• BIST 8742.68
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • Ankara : 15 °C
  • İstanbul : 20 °C
  • İzmir : 23 °C

Partisini Temsil Edemedi...

06.04.2012 15:40
Partisini Temsil Edemedi...
CHP grubunun ardından Ak Parti grubu adına Fatih Duruay söz aldı.

 

CHP grubunun ardından Ak Parti grubu adına Fatih Duruay söz aldı. Gurup adına söz alan Fatih Duruay ise faaliyet raporu ile ilgili elle tutulur bir şey olmadığını söylerken,

Faliyet Raporunu İncelerken Zorlandık
“Biz Ak Parti olarak faaliyet raporunu incelerken zorlandık. Neyin ne olduğunu anlayamadık. Gölbaşı gibi bir bütçesi olan bir belediye, yapılan hizmetlerle hiç orantılı değil. Yapılan hizmetler gelirlere göre çok düşük. Bundan önceki kitapçıklar gibi resimlerle doldurulmuş, kitap dağılıyor. Bu resimlerin bazıları 2010 yılında da yer alan resimler.

Gölbaşı’na Vaat Edilen Hizmetler Nerede?
Bezirhane Mahallesi’nde bulunan imar evi milletvekilleri ile temeli atılmış, ancak öyle duruyor. Akıbetini merakla bekliyoruz. Ama asıl merak ettiğimiz konu seçim beyannamesinde Gölbaşı halkına vaat edilen hizmetler. Tapu ve Kentsel dönüşüm de bazı bentleri sizlere hatırlatmak isterim. Nerede siyaset sanayi turizm ile ilgili çalışma yaptınız, nerede dar gelirli vatandaş için konut alanı ayırdınız?

Ulaşımla ilgili beyannamenizde otoparklar oluşturulacağını belirttiniz, ama Gölbaşı’nın nerelerine otopark yapıldı? Sadece eski belediye binası alanını ücretlendirdiniz.

Göreve geldiğimizde tüm okul dersliklerini bilgisayarla donatacağınızı söylediniz. Peki, hangi okulda böyle bir sınıf yer alıyor. Bu örnekleri çoğaltmakta mümkün. Ama biz bunları yerine getirmenizi merakla bekliyoruz.

Kura Çekimi Hoş Olmadı
Bundan önceki mecliste yapılan encümen seçimleri, kura çekimi ile ilgili sizin güvenilirliğinize itimat ediyoruz. Ancak fotoğraf ve videoları yeniden inceleyerek, karar vermenizi bekliyorum. O fotoğraflar hiç hoş olmayan fotoğraflar” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Demir
08 Nisan 2012 Pazar 13:59
Yoksa MHP ye mi çalışıyorsun?
Kardeşim sana 20 dakika süre veriliyor da hemen bitirip yerine geçiyorsun.. madem konuşma yapacaksın hazırlanıp süreni değerlendirsen daha iyi olmaz mı..Yoksa bu işleri becerecek kapasiteye mi sahip değilsin. yoksa sen MHP' limisin ? yoksa MHP ye mi çalışıyorsun?
88.231.42.137
Hakan
06 Nisan 2012 Cuma 16:07
Dersine iyi çalış
Kardeşim senin özelliğin neydi de AK Parti seni meclis üyesi gösterdi?
Süreni kullanarak çok konuşmadığın için demiyorum.Lehte veya aleyhte kısa konuşabilirsin ama senin konuşmanda oldukça kısa olmuş muhalefet görevini iyi yapamıyorsun baştan beri hazırlıksız çıkıyorsun dersine bir günde çalışıyorsun faaliyet raporuna endeksleniyorsun geçmişte Ahmet ÇAVDAR 'ın yaptığı gibi ondan sonrada takılıp kalıyorsun günlere sarih yıllık faaliyetlerin çeteresini tut.ondan sonra şunu yaptın bunu yapmadın veya uygun yapmadın diye dile getir hazırlıklı ol.İyi muhalefet yap.Yoksa Ahmet ÇAVDAR' a dönersin.
88.231.28.45
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim