baldudak okulunun önünde karpuz falan satıyolar...bazende haymana yolunda duruyolar...bunlara niye ceza yok...tabi zabıta müdürü korkusundan bişey yapamıyo....bu yüzden yazıklar olsunnnnnn....
81.213.206.250
asena
07 Ağustos 2009 Cuma 16:18
yuh artık yaa
Hak etmediği bir maaşı almış.... ALMIŞ... Bu nasıl bir başkan ki, mış lı miş li konuşuyor yaa... Çok garip doğrusu, kesinlik taşımayan konuşmalar bir belediye başkanına yakışmıyor, helede suçlanılan eski bir belediye başkanıysa... Yakıştıramıyorum...
212.156.63.134
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim