• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Ankara : 19 °C
  • İstanbul : 19 °C
  • İzmir : 24 °C

Örencik'in gelişmesine fayda sağlayanlar ödüllendirildi

07.03.2011 10:11
Örencikin gelişmesine fayda sağlayanlar ödüllendirildi
Örencikliler Kaynaşma gecesinde buluştu, Örencikliler Derneği yöneticileri Örencik'in gelişmesinde fayda sağlayan ve emek veren muhtarlara ve eski başkanlarına plaket vererek ödüllendirdi.

Örencikliler Kaynaşma gecesinde buluştu, Örencikliler Derneği yöneticileri Örencik'in gelişmesinde fayda sağlayan ve emek veren muhtarlara ve eski başkanlarına plaket vererek ödüllendirdi.

Örencik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Örencik Mahallesi'ndeki dernek binasında çiğ köfte ve ayran ikramı ile kaynaşma gecesi düzenledi. Toplantıya, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Belediye Meclis Üyesi Nazım Kaşkatepe, Yüksek Özbek, Göl-Der Başkanı İsa Ömercan, Örencik Mahallesi Muhtarı İbrahim Karagöz, Örencik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir İzdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte birçok Örencikli de katıldı.

 

Kaynaşmanın birlikteliğin ve beraberliğin sayesinde her işin üstesinden geline bileceği vurgulanan bu toplantıda

 

Dernek Başkanı Kadir İzdaş toplantının açılış konuşmasında “ Örencik Mahallesinde bizim mahallemizde herkes başkandır, herkes aynı amaç uğrunda elini taşın altına koyduğunda hep beraberce en iyi şekilde kalkınacağız. Buraya katılarak bizleri mutlu ettiniz, hep beraber kaynaşarak güzel bir kaynaşma açısı sağlandı. İnsanlarımız bizim hemşerilerimizin çocuklarımızın çoğu birbirilerini tanımıyor, bizlerde arkadaşlarımızın çocuklarını tanımıyoruz bizim buradaki tek amacımız birlik ve beraberliği sağlamak güzel bir kaynaşma ortamıyla birbirlerimizi tanımaktır” dedi.

Kanım Kaynıyor

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Birlik ve Beraberlik için hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayarak “ böyle bir organizasyona katıldığımız için gururluyum ve çok memnunum. İçinizde olmaktan mutluyum ve bunu Allah bizlere nasip etti. İlçe başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla geldik ve tabi sivil toplum örgütünün temsilcisi arkadaşlarımızı gördük ve tabi onlarla burada bulunmaktan mutluyuz. Ayrıca muhtarımız, eski muhtarlarımız ve dernek başkanlarımızın burada olması bizi sevindirdi. En önemlisi gerçekten samimiyetle söylüyorum sizleri böyle topluca bir arada gördüğümden çok memnun oldum. Hani derler ya kanım kaynıyor, içimden hepinizi birden kucaklamak geliyor duygusunu yaşıyorum şu anda. Bu zevki bize kattırdığı için arkadaşlarımıza da burada hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. İnşallah örenciğimize ve başka mahallelerimize hizmet etmeye gayret ediyoruz, sizlerle burada bulunmaktan çok mutluyuz, karınca kararınca, hep beraber el birliği ile bir şeyler yapıp en iyi hizmet noktasına varmaya çalışıyoruz, siz görüşlerinizi isteklerinizi bize söylerseniz el birliği ile güzel şeyler yapmaya çalışacağız” dedi.

Allah Birlikteliğimizi Bozmasın

Belediye Meclis Üyesi Nazım Kaşkatepe gururlandığını ve onurlandığını dile getirerek “ Tabi bu topluluğu bir arada görmekten çok mutluyuz, senelerce Gölbaşında olduğumuz için böyle güzel bir birlikteliği görmek bize onur ve gurur kazandırdı çok gururlandırıcı ve onur verici bir duygu, bende bir Örencikli olarak hemşerilerimi böyle kaynaşmış bir arada toplanmış bir vaziyette gördüğüm için daha da gururlandım ve inanın çok mutlu oldum. Şunu söylemeden geçemeyeceğim sağ olun Allah razı olsun seçimlerde çok büyük desteğinizi gördük, Gölbaşı Belediyesine iki tane Örencikten Meclis Üyesi çıkardık, bizlerde Allah razı olsun başkanımızın köylülerimizin destekleriyle elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz üzere seçimler geliyor ve seçimlerde de bizleri kırmayacağınızı ümit ediyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz. Bu arada cemiyetçiliğimiz sürdürdüğümüz müddetçe biz bir yerlere daha çabuk varabiliriz, ayrıl da birbirimize düşersek biz kimse muhatap almaz, bu arada beni biraz alttan alın kendi insanımın içinde biraz heyecanlanarak konuşuyorum Allah birlikteliğimizi bozmasın. Muhtarımızı da tebrik ediyorum Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçilmiştir ikinci bir görevinde de başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanımızın Olduğu Yerde Bize Laf Düşmez

Belediye Meclis Üyesi Yüksel Özbek “Başkanımızın olduğu yerde bize laf düşmez. Aslında birlik beraberlik olan yerde güç vardır. Böyle bir organizasyon yapanlara teşekkür ederim.”dedi.

Bir Çok İşi Bir Çok Engeli Aşmış Oluyoruz

İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener “evet çok güzel bir davranış, bir çok yerde de görüyoruz ki, böyle toplanıp insanlar bir araya geldiği zaman bir çok işi, bir çok engeli aşmış oluyoruz. Ben bu anlamda sayın muhtarlarımız ve dernek başkanımız Kadir İzdaş Bey'e de bu güzel davranışlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum hepinize iyi akşamlar” dedi.

Sözün Büyüğünü Belediye Başkanımız Söyledi

Gölbaşılılar Derneği Başkanı İsa Ömercan Kaynaşmanın ve birliğin, beraberliğin öneminden bahsederek “ Aslında sözün büyüğünü Belediye Başkanımız söyledi ama ben sadece sivil toplum üyesi olarak söylemek istediğim birlik ve beraberlik ile yapılamayacak hiçbir şey yoktur. İnsanların birbirine destek olması birlik ve beraberlik içinde olması her zaman başarıyı getirecektir bundan hiç şüphemiz olmasın. Eğer hizmetler istiyorsak birlik ve beraberlik içinde olmak her zaman kazanmamızı sağlar, inşallah önümüzde ki zamanlarda da beraber Gölbaşımız için güzel işler yapmayı ümit ediyorum” dedi.

Örencik Mahallesi Muhtarı İbrahim Karagöz daha genç olduğunu ve önünde uzun bir zaman olduğunu belirtip derneğin gelişimi için çalışacaklarını vurgulayarak “Sonuçta plaket aldım ama benim önümde 3 yıl daha var, daha yolun başındayız. Tabi biz bunları başkanımızla beraber yapıyoruz, ben burada başkanımıza bir plaket vermek isterdim. İlerleyen zamanlarımızda başkanımıza plaket vermek isterim. İnşallah daha çok şey yapacağız, burada şu anda 50-100 kişi varsa bunu ilerleyen zamanlarda 300-500 kişiye çıkartacağız. Yani Örenciğin birlik olduğunu herkese göstereceğiz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
vatandaşşşş
07 Mart 2011 Pazartesi 21:28
gönül koyduk
başkan yerli halkı bir arada görün ce hepsini kucaklamak istemiş kanı kaynamış iyi etmiş ama birazda yerli olmayanlara kanı kaynasa çok iyi olacak hürmetler.
94.123.112.87
Oktay durmaz
07 Mart 2011 Pazartesi 10:52
eksik
Sayın: Nazım KAŞKATEPE neden dernegi hiç konuşmalarında dile getirmemişkı sorun nedir kırgınlıkmı var.Bu da siyaset güzelligimi Nazım beyyy...
85.99.35.110
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim