Mogan Gölü buz tuttu

İÇ Anadolu Bölgesi'nde etkili olan aşırı soğuklardan Mogan Gölü'nün kıyıları da dahil olmak üzere bir çok bölümü dondu. Mogan Gölü yüzeyinde 10 santimetre kalınlığında buz tabakası oluştu.
Son bir haftadır Ankara'da etkisini gösteren dondurucu soğuklar, Ankara'nın denizi konumundaki Mogan Gölü'nün kıyılardaki sığ bazı bölgelerini kısmen dondurdu. Dondurucu soğuklar nedeniyle Mogan Gölü'nün büyük bir kısmı buzlarla kaplandı. Göl yüzeyinde yaklaşık 10 santimetre kalınlığında buz tabakası oluştu.
Ankaralılar ise haftasonu buz tutan Mogan Gölü kıyılarına gelerek, gölde mahsur kalan karabatak ve ördeklerini yemle beslediler. Öte yandan soğuk havaya rağmen vatandaşlar Mogan Park'a akın etti. Park Müdürü Atanur Altay Pazar hafta sonu, Mogan Park'a 4 bin araç girişi olduğunu kaydetti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































