Ramazan denetimleri başladı

Ramazan ayının yaklaşmasıyla vatandaşların rahat ve huzurlu alışveriş yapması için Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelinde denetimleri sıklaştırdı.Çarşı,pazar marketler,kasaplar gibi vatandaşın sağlığını yakından ilgilendiren satış yerleri Gölbaşı belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri sıkı bir denetime alındı.
Belediye Zabıta Müdürlüğünün oluşturduğu denetim ekibi yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla halkın sağlıklı ve hijyenik gıda maddeleri tüketebilmeleri için gıda maddesi üreten ve satan işyerlerine yönelik denetim çalışmalarını arttırdığını belirtti. Bu kapsamda kasaplar, ekmek, ve unlu mamullerle ilgili işletmeler, İlçede bulunan büyük alışveriş merkezleri denetlenerek, personel kılık kıyafeti, şahsi temizlik, kullanılan araç gereçlerin temizliği, personelin sağlık muayene kartlarının incelenmesi ve satılan ürünlerin kalite, son kullanma tarihleri, resmi belge kontrolü yapılıyor ve uygun şartlarda bulunmayan iş yerleri-işletmeler hakkında yasal işlemler başlatılıyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































