• BIST 9678.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Ankara : 29 °C
  • İstanbul : 25 °C
  • İzmir : 28 °C

ODABAŞI PROJELER İÇİN KOLLARI SIVADI

03.06.2011 13:06
ODABAŞI PROJELER İÇİN KOLLARI SIVADI
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı 2001 yılında 'Gölbaşı şantiye alanına dönüşecek' sözleriyle başlayan projeler bir bir hayat geçmeye başladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı 2001 yılında 'Gölbaşı şantiye alanına dönüşecek' sözleriyle başlayan projeler bir bir hayat geçmeye başladı. G.O.P.Mahallesinde bulunan Mogan Gölünden başlayıp Osmanlı Parkına kadar devam eden su kanalının 332m'lik kısmının düzenlenmesi için çalışmalar başladı.

Gölbaşı Belediyesi başkanı Yakup Odabaşı 2011 yılında yapacağı birçok projeyi Gölbaşı halkına duyurmuştu. Bu projelerden ilki olan Mogan Gölü ve Eymir Gölünü birbirine bağlayan kanalın ıslah edilip kanalın çevresine park ve dinlenme alanı yapılması çalışmalarına başladı.

Mogan gölünü Eymir gölüne bağlayan su kanallarının ıslah çalışmaları projesinin içerisinde su kanalı boyunca park, dinlenme alanları,köprüler ve pergolalar bulunuyor.
G.O.P.Mahallesinde bulunan Mogan Gölünden başlayıp Osmanlı Parkına kadar devam eden su kanalının 332m'lik kısmının düzenlenmesi için çalışmalar başladı.

8317 m2 alanda Su kanalının etrafında yapılacak olan kanal kenarı düzenleme projesinde oturma alanları, gül takları geçiş köprüleri ve pergolalar bulunuyor. Kanalın üzerinde yapılacak olan 2 geniş desk üzerine vatandaşlarımızın dinlenmesi için üstü kapalı oturma alanları oluşturuldu.Bu proje hayat geçtiğinde G.O.P. ve Karşıyaka mahallesinin çehresi değişecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamasında; Gölbaşı halkımıza 2011 yılı için Gölbaşı'nı şantiye alanına çevireceğimizi ve Gölbaşı halkımıza birçok projeyi hayata geçireceğiz sözünü vermiştik. Bugün bu projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yapacağımız tüm hizmetler şimdiden Gölbaşı halkına hayırlı uğurlu olsun.dedi.


Gölbaşı'na Dev park yapılıyor

 

Gölbaşı belediyesi bahar ayların gelmesiyle beraber park ve yeşil alan çalışmalarına hız verildi. Mevsimsel üstü yağan yağmurlar nedeniyle park ve bahçeler çalışmasına yapılamamıştı. Havaların normale dönmesiyle ilçe genelinde park ve yeşil alan çalışmasında adeta seferberlik yapıldı.
İlçe genelinde yapılan parkların yanı sıra TEK kavşağında bulunan atı durumda olan arazi Gölbaşı belediyesi tarafından ağaçlandırarak park yapıyor. Yaklaşık 74 bin M2 alanın ağaçlandırılarak yeşillendiriliyor. Havaların  normalleşmesiyle önümüzdeki birkaç ay  içerisinde tamamlanması beklenen parka yaklaşık 6 bin ağaç ve çalı grubu dikilecek.
Gölbaşı'nın en güzel yerlerinden biri olan TEK kavşağında yapılacak park tamamen yeşillendirilmesinden sonra aydınlatması yapılacak. Park bittikten sonra çok güzel yeşil alan olarak Gölbaşı halkının hizmetine törenle sunulacak. 74 Bin M2 olacak olan parkın ismi belediye meclis kararıyla konulacak.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “ Biz Gölbaşı'lı heşerilerimize ne söz verdiysek yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.Biz Gölbaşı halkına hizmetin en iyisini sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Şimdiden Gölbaşılı hemşerilerimize hayırlı olsun”dedi.
Odabaşı "Halkımıza 2011 yılı için Gölbaşı'nı şantiye alanına çevireceğimizi ve Gölbaşı halkımıza birçok projeyi hayata geçireceğiz sözünü vermiştik. Bugün bu projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yapacağımız tüm hizmetler  şimdiden Gölbaşı halkına hayırlı uğurlu olsun"diyerek konuştu.

 

Karşıyaka mahallesine yeni  çocuk parkı

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın açıkladığı projeler tek tek hayat geçmeye başladı. Kanal ıslah projesinden sonra Karşıyaka mahallesine yeni bir çocuk parkı kazandırılıyor.
Karşıyaka Mahallesi 107 ada da  1623 m2  çocuk parkı yapılıyor. Çok kısa sürede yapılması beklenen çocuk parkı oyun alanı olarak Karşıyaka mahallesine hizmet vermeye başlayacak. Çocuk park çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Yeşil alan bakımından Türkiye ortalamasının üstünde olan Gölbaşı, bu yapılan  yeni parklarla   Gölbaşı halkı daha yeşil bir Gölbaşı'nda sağlıklı bir hayat  yaşayacaklar.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı "Gölbaşı halkımıza 2011 yılı için Gölbaşı'nı şantiye alanına çevireceğimizi ve Gölbaşı halkımıza birçok projeyi hayata geçireceğiz sözünü vermiştik. Bugün bu projelerimizin çoğunu başlattık.Bir kaçının çok yakın bir zamanda temel atma törenini gerçekleştirirken bitenlerede törenle Gölbaşı'lı hemşerilerimizin hizmetine suncağız. Yapacağımız tüm hizmetler  şimdiden Gölbaşı halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ZEYNEL KOYUNCU
06 Haziran 2011 Pazartesi 16:53
YAZIK
ŞİMDİ GÖLBAŞINDA KAÇ ADET PARK VAR BİR SAYALIM BİLDİĞİM KADARI İLE HAYMANA GİRİŞİ,KARŞIYAKA MAHALLESİNDE İKİ ,SAHİL PARK, MOGAN PARK, KONYA YOLUNUN ÖBÜR TARAFI DAHADA SAYMAKLA BİTMEZ TAMAM PARKLARIMIZ OLSUN OLMASIN DEMİYORUZ GERÇEKTEN ŞU ALT YAPI SORUNU YÜZÜNDEN VATANDAŞ ÇOK MAĞDUR BİR ATA SÖZÜ İLE NOKTALAMAK İSTİYORUM EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURMUŞLAR EŞŞŞEK YİNE EŞŞEKTİR.. SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN TEŞEKKÜRLER...
78.169.156.206
ZEYNEL KOYUNCU
06 Haziran 2011 Pazartesi 12:48
DERS
SAYIN BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ EĞER HALA DERS ÇIKARAMADILARSA BİDAKİ BELEDİYE SEÇİMLERİNDE VATANDAŞ SANDIKTA GEREKEN DERSİ GENE VERİR SONUÇTA BÖYLE İLÇELERDE PARTİYE BAKILMAZ HİZMETE BAKILIR SAĞ PARTİYMİŞ SOL PARTİYMİŞ FARK ETMEZ SÖZLERİM ANLAYAN BELEDİYE BAŞKANLARINA
78.169.156.206
ZEYNEL KOYUNCU
06 Haziran 2011 Pazartesi 12:42
KATILIYORUM
SAYIN ARKADAŞLAR SİZLERE KATILIYORUM HER GELEN BELEDİYE BAŞKANLARI PARK YAPIYOR ASIL ÖNEMLİ OLAN GÖLBAŞININ SORUNLARI TAMAM PARKTA YAPILSIN AMA BÜYÜK SORUN NEDİR GÖLBAŞINDA DAHA GEÇEN GÜNLERDE TARAF GAZETESİ CADDE VE SOKAKLARDA ALT YAPI SORUNUNU DİLE GETİRDİ VATANDAŞ ARTIK YAĞMUR YAĞMASIN DİYE DUA EDECEK NERDEYSE HER YER CADDE SOKAK VE EVLER SU ALTINDA KALIYORLAR BURDAN GENE BELEDİYE BAŞKANLARINA SESLENİYORUM ARTIK BURAKIN PARKI BAHÇEYİDE İLK ÖNCE BAHSETTİĞİMİZ ALTYAPI SORUNLARINI ÇÖZÜNÜZ GERİSİ ZATEN HALOLUR GÖLBAŞINDA YETERİNCE ZATEN PARKLARIMIZ VAR İDARE EDİLİR AMA SU BASMA SORUNU İŞTE VATANDAŞI HAYATINDAN BEZDİRİYOR YAKINDA BU YAPTIRDIĞINIZ PARKLARDA OTURACAK VATANDAŞ BULAMAYIP SİZLER KENDİNİZ GİDECEKSİNİZZ. BELEDİYE BAŞKANININ PROJELERİNE BAKK GÜLMEMEK ELDE DEĞİL HERZAMANKİİ GİBİİ YAZIKK O PARKA HARCANAN PARALARI BU BAHSETTİĞİM SORUNLAR İÇİN HARCASALARDI ÇOKTAN HALLOLMUŞTUU HAKSIZMIYIM..
78.169.156.206
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim