• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 19 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

MERMER ÇARK ETTİ

05.04.2010 18:10
MERMER ÇARK ETTİ
Daha önce kesin olarak istifa edeceğini beyan eden MHP Belediye Meclis Üyesi Hamit Mermer, istifa kararından vazgeçtiğini bildirdi.

Daha önce kesin olarak istifa edeceğini beyan eden MHP Belediye Meclis Üyesi Hamit Mermer, istifa kararından vazgeçtiğini bildirdi.
Belediye Meclis toplantısı öncesi istifa kararından vazgeçtiğini açıklayan Hamit Mermer, istifadan vazgeçme nedenini “Gölbaşı'nın yararına olmayacağı” cümlesiyle açıkladı.
Hamit Mermer, partili arkadaşıyla ve Belediye Başkanı ile konuştuğunu ,ifade ederek “Gölbaşı Belediyespor'daki görevimden istifa ediyorum. Ancak belediye başkanvekilliği ve partim MHP'den istifa etmiyorum. Aile arasında konuşarak, sorunlarımızı hallettik. Bu karar Gölbaşı'nın yararına olan bir karardır” diye konuştu.
MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdeneler'de istifadan vazgeçilmesi üzerine yazılı bir basın açıklaması yaptı. Dağdelener açıklamasında şöyle dedi;
“İlçe başkanlığımız son günlerde basına yansıya haberlerle ilgili bazı hususları kamuoyuyla paylaşmak ihtiyacı duymuştur. Milliyetçi Hareket Partisi bütün mensuplarıyla büyük bir ailedir.
Aileler içerisinde sorunlar olabilir. Aileler oturur sorunlarını kendi içerisinde çözerler. Bazı yanlış anlamalar olmuş olabilir. Biz oturduk sorunlarımızın çözümü noktasında birlikte hareket etme kararı aldık .Biz Hamit Mermer'i Milliyetçi Hareket Partili olarak gördük, bağrımıza bastık. Onun bize, partimize, ilçemize faydalı olacağını düşünüyoruz. Bizimle beraber bu mücadelenin içerisinde olması bize güç verir onun için; biz başladığımız gibi beraberce hep birlikte Gölbaşı'na hizmet etmeye devam ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
yıpranan gölbaşı
06 Nisan 2010 Salı 16:25
isteyi oldu..mu acaba
evet önce istafa edecem dedi herkes umutlandı gölbaşı kurtuluyo diye evet biri veya birileri kazandı ama bu gölbaşı olmadı başkan odabaşının hani herzaman kullandığı bir laf vardı...konuşursam kimse sokağa cıkamaz.....lafı bu olsa gerek.... şimdi inandım odabaşına..artık kimse cıkmasın sokağa.buna başkanda dahil ve istifa etmek istiyenler ve etmiyenlerde
81.213.159.82
Tuncer Keskin
06 Nisan 2010 Salı 16:20
Vah gölbaşı vah gölbaşılı
yanılıyorsunuz belediye başkanıda meclis üyeleride 1 yılda ne söz söylüyorlar güvenilirlikleri ne hepsi ortada birisi konuşursam kimse dışarı çıkamazlar diyor diğerleri gazetelerde boy boy istifa edeceğiz sözleri sonucu ne hepside fiyasko hepside aynı dilden konuşuyorlar yazık gölbaşına kaybedilen zamana yazık hepsi bir yol tutturmuşlar gidiyorlar hergeçen gün gülünç durumlara düşüyorlar 35 yıllık belediye tarihinde kendi deyimleriyle gölbaşına ilkleri yaşatıyorlar gölbaşı değişimi yaşıyor tabiki hizmet yaparak değil gölbaşılıları kandırarak yapıyorlar vah gölbaşım vahh gölbaşılımm yerli yabancı diyerek geldiler yaptıkları ortada
212.175.131.130
Suat Kasap
06 Nisan 2010 Salı 08:57
aynı nakarat
Günlerdir yerel gazetelerde istifa edeceğim diye beyanatlar veren hamit mermer ne olduda son akşam istifa kararından vazgeçti. Acaba daha önce söz verdikleri belediye başkan yardımcılığı görevinemi getirecekler sanmıyorum çünkü hamit mermer yabancı olmadığı için o göreve zor getirirler çok bekler. Yoksa bilmediğimiz başka bir anlaşmamı yaptılarda istifadan vazgeçti. Yoksa gölbaşı belediye spor yönetimine girip aynı yönetimde bulunan mehmet atak hamit mermer komple yönetimi istifa ettirip içlerinden sadece mehmet atak ve hamit mermer yeni yönetimde yer almış ve birisi kulup başkanı seçilmiş diğeri yönetimde yer almıştır. Madem yeni yönetimde yer alacaktınız niye ali adsız ve diğer arkadaşları istifa ettirdiniz ne günahları vardı aydın yılmazın, erdoğan çelebinin diğer arkadaşlarının istifa etmeyip kendi aralarınızda seçeydiniz. burda olduğu gibi gene bir katagüllemi var abidik gubidikmi var bu işin içinde. Bununda kokusu yakında çıkar bekliyelim görelim.
212.175.131.130
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim