• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara : 15 °C
  • İstanbul : 14 °C
  • İzmir : 16 °C

Nerede Gölbaşı Sevdalıları

22.04.2011 16:03
Nerede Gölbaşı Sevdalıları
GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı Kitabım Kültür Kafe'de yerel Basına düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Programa yerel basın temsilcileri, GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı Kitabım Kültür Kafe'de yerel Basına düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Programa yerel basın temsilcileri, GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı 3 ay öncesine kadar yerel basın mensupları ile sürekli bir araya gelerek istişareler yaptıklarını yoğunlukları nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemediklerini belirtti. GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı Genel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Gölbaşı için bir değerlendirmede bulundu.

GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı genel seçimler öncesinde yaptı değerlendirmede “Değerli basın mensuplarımız sevgili Gölbaşı'lılar, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düsturuyla ilçemize ve ilçemiz halkına hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş derneğimiz, bundan sonraki süreçte de toplumsal alanda daha çok fayda sağlayabilecek ayağı yere basan, köklü değişimlere vesile olan birçok yeni projelerle çalışmalarını süratle devam ettirecektir. Gücünü halktan, halka olan güven ve inancından alan Gölbaşı'lılar birliği derneği dün olduğu gibi yarınlarda da eğitim, kültür ve sosyal nitelikli ilkleri siz değerli Gölbaşı halkımızla paylaşmanın haklı gururunu taşıyacaktır” diyerek konuştu.

Nerde gölbaşı sevdalıları

GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı yerel basınla bir araya geldiği toplantıda genel seçimler öncesi milletvekili adaylarının Gölbaşı'nın sıkıntılarını giderebilmek için ayağı yere basan projeler üretmeleri gerektiğini belirterek Cemre dergisinin 4. sayısının başyazısında da değindiği bu konuda Başkan Münir Ballı “ Nerde Gölbaşı sevdalıları Gölbaşı için ayağı yere basan projesi olmayan nedir? Ayağı yere basan proje işsiz gençlerimize istihdam yaratacak sanayileşme konusunda bir model çalışma, eğitimle ilgili Üniversite kenti diye adlandırdığımız ilçemize bu konuda model bir çalışma, tarımsal kalkınmaya destek olacak ve çiftçilerimizin önünü açacak proje bir diğeri ise Ankara'nın bodrumu olarak nitelendirdiğimiz ilçemizin truzim konusundaki eksikliklerin başta yerel yönetim öncülüğünde, bölge milletvekillerimizin, İlçe Başkanlarımızın siyaset ayrımı yapmaksızın söz konusu projeleri ortaya koyan yerel ve genel siyasilere destek olmaları gerektiği kanaatindeyiz” dedi.

Mesnetsiz gölbaşı sevdalısı

GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı yerel ve genel seçimler öncesinde siyasilere seslenerek “huzurlarınızdan sesleniyorum ayağı yere basan projeleri olmayan, ilçemizi bir adım daha ileri götürme vizyonunu kendisinde görmeyen siyasiler ne genel seçimler öncesinde nede yerel seçimler öncesinde kendilerini Gölbaşı sevdalısı olarak nitelendirmesinler. Aksi takdirde mesnetsiz Gölbaşı sevdalısı olmanın hesabını Gölbaşı'na ve Gölbaşı halkına vermek durumunda kalırlar. Altını çizerek ifade etmek isterim ki, bizim derdimiz kimseyi germek değil yada olumsuz bakmak değil, ancak at gözlüğü takıp bakmak da değil bizim derdimiz Gölbaşı'nın artık boş vaatlerle zaman kaybına ve emek kaybına tahammülünün olmadığını ifade etmektir” dedi.

Yerel basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan GÖL-BİR-DER Başkanı Münir Ballı Mesnetsiz Gölbaşı sevdalıları kimler? Sorusuna da “İsim vermek doğru olmaz onlar kendilerini biliyorlar. Bu yerel ve genel seçimlerde aday olan Muhtarlar, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri, Milletvekili adayları da olabilir. Burada belirttiğim kişiler seçim öncesi meydanlara çıkıp Gölbaşı halkına verdikleri sözü tutmayan projeler geliştirmeyen umut tacirliği yapan kişileri kapsar” diyerek belirtti.

Listeler hüsrana uğradı

Genel seçimlere sayılı günlerin kaldığı partilerin adaylarını belirlediği ve çalışmalara başladığı şu dönemde seçim öncesi değerlendirme yapan Ballı “Siyasi görüşü ne olursa olsun alt yapısı ne olursa olsun Gölbaşı'na faydalı ne yapılırsa yapılsın biz hep destekleyeceğiz. Bizim derneğimizde ileri demokrasi var. Bizim derneğimizde her arkadaşımızın ayrı bir siyasi görüşü var. Gölbaşından aday çıkartmak isterdik. AK Parti'den 6 aday adayı vardı bir tane aday olsaydı iyi olurdu. Aynı zamanda CHP'den de 3 tane aday adayı vardı. Has Parti'den ve Büyük Birlik Partisinden de adaylarımız var inşallah hayırlısı olur. AK Parti'den istifa ederek MHP'ye geçen Ankara Milletvekili M. Zekai Özcan'a seslendi". Ballı Birçok vaadin boş olduğunu bir örneklendirerek "Açmış olduğumuz kütüphane için kitap sözü veren ve geri dönüşü olmayan milletvekilleri biliyorum. Bunlardan biri de M.Zekai Özcan. Bunun gibi birçok örnek var. Biz verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz. Kendimiz için değil, Gölbaşı ve Gölbaşılılar için bunu istiyoruz. Fakat projesi olmayan hiç çıkmasın halkın karşısına. Vekil proje üretemiyorsa, desin ki siz STK'sınız yardımcı olun. Biz Gölbaşı için kafamızı, gözümüzü, elimi, ayağımızı taşın altına koymaya hazırız. Tek isteğimiz bize umut tacirliği yapmasınlar” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
harun
26 Nisan 2011 Salı 16:13
ben şafaklıyım
ben şafaklıyım hakiki şafaklıyım şafakta oturuyorum ama burda muhtara mesnetsiz denilmiyor, mesnetsiz muhtarlar var deniliyor muhtar alınganlık yapmış bence gereksizde bi iş yapmış.
212.175.135.204
SOFU SELAHATTIN
26 Nisan 2011 Salı 14:18
MUHTARIMIZ DOĞRU SÖYLÜYOR
HASAN ÖZEL BEYEFENDİ SENİN MUHTARINA MESNETSİZ LAFI KONUŞULUYOR SEN ENER HAKIKI ŞAFAKLIYSAN BUNU KABUL EDEMEZSİN SENİ TEMSİL EDENE MESNETSİZ LAFI NI KULLANANI KINAMAN GEREKIR BAZI MUHTARLAR DESE MUHTAR ALINMAZ MALISEF TÜM MUHTARLARI KATIYO MUHTARDA BUNA CEVAP VERİR BENİM MUHTARIM HARBİDİR DÜRÜSTTÜR
88.228.57.59
ACABA
26 Nisan 2011 Salı 13:21
HASAN ÖZEL
ya arkadaş muhtarın burada kötü bir söz söylememiştirki tamam muhtarın mahalleyi temsil ediyor ama birey olarak kendini ifade ediyor burada abuk sabukluk bi durum yok muhtarını bırak şafağı gölbaşı halkı biliyor :Gerçi doğru demi her doğru her yerde söylenmiyor sayın şafaklı Hasan Özel.
78.161.59.48
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim