Öğrencileri Kazma Kürek Çalıştıran Öğretmene Soruşturma Açıldı ,

Öğrencileri Kazma Kürek Çalıştıran Öğretmene Soruşturma Açıldı ,
Öğrencileri kazma kürek çalıştıran ve Su kesen deresine moloz attırdığı iddia edilen öğretmen hakkında soruşturma açıldı. Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gölbaşı Taraf'ta çıkan haberler üzerine, Gölbaşı Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Ö.E. hakkında soruşturma başlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyu geniş çaplı araştırmak üzere soruşturma başlattı.
Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, yerel gazetelerde çıkan haberler üzerine , Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bir kişi görevlendirdiğini söyledi. Soruşturmanın raporlaştırmasını beklediklerini ifade eden Karabulut, soruşturmadan çıkacak rapora göre gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti.
İddialara göre Gölbaşı Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde Beden Eğitimi öğretmenliği yapan Ö.E. öğrencilere kazma kürek vererek çalıştırmış, bununla da yetinmeyip öğrencilere Sukesen Deresine inşaat atıkları döktürüyordu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































