ÖZEL KALEME ÖZEL ŞOFÖR

Gölbaşı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen öğretmen emeklisi İhsan Türkmen makamına 'özel' şoför aldı. Akrabası olduğu iddia edilen ve Ankara'dan gelen Nusret Yayık'ı özel şoförü olarak işbaşı yaptıran Türkmen'e tepki var. İthal Müdür sıkıntısı yetmezmiş gibi birde ithal eleman sıkıntısı baş gösterecek.
BİRÇOK KİŞİ İŞ İÇİN SIRADA
Seçimde; Odabaşı'nın yanında yer alan, mücadele eden birçok işsiz genç, Gölbaşı Belediyesi'nde işe girebilmek için sırada beklerken, ithal müdürlerin torpille Gölbaşı Belediyesi'ne 'adam aldırmaları' kendi eş, dost, akrabalarını iş sahibi yapmaları haksızlık olarak nitelendirildi. Gölbaşı Belediyesi'nde işe girebilmek için sırada bekleyen bir çok Gölbaşılı işsiz genç varken Ankara'dan eleman getirmenin mantığını çözemediklerini belirtenler Bir önceki Haşlak yönetiminin en çok eleştirildiği konuların başında gelen 'ithal müdür' sıkıntısına bir yenisi daha eklendi.Haşlak'ı eleştirenler 'ithal müdür' getirdikleri yetmezmiş gibi 'ithal işçi' de getirmeye başladılar. Gelen gideni aratıyor diyorlar.
kaynak: GÖLHABER GAZETESİ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































