• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 18 °C

MHP'nin iftar yemeği MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

22.08.2010 22:42
MHPnin iftar yemeği MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı Gölbaşı Akalın Sosyal Tesisleri'nde partililere iftar yemeği verdi.

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı Gölbaşı Akalın Sosyal Tesisleri'nde partililere iftar yemeği verdi. Mhp'nin İftar Yemeğine Çok Sayıda Davetli Katıldı. İftar yemeğine Gölbaşı siyasetinin ve MHP'nin önde gelen isimleri arasında yer alan eski ilçe başkanı Necati Koçak ve eski meclis üyesi Veysel Yıldız'da katıldı. İftar yemeğinde yapılan konuşmalarda genel konu 12 Eylül'de yapılacak olan referandum oldu. Gölbaşı Ülkü Ocağı Başkanı İdris Gülhan ile MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener arasındaki gerginlik ise iftar yemeğine yansıdı. Aralarının açık olduğu söylenilen İdris Gülhan'ın iftar yemeğine katılmaması ise dikkat çekti.

AK Partiden MHP ye katılan Ankara Milletvekili M. Zekai Özcan ise, Anayasa değişikliğinde Hayır denmesi gerektiğini ifade ederek hükümete yüklendi. Özcan'ın konuşması katılımcılar arasında “40 yıllık MHP'li gibi konuştu” gibi diyaloglar geçmesine neden oldu. MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel ise Büyük BirlikPartisi Genel Başkanı Yalçın Topçu'ya yüklendi. MYK Üyesi Prof. Dr. Mevlüt Karakaya'da MHP'nin misyonunu anlatarak, AK Parti'nin sipariş edilmiş bir misyonu olduğunu belirtti.

MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener iftar yemeğine katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti.
Başkan Yakup Odabaşı, "Borcumuz yok”
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yapmış olduğu konuşmada belediye hizmetlerine değinirken borçlu devraldıkları belediyenin Sosyal Güvenlik Kurumu dahil hiçbir borcu olmadığını belirtti. Yapılan ve yapılacak bazı projelerden de bahseden Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nın çehresinin değişeceğini belirtti.
Ülkücülere kurşun sıktılar
MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel Sözcü gazetesinde yer alan bir haberi katılımcılara göstererek “Sözcü gazetesi bizimle filan bir alakası yok. Burada sayın başbakan Mustafa pehlivanoğlu nun mektubunu okurken onu alkışlayan bir akp milletvekili vardı. bu AKP milletvekilinin adı da Mahmut esat güven Karslı bir arkadaşımız. Vatan toprağımız kars tan. Sayın başbakan okuyor, birileri ağlıyor, bu arkadaşımızda alkışlıyordu. Bu arkadaşımız maalesef bir ülkücükardeşimizin şehit edilmesine bizzat karışmış bir milletvekili. Sayın Başbakan Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubunu okuyor, birde eksik okuyor…Bugün ögreniyoruz ki 1977 de Hüseyin diye bir kardeşimizi şehit etmiş bir milletvekilidir.” Dedi.
Demirel, Yalçın Topçu'ya yüklendi
“Bugün Büyük Birlik Partisi nin genel başkanı, sayın genel başkanımızın yaptığı bir açıklamaya sanıyorum ihtiyaç nedeniyle cevap veriyor. Ne deyim bilemiyorum. Recep Tayyip'in ve partisinin PKK la ilişkisini söylüyor sayın genel başkanım cevap büyük birlik partisinin genel başkanından geliyor. Ne alaka var. Ne ilişkiniz var bir söyleyin bana. Buradan Büyük Birlik Partisi nin Genel Başkanına soruyorum. Sayın genel başkan, Sen Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanına cevap vereceğine, benim ülkü ocakları genel başkanım Muhsin yazıcıoğlu nu dörtbuçuk gün bulamayan hükümete cevap ver, hükümete cevap ver. Muhsin Yazıcıoğlu nun naaşına bu kadar gelişmiş teknolojiye rağmen, dörtbuçuk gün ulaşılamadı onun hesabını sormuyorsun, sayın genel başkan, Recep Tayyip Erdoğan yerine Sayın Genel Başkanıma cevap veriyorsun. Birde diyorsun ki ülkücüler nasıl hayır der anlayamıyorum. Bu saatten sonra Ne Recep Tayyip Erdoğan, Ne ülkücüleri sizler anlayamazsınız. Barzani de anlayamaz. AKP de anlayamaz.”

Milletvekili M. Zekai Özcan; Bunlardan kurtulmanın tek yolu kendimize olan güvenimizdir..
Milletvekili M. Zekai Özcan yaptığı konuşmada; “ülkemizde Bir taraftan bölücü terör Türkiye yi bölme gayreti gösterirken, diğer taraftan ekonomik olarak, işsizlik olarak, yoksulluk olarak, yolsuzluk olarak gerçekten bu süreçte mübarek ramazanı gönül rahatlığıyla huzurla yaşayamadık. Bunlardan kurtulmanın tek yolu kendimize olan güvenimiz ve kendi gücümüzle bunu çözmektir.”diyerek 12 Eylül Anayasa Değişikliği Referandumunda Hayır denmesi gerektiğini belirtti.



UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
CEVAP BEKLİYORDUK
27 Ağustos 2010 Cuma 15:51
KÜRŞAT ŞAMİLOĞLU'NA
SORDUĞUM SORULARA CEVAP VERİRSENİZ SİZİN YAZDIĞINIZ ÜLKÜCÜLÜK DEĞERLERİNİN NERESİNDE OLDUĞUNUZU GÖRECEĞİZ.
82.137.200.20
Kürşat ŞAMİLOĞLU
26 Ağustos 2010 Perşembe 00:02
ÜLKÜCÜYÜM OYUM EVET
25/08/2010 tarihli Bugün gazetesinde MHP'li vekilin itirafları bölümünü özenle okumanızı tavsiye ediyorum. Bir liderin büyüklüğü ve küçüklüğü Milletinin değerlerine bakış açısı ile anlaşılır. Aldığı HAYIR kararı madem Türk Milletinin lehine o zaman tarafsız bir anket düzenlesin. Ülkücü Camia bu kararını ne kadar destekliyor. Ülkücülük Türk-İslam ülküsünü hayatına zerk ederek huzur içerisinde yaşamaktır. Sokaklarda bağırıp, çağırmak, Reislik adı altında Üniversitelerde, Barda, pavyonlarda, gazinolarda külhanbeylik yapmak demek değildir. Ülkücülük efendiliktir, Milletinin değerlerine hizmet etmek demektir. Ülkücülüğün felsefesinde zorbalık, dayatmacılık, benlik, enaniyet yoktur. Ülkücülük çoğulculuktur. Fikirleri hiç bir zaman Milletinin değerleriyle çatışmaz. Hak ve Hukuktan ayrılmamak şiarıdır. Kanunsuz hiç bir işle iştigal etmez. Bu gün yargılama safhasında bulunan terör örgütlerinin pis işlerine alet olmaz. Tetikçiliğini yapmaz. Onun ülkücülük hülyasında alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberinin ahlakı ve yaşantısı vardır. İşte bizlerin ülkücülük anlayışı budur. Toplum artık şekil milliyetçiliği ve ülkücülüğü görmek istemiyor. Milletinin huzuruna vesile olacak, verdiği desteği hizmete dönüştürecek projeleri hayata geçirmesini istiyor. Son sözüm ÜLKÜCÜYÜM diyen Vatan-bayrak sevdalıları, DEVLETİNİN VE MİLLETİNİN GELECEĞİNİ GÖRDÜĞÜ REFERANDUMDA GÖĞSÜNÜ GERE GERE EVET DİYERLERDİR. VESSELAM
78.161.14.233
BAHÇELİ
24 Ağustos 2010 Salı 20:36
BÜYÜK ADAM
SN DEVLET BAHÇELİYİ BEĞENMEYEN SÖZDE VATANINI SEVEN ARKADAŞLAR HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ BU ÜLKE KAÇ KEZ BAHÇELİ SAYESİNDE İÇ ÇATIŞMADAN KURTULDU KAÇ KEZ ORTALIĞIN KAN GÖLÜNE DÖNMESİ ENGELLENDİ. BEN SÖYLEYEYİM SİZE; KENDİNİ ÜLKÜCÜ OLARAK TANITANLAR AZ ÇOK OCAK ORTAMINI BİLİRLER, BAŞKANIN BİR SÖZÜYLE SOKAKLARIN İTE KÖPEĞE NASIL DAR EDİLECEĞİNİ İYİ BİLİRLER. BAHÇELİ İLK GÜNÜNDEN BERİ SÜREKLİ ÜLKÜCÜLERİ SAKİN OLMALARI KONUSUNDA UYARMADI MI? bU AKŞAM BİLE BAHÇELİNİN AĞZINDAN ÇIKACAK İKİ KELİME İLE ÜLKEDE NE BDP BİNASI KALIR NE AKP BİNASI KALIR NEDE KİMSE SOKAĞA ÇIKABİLİR. VE ÜLKÜCÜNÜN GÜCÜNÜ ÜLKÜCÜLER DAHA İYİ BİLİR. BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ..
82.137.200.20
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim